Danas Beograd oko 200.000 ljudi na protestu, Šabac oko 100.000 ljudi. Ogromni protesti protiv Vučića gotov je VIDEO

Zali Boze izgubljenog vremena na fakultetu
Drzavni ili privatni , bacena sredstva.
A nisi ni Joda, zivot nije film.
Najvaznije da mi znamo sta hocemo, a to se ponavlja do diplomiranja:
ukratko - gotov je - nije izjava koja opisuje postojece stanje,
to je samo-ubedjujuca samo-potvrda da jos uvek znamo sta hocemo i da smo konstatovali mogucnost da nesto tako zaista i jeste.
vise dodje kao neka tacka prosvetljenja, a ne cinjenicnog stanja

1748732652100.png

Najvaznije da mi znamo sta hocemo, a to se ponavlja do diplomiranja:
ukratko - gotov je - nije izjava koja opisuje postojece stanje,
to je samo-ubedjujuca samo-potvrda da jos uvek znamo sta hocemo i da smo konstatovali mogucnost da nesto tako zaista i jeste.
vise dodje kao neka tacka prosvetljenja, a ne cinjenicnog stanja
Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, ali
Studeti nisu deca , to su punoletni gradjani
Sa zavrsenom srednjom skolom ili gimnazijom bez dana radnog staza.
Tu grupu blokadera podrzava mali procenat stanovnistva, i blokaderi cine samo 5% studenata. Mozete pricati sta zelite , nece se promenit stanje na terenu. Vucic u okolnim selima oko zajecara skupio vise ljudi pod satorima nego blokaderi na blokadama u gradovima sirom Srbije.-

Tu grupu blokadera podrzava mali procenat stanovnistva, i blokaderi cine samo 5% studenata. Mozete pricati sta zelite , nece se promenit stanje na terenu. Vucic u okolnim selima oko zajecara skupio vise ljudi pod satorima nego blokaderi na blokadama u gradovima sirom Srbije.-

sa pravom glasa, to sam negde napomenuo jos pre jedno 3 meseca. Slazem se.

to sto cela medija bruji o tome da su to blokaderi, praceno u svakodnevnom govoru izmedju ljudi, i na forumima, i gde sve ne, to samo objasnjava nivo shvatanja stvari, zapravo to su blokadisti, a ne blokaderi. Ali ocigledno jos niko nije shvatio zasto je to tako. Moram da ponavljam da bi mozda poneko i cuo i zapitao se kako se izrazavamo i zbog cega. Kad se taj rebus razresi onda postaje jasno zasto je ovako kako jeste.

Ko koga podrzava, iskreno, to jos samo bog sveti zna (vise kao metafora, jer nisam vernik). Licno, mnogo me vise zanimaju neke druge stvari, koje ne postoje, a trebalo bi da postoje. Kad ce da nastanu - ako nastavimo sa uzimanjem blokadera u usta - verovatno nikad. Blokadisti su relativno nebitni. Zaduzenje im je da galame. A kako jedna moja omiljena poslovica kaze:

Prazne kante najvise lupaju!

Bla bla dinko bla đilas lopov blabla šolak izdajnik. :kafa:
Gotovi ste.

Ni preCednik nema dana radnog staza a i zavrseni fakultet je pod znakom pitanja.

Ajde? Samo sanjaj, nije zabranjeno.

možda u nekoj drugoj paralelnoj dimenziji
dzaba se koprcate

Najvažniji zahtjev, da ode s vlasti, on naravno nikada neće mirnim putem da ispuni. Ima lijeka i za takvo stanje.
Moze da ode na tri nacina,demokratski tu nemate sanse,da ga kolonizator zameni drugim upravnikom. I treci nacin koji je i najbolji a to je jahanje naprednjaka na ulicama ali za to ovaj narod nema muda.

možda u nekoj drugoj paralelnoj dimenziji
dzaba se koprcate
Ne znam ko se koprca ja iznosim cinjenice i svoje misljenje zasnivam na osnovu cinjenica.
Posto redovno idem na proteste da dam svoju podrsku barem nekim promenama koje su nam potrebne na licu mesta mogu da se uverim sta se desava i apsolutno mi se ne svidja veliki broj ljudi koji su isplivali iz mulja, sto vi ne mozete da izvedete.
Nadaleko da su blokaderi ispravni, koliko sam ja video i vidim svakodnevno ljigavi su do bola i nisu nista bolji od onih na vlasti. Sto bi vi trebalo da znate jer ste glasali za njih i glasate za njih proteklih 12 godina , jer ste zakaceni na drzavnu sisu od koje se hranite pa morate da lizete stopala kojom vas vrhovni vodja hoda ovom zemljom.
Nemojte previse da ser.. po forumu vec dodjite danas na proteste. Imate 2 opcije, mozete na Brankov most ili na Gazelu . Ako ste uopste u Srbiji i ako ste uopste Srbin , a ne proustaski bot placen da toluje ovde.

Back