Mladja soma evra
Aktivan član
- Poruka
- 1.818
To pricate 12 godinaGOTOV JE! Uhapsite vučića! Nemoj da je neki zlikovac pobegao!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To pricate 12 godinaGOTOV JE! Uhapsite vučića! Nemoj da je neki zlikovac pobegao!
repetitio mater studiorum estTo pricate 12 godina
Zali Boze izgubljenog vremena na fakulteturepetitio mater studiorum est![]()
Najvaznije da mi znamo sta hocemo, a to se ponavlja do diplomiranja:Zali Boze izgubljenog vremena na fakultetu
Drzavni ili privatni , bacena sredstva.
A nisi ni Joda, zivot nije film.
Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, aliNajvaznije da mi znamo sta hocemo, a to se ponavlja do diplomiranja:
ukratko - gotov je - nije izjava koja opisuje postojece stanje,
to je samo-ubedjujuca samo-potvrda da jos uvek znamo sta hocemo i da smo konstatovali mogucnost da nesto tako zaista i jeste.
vise dodje kao neka tacka prosvetljenja, a ne cinjenicnog stanja
Ma 500 meleona.Beograd danas 200.000 na protestu protiv Vučića
Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, ali
Studeti nisu deca , to su punoletni gradjani
Sa zavrsenom srednjom skolom ili gimnazijom bez dana radnog staza.
Tu grupu blokadera podrzava mali procenat stanovnistva, i blokaderi cine samo 5% studenata. Mozete pricati sta zelite , nece se promenit stanje na terenu. Vucic u okolnim selima oko zajecara skupio vise ljudi pod satorima nego blokaderi na blokadama u gradovima sirom Srbije.-
Bla bla dinko bla đilas lopov blabla šolak izdajnik.Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, ali
Tu grupu blokadera podrzava mali procenat stanovnistva, i blokaderi cine samo 5% studenata. Mozete pricati sta zelite , nece se promenit stanje na terenu. Vucic u okolnim selima oko zajecara skupio vise ljudi pod satorima nego blokaderi na blokadama u gradovima sirom Srbije.-
ovaj opet izlazio s mokrom kosom na košavu...
Zali Boze izgubljenog vremena na fakultetu
Drzavni ili privatni , bacena sredstva.
A nisi ni Joda, zivot nije film.
Ni preCednik nema dana radnog staza a i zavrseni fakultet je pod znakom pitanja.Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, ali
Niko ne kaze da nenadleznik raspise izbore, nego po zakonu, vlada.Da se raspisu izbori?
Po nasem trenutnom zakonu/pravilnicima predsednik ne raspisuje izbore - skupstina predlaze, predsednik prihvata (ili odbija)
Ajde? Samo sanjaj, nije zabranjeno.Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, ali
Pusti snovi Mario.GOTOV JE! Uhapsite vučića! Nemoj da je neki zlikovac pobegao!
падају.нема више назад. ДО КРАЈА , ЈАЧЕ !
систему (позицији и опоѕицији ) је одзвонило.
браво Београђани!
caci, sanjas, sns se uzda jos samo u batinase i deljenje kobaja siromasnimaPusti snovi Mario.
Jedan Boris Tadic danas normalno seta Beogradom, a takva sudbina najverovatnije ceka i AV-a
E ako je to Kokanovic rekao ima sigurno da robija.caci, sanjas, sns se uzda jos samo u batinase i deljenje kobaja siromasnima
У Шапцу сељаци са студентима! Кокановић поручио Вучићу: Завршићеш на робији!
Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, ali
Najvažniji zahtjev, da ode s vlasti, on naravno nikada neće mirnim putem da ispuni. Ima lijeka i za takvo stanje.Koliko vam je "zahteva" ispunio AV...
![]()
Moze da ode na tri nacina,demokratski tu nemate sanse,da ga kolonizator zameni drugim upravnikom. I treci nacin koji je i najbolji a to je jahanje naprednjaka na ulicama ali za to ovaj narod nema muda.Najvažniji zahtjev, da ode s vlasti, on naravno nikada neće mirnim putem da ispuni. Ima lijeka i za takvo stanje.
Ne znam ko se koprca ja iznosim cinjenice i svoje misljenje zasnivam na osnovu cinjenica.možda u nekoj drugoj paralelnoj dimenziji
dzaba se koprcate
Manite se fantazija. Ako zelite dobro ovoj zemlji , dodjite danas na protest. Ako ste uopste u Srbiji.Ajde? Samo sanjaj, nije zabranjeno.