ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne smatram da izvan Hrista ima spasenja.

Samo kazem da ce svakom po veri i delima da se sudi.

Izvan Tita nema spasenja. Ko ne primi reč Marskovu čiji je prorok Engels smesta će goreti u paklu gde vlada večni kapitalizam.

A one jeretike Trockiste treba sve do jednog spaliti i satreti pa da možemo da živimo složno u ljubavi.

:D

Nego o čemu beše tema? O danu St. Valentina? Ili o bludu, ili o Naomi Russell..... mmmm... Naooooomi....

Ne stvarno, ako se pojavim ponovo na 15. strani o čemu će biti reč?O vanzemljacima?

Pa to nije razgovor,vec samo demonstriranje da ne znas nista da napises svojim recima.
Kad sam ja hvalio jeres i blud?Ako je za tebe sex blud,onda...
Ne znam sta je SEJC.

Балуд на почетку ове теме.А јерес екуменизма увек.
А СЕЈЦ је Српска екуменистилка јеретичка црква коју неки јеретици узурпатори назива и цркава и манастира називају СПЦ.

Eto ti vraga, imamo sveto trojstvo na krsti: picolo, sami i kum Vujica. Proganjani od strane nas bezumnika koji bi otišli na pogreb svojoj staroj majci. Samo, ko je od tog trojstva otac, ko sin, a ko duh sveti? Da li se to pitanje rešava u buretu ili kasnije?:mrgreen:

Sada će svo troje u bure, pa će tamo da reše sva pitanja tipa: ko će koga....:lol:

А СЕЈЦ је Српска екуменистилка јеретичка црква коју неки јеретици узурпатори назива и цркава и манастира називају СПЦ.

Reče istinski rukodesničar....

Ako mislis na "zenevski" ekumenizam,odmah da ti kazem da ga ne podrzavam.Ustvari...to sam ti vec rekao jedno milion puta.

Izvan Tita nema spasenja. Ko ne primi reč Marskovu čiji je prorok Engels smesta će goreti u paklu gde vlada večni kapitalizam.

A one jeretike Trockiste treba sve do jednog spaliti i satreti pa da možemo da živimo složno u ljubavi.

:D

Nego o čemu beše tema? O danu St. Valentina? Ili o bludu, ili o Naomi Russell..... mmmm... Naooooomi....

Ne stvarno, ako se pojavim ponovo na 15. strani o čemu će biti reč?O vanzemljacima?

:rotf::rotf::rotf:

Ma nisu,samo se zezaju.
Iskreno,iz dosadasnjeg iskustva sa Vladanom i Samsonom,mislim da sa njima nije moguce voditi konstruktivan dijalog.

Izvini, ali ne mogu na taj nacin da se "zezaju" - nedostojno jednog odraslog i iole obrazovanog coveka u zenskom prisustvu. Da ne pisem sto nema veze s temom to"zezanje".

Ako ih ti podrzavas u tom"zezanju" ja ne znam sta da kazem.

U svakom slucaju, dok ne nestanu, nemam sta da pisem na temu.

Ako mislis na "zenevski" ekumenizam,odmah da ti kazem da ga ne podrzavam.Ustvari...to sam ti vec rekao jedno milion puta.

Ненего подло прикривени Зизијев екуменизам односно јерес.И уопште јерес коју подржавају и проповедају владике тзв.помесних цркава.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back