Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Ova picolo vecito protiv sexa, bluda i razvrata

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A od sada je, zbog besmislenosti komuniciranja s njim, kao i uzaludnog objasnjavanja, on kod mene na ignore.

Хришћани! Упознајте Христа! Схватите да Га ви не знате, да сте Га се одрицали, сматрајући да је могуће спасење без Њега због неких добрих дела! Онај ко признаје могућност спасења без вере у Христа одриче се Христа и, можда не знајући, пада у тежак грех богохуљења.
+Св. Игњатије Брјанчнинов+
''Нити нам строг живот без праве вере у Бога може помоћи, нити нас право исповедање вере без добрих дела може претставити Господу, него треба обоје заједно да бива, да би човек Божији био савршен и да не храмље никаквим недостатком. Јер вера спасава, када љубављу у Богу чини добра''.
+Свети Сава Србски+
Хришћани! Упознајте Христа! Схватите да Га ви не знате, да сте Га се одрицали, сматрајући да је могуће спасење без Њега због неких добрих дела! Онај ко признаје могућност спасења без вере у Христа одриче се Христа и, можда не знајући, пада у тежак грех богохуљења.
+Св. Игњатије Брјанчнинов+
''Нити нам строг живот без праве вере у Бога може помоћи, нити нас право исповедање вере без добрих дела може претставити Господу, него треба обоје заједно да бива, да би човек Божији био савршен и да не храмље никаквим недостатком. Јер вера спасава, када љубављу у Богу чини добра''.
+Свети Сава Србски+
Ova picolo vecito protiv sexa, bluda i razvrata![]()
![]()
Ja ne smatram da izvan Hrista ima spasenja.
Samo kazem da ce svakom po veri i delima da se sudi.
Ova picolo vecito protiv sexa, bluda i razvrata![]()
![]()

Here we go again...taman sam mislio da si se odvikao od citiranja,kad ono...
Па онда мораш бити у Његовој војинствојућој Цркви, знаш да је рекао Бог '' да ако ко и Цркву не послуша, да ти буде као незнабожац и царник''.
Da nije slučajno u kakvom ''srodstvu'' sa djavolkom...![]()

Па онда мораш бити у Његовој војинствојућој Цркви, знаш да је рекао Бог '' да ако ко и Цркву не послуша, да ти буде као незнабожац и царник''.
"Нека умукну јеретици против Свете деве, чисте Невесте Христове, то јест, матере наше Свете Цркве,
јер синови њени чувају веру по прејемству од својих Светих Отаца, то јест, од Светих Апостола...
Будите и ви синови Апостола и предајте ово учење и својој деци...
+Свети Епифаније Кипарски+

Па шта ћеш да урадиш по том питању?

Mislim da je picolo ustvari Slavica Djukic Dejanovic![]()

Da ostane u SPC gde i jeste.![]()
Sad ce u bure![]()
Omileli joj ziloti.....Kaže da su mnogo bolji ljubavnici...nisu mnogo istrošeni....