ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хришћани! Упознајте Христа! Схватите да Га ви не знате, да сте Га се одрицали, сматрајући да је могуће спасење без Њега због неких добрих дела! Онај ко признаје могућност спасења без вере у Христа одриче се Христа и, можда не знајући, пада у тежак грех богохуљења.
+Св. Игњатије Брјанчнинов+

''Нити нам строг живот без праве вере у Бога може помоћи, нити нас право исповедање вере без добрих дела може претставити Господу, него треба обоје заједно да бива, да би човек Божији био савршен и да не храмље никаквим недостатком. Јер вера спасава, када љубављу у Богу чини добра''.
+Свети Сава Србски+

Ja ne smatram da izvan Hrista ima spasenja.

Samo kazem da ce svakom po veri i delima da se sudi.

Хришћани! Упознајте Христа! Схватите да Га ви не знате, да сте Га се одрицали, сматрајући да је могуће спасење без Њега због неких добрих дела! Онај ко признаје могућност спасења без вере у Христа одриче се Христа и, можда не знајући, пада у тежак грех богохуљења.
+Св. Игњатије Брјанчнинов+

''Нити нам строг живот без праве вере у Бога може помоћи, нити нас право исповедање вере без добрих дела може претставити Господу, него треба обоје заједно да бива, да би човек Божији био савршен и да не храмље никаквим недостатком. Јер вера спасава, када љубављу у Богу чини добра''.
+Свети Сава Србски+

Here we go again...taman sam mislio da si se odvikao od citiranja,kad ono...

Ja ne smatram da izvan Hrista ima spasenja.

Samo kazem da ce svakom po veri i delima da se sudi.

Па онда мораш бити у Његовој војинствојућој Цркви, знаш да је рекао Бог '' да ако ко и Цркву не послуша, да ти буде као незнабожац и царник''.

Here we go again...taman sam mislio da si se odvikao od citiranja,kad ono...

"Нека умукну јеретици против Свете деве, чисте Невесте Христове, то јест, матере наше Свете Цркве,
јер синови њени чувају веру по прејемству од својих Светих Отаца, то јест, од Светих Апостола...
Будите и ви синови Апостола и предајте ово учење и својој деци...

+Свети Епифаније Кипарски+

"Нека умукну јеретици против Свете деве, чисте Невесте Христове, то јест, матере наше Свете Цркве,
јер синови њени чувају веру по прејемству од својих Светих Отаца, то јест, од Светих Апостола...
Будите и ви синови Апостола и предајте ово учење и својој деци...

+Свети Епифаније Кипарски+
:hahaha::hahaha::hahaha:

Eh, dragi moji Samsone i Vladane, i Hristos je rekao da ce ljudi zbog njega biti omrznuti i progonjeni, - "Ali znajte da su mene mrzeli mnogo pre vas".

Ovde covek ne moze nista da napise, a da ne bude izvrgnut ruglu bezumnika.

Па шта ћеш да урадиш по том питању?

Necu diskusiju da svodim na licni nivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back