ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da ne. Pa ispadne da su te stari otac i staramajka udali za pijanicu, kockara i nasilnika.

Netacno. Brakovi su spajani izuzetno pametno, sa veoma jednim dubokim intelektualnim razumevanjem.

Vuko ih je razum a ne pozuda polnih organa pa se ljudima svidi seks i naprave brak i od toga brake nastane pakao. Vara ko kog stigne i bolje prevari a deca stradaju najvise.

Isprala vam zapadna televizija mozak pa sve sto vidite prihvatite kao jelo na tanjiru. Mislite zivot je sjajan i dobar kako god ga ziveo. Bitno je samo proziveti ga maksimalno.

Nema veze, svako ima pravo na svoj odabir, zivi avanturisticki kolko god hoces. Kraj je ono sto je bitno i sto vazi a vreme ce reci.

Poslednja izmena:
Које помрачење.Зар те је толиоко помрачио мрак блуда.

Strahota. Pusti. Zanemari.

Netacno. Brakovi su spajani izuzetno pametno, sa veoma jednim dubokim intelektualnim razumevanjem.

Vuko ih je razum a ne pozuda polnih organa pa se ljudima svidi seks i naprave brak i od toga brake nastane pakao. Vara ko kog stigne i bolje prevari a deca stradaju najvise.

Isprala vam zapadna televizija mozak pa sve sto vidite prihvatite kao sto je na tanjiru. Mislite zivot je sjajan i dobar kako god ga ziveo. Bitno je samo proziveti ga maksimalno.

Nema veze, svako ima pravo na svoj odabir, zivi avanturisticki kolko god hoces. Kraj je ono sto je bitno i sto vazi a vreme ce reci.

Tako je dragi moj prijatelju.

Onaj koji traje do smrti, i u dobru i u zlu.
A što misliš da su ti brakovi trajali do smrti (obično njene)?

Ni s tobom necu vise da razgovaram ako ne ostavis Vladana i Samsona na miru.
Baš ću ja da ih stavljam na Miru. Nek si nađu oni sebi Miru ako im treba, pa nek se stavljaju. Mada mislim da bi se oni stavili radije jedan preko drugoga.
UMESTO DA VAM BUDU UZOR, DA IH CUVASTE KAO MALO VODE NA DLANU< KAO BISERE< VI IM SE PODSMEVATE!!!! Imate li ocij7 bre!
Ne može meni da bude uzor par najurenih bogoslova dlakavih šaka, taman da su rod sa Anom Aslan. z:shock:

SLONITE SE BRE OD DOBRIH LJUDI!

Ako se ne slazete s njima, ne morate da se podsmevate.

Ti Hungane prvi,odavnote gledam sta radis.

ONI dobri ljudi!? Oni bre mrze sve živo što ne misli kao oni i što nije pravoslavni taliban, oni bi da bijenjem jeretika posvete desnicu, sve koji nisu talibani kao oni teraju u pakao na večne muke, oni bi da sruše sve hramove i religioznr spomenike koji nisu talibansko-zilotski...to bre pogano i pokvareno do srži. Poricaće oni to, ali sećam se ja poruka. Oni su isto što i islamski talibani i jehovini svedoci, nema nikakve razlike. U stvari ima, zilota ima šaka jada.

Baš ću ja da ih stavljam na Miru. Nek si nađu oni sebi Miru ako im treba, pa nek se stavljaju. Mada mislim da bi se oni stavili radije jedan preko drugoga.

Ne može meni da bude uzor par najurenih bogoslova dlakavih šaka, taman da su rod sa Anom Aslan. z:shock:

Neka su imsake i prljave, bitno je da imaju cisto srce i da se opominju sta je dobro a sta ne.

Vi ste toliko daleko zalutali, da se vise i ne opominjete.

ONI dobri ljudi!? Oni bre mrze sve živo što ne misli kao oni i što nije pravoslavni taliban, oni bi da bijenjem jeretika posvete desnicu, sve koji nisu talibani kao oni teraju u pakao na večne muke, oni bi da sruše sve hramove i religioznr spomenike koji nisu talibansko-zilotski...to bre pogano i pokvareno do srži. Poricaće oni to, ali sećam se ja poruka. Oni su isto što i islamski talibani i jehovini svedoci, nema nikakve razlike. U stvari ima, zilota ima šaka jada.

Zato sto ih toliko napadate, pa su postali frustrirani. Pokusaj da razumno razgovaras s njima, a da se ne podsmevas. Pokusaj bar.

Na religiji si i znas da su pravoslavci (istinski, "istinski", kako god...). Pokusaj da razumes tu veru, pa se onda upusti u razgovor.

Zato što je nevina. :)

Molim da se ne ulazi u moju intimu, koja je irelevntna.

Poslednja izmena:

Isprala vam zapadna televizija mozak pa sve sto vidite prihvatite kao jelo na tanjiru. Mislite zivot je sjajan i dobar kako god ga ziveo. Bitno je samo proziveti ga maksimalno.

Или Царство небеско или пакао са неугасивим огњем.Трећег нема.

Ma kakv blud, svi su išli u crkvu i niko nije ni pomišljao da ima seks sem kad pravi decu. I molili su se pre seksa, i išli na pokajanje posle istog.

A onaj Crven Ban što oni kažu, da znate da to ništa nije istina. :D

Pa da, i žene su izuzetno cenjene kao mašine za rađanje muške dece, i poneke pišulje (stari srpsko-crnogorski izraz za žensko novorođenče), čisto zbog produženja vrste, a sinove za rat.Pereš, kuvaš, peglaš, dobiješ batine (znaš onu staru narodnu mudrost: ženu bij, ako ti ne znaš zašto, ona zna), ne ideš u školu, nemaš posao pa zavisiš od muža i tako...ne znam, picolo, jedino da nađeš vremeplov pa da se vrneš u to zdravo patrijarhalno doba.

Ma kakv blud, svi su išli u crkvu i niko nije ni pomišljao da ima seks sem kad pravi decu. I molili su se pre seksa, i išli na pokajanje posle istog.

A onaj Crven Ban što oni kažu, da znate da to ništa nije istina. :D

Kad bih znao da kada bih bio takav u dusi srecan covek bio pricao bih to sa postovanjem i poniznoscu.

Ja mogu da razumem da ne shvatate Boga, ali ne mogu da razumem da ne shvatate sebe. Ili ljubav niste osetili pa pricate ko slep o bojama ili vam je sujeta bitnija od zivota.

Zato sto ih toliko napadate, pa su postali frustrirani. Pokusaj da razumno razgovaras s njima, a da se ne podsmevas. Pokusaj bar.

Na religiji si i znas da su pravoslavci (istinski, "istinski", kako god...). Pokusaj da razumes tu veru, pa se onda upusti u razgovor.

Netočno. Oni su takvi od početka, kao što je i onaj krstin proto-zilot bio, pa nagrnuli i drugi posle njega. Ne može biti razumevanja između mene i ljudi koji proklinju i teraju u pakao sve koji ne misle kao oni. Oni ne propagiraju veru, nego jednu jako destruktivnu ideologiju.

Uostalom Vlado, Samsone, Picololeone i dr. koji vide i veruju pricajte pametno za one koji hoce da slusaju. Za one koji to ne zele nece oni da cuju ni sam Bog da im kaze.

Istina.

Ne mogu, ja se vec duze vremena cudim kako mogu da se do te mere podsmevaju Samsonu i Vladanu, ali nije bitno sto je njima,nego sto ne znaju ne za moral, koji je danas pohabana rec,nego ne znaju za stid i sram bre, da puste vec coveka na miru ako mu tako odgovara da radi. Njih svako da postuje, a oni nikog. Pa kako to ide?

Umesto da kazu - cekaj da poslusam sta ovi pricaju i da se urazumim pre ili kasniej, daj da malo bar razmislim!

JOK!

ne odogovori na ovo:
Neka su im sake i prljave, bitno je da imaju cisto srce i da se opominju sta je dobro a sta ne.
Vi ste toliko daleko zalutali, da se vise i ne opominjete.
Nisam rekao prljave, nego dlakave šake.
To u šta smo zalutali zove se život.
Mož da pokuša, al slaba vajda. Jer nisu frustrirani od napada, nego od drkanja.

Molim da se ne ulazi u moju intimu, koja je irelevntna.
Na ovoj temi je itekako relevantno. :)
Kao i ovi koje braniš, dolaziš ovamo da nam soliš pamet, a nemaš pojma o čemu pričaš.

Pa da, i žene su izuzetno cenjene kao mašine za rađanje muške dece, i poneke pišulje (stari srpsko-crnogorski izraz za žensko novorođenče), čisto zbog produženja vrste, a sinove za rat.Pereš, kuvaš, peglaš, dobiješ batine (znaš onu staru narodnu mudrost: ženu bij, ako ti ne znaš zašto, ona zna), ne ideš u školu, nemaš posao pa zavisiš od muža i tako...ne znam, picolo, jedino da nađeš vremeplov pa da se vrneš u to zdravo patrijarhalno doba.

Ja sam siguran da danas klasican "srpski pivopija" ima veoma lepse razmisljanje o zeni.

Raspitaj se malo kod starjih ljudi pa ce ti reci kakvo je postovanje vladalo.

Ja sam siguran da danas klasican "srpski pivopija" ima veoma lepse razmisljanje o zeni.

Raspitaj se malo kod starjih ljudi pa ce ti reci kakvo je postovanje vladalo.

Nemam šta da pitam, VIDIM stare ljude i tu nema nikakvog poštovanja, čast izuzecima, koji nemaju nikakve veze sa religijom, nego sa zrelošću i strukturom ličnosti.

Istina.

Ne mogu, ja se vec duze vremena cudim kako mogu da se do te mere podsmevaju Samsonu i Vladanu, ali nije bitno sto je njima,nego sto ne znaju ne za moral, koji je danas pohabana rec,nego ne znaju za stid i sram bre, da puste vec coveka na miru ako mu tako odgovara da radi. Njih svako da postuje, a oni nikog. Pa kako to ide?

Umesto da kazu - cekaj da poslusam sta ovi pricaju i da se urazumim pre ili kasniej, daj da malo bar razmislim!

JOK!

Ne zele da se plase. Gordi su. Sve bih da zapishaju. A mozda ce i krenuti uskoro. Jos samo malo razum da propadne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back