ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тебе у ад терају непокајаност, осуђивање, нерасуђивање, сраслост са грехом и мржња на добронамерене и душекорисе укоре, а не човек. Сам си свој пресуђивач делима.

Далеко од тога да желим да ИКО ОД ЉУДИ ОДЕ У ПАКАО, али за гордост и непокајаност изгледа да је једино пакао право место у вечности.

А за посвећивање деснице, рекох када и под којим условима, а ти генерализуј наопако до прекосутра.
Drkanje je drkanje, makar desnica bila posvećena. :mrgreen:

Тебе у ад терају непокајаност, осуђивање, нерасуђивање, сраслост са грехом и мржња на добронамерене и душекорисе укоре, а не човек. Сам си свој пресуђивач делима.

Далеко од тога да желим да ИКО ОД ЉУДИ ОДЕ У ПАКАО, али за гордост и непокајаност изгледа да је једино пакао право место у вечности.

А за посвећивање деснице, рекох када и под којим условима, а ти генерализуј наопако до прекосутра.

Sta ce bog sa destruktivnima koji ne zele da se pokaju? Pa zar da ih pusti besne medju one koji su zrtvovanjem zasluzili.

Tako, nazalost, mora biti. Koricu i najmlijje ali ako odaberu taj put gorko cu plakati za njima.

Zbog roditeljske nepažnje i nedostatka zaštitničkog instinkta dete je dobilo kancer?

Zasto mislis da je to nerealan scenario? Znas da majka nije pila svakojake lekove i unosila raznorazne supstance tokom trudnoce? Znas da je pazila na svaki delic njene ishrane tokom njenog zivota?

Ne uzimaj jadnu decu u svoju odbranu, koje bih verujem ti prvi bacio tamo gde jesu da ti se nadju na putu svog zadovoljenja.

Bolje je da strada od raka, bar ce u ljubavi umreti a ne od besa pijane maloumne budale.

Kao što je sredio ovu devojčicu obolelu od raka? Čije grehe ona ispašta?

BOJANAphoto1.jpg

Испашта због страсти и грехова оних људи пре ње рођених, који из жеље за профитом производе отровну храну, из жеље за лихварењем (живљењем са туђих леђа) све људе сакупљају у градове (ради обарања надница) и претварају природу у бетон, испашта због општег незнања и бахатости...

Али не брини се ти за њу него за себе... Милостиви Бог ће њене привремене муке, исцелити вечном утехом гледања славе Божије.

Zbog roditeljske nepažnje i nedostatka zaštitničkog instinkta dete je dobilo kancer?

Zbog Valentinovg je dete dobilo kancer?

Priznajte obojica, kako ste pobegli iz ludare? U kojoj ludari tako slabo paze na najbolesnije slučajeve?

Због празновања Вала или ти ђавола који се слави на тај дан,а има и многих других грехова броја им нема који могу да буду повод да се човек каје.Тужно је што понекад Господ кажњава преко нама блиских и драгих особа,али сртадања овог века нису ништа наспрам награде у Небеском Царству уколико се човек покаје.

Dobro, ad, bltrućblabla...

Pa ja bih baš voleo da na meni probaš da posvetiš desnicu.

Тебе већ бије десница сатанина, тако да ти још и моја није потребна, како си посејао тако и жањеш. Ја те жалим јер си слеп за своју вечну и неизрециву муку.

Уосталом, ти из незнања и невештост у борби са помислима падаш у дефетизам (очајање) својеврсно свима онима који робују греху и страстима.

Испашта због страсти и грехова оних људи пре ње рођених, који из жеље за профитом производе отровну храну, из жеље за лихварењем (живљењем са туђих леђа) све људе сакупљају у градове (ради обарања надница) и претварају природу у бетон, испашта због општег незнања и бахатости...

Али не брини се ти за њу него за себе... Милостиви Бог ће њене привремене муке, исцелити вечном утехом гледања славе Божије.

Auuu! z:shock: Milostivi Bog je piroćanac!
Samo piroćanac obećava sinu: "Ako imaš sve petice, tje te vodim na vašar, da gledaš kako se deca vozaju na ringišpil :mrgreen:"

Због празновања Вала или ти ђавола који се слави на тај дан,а има и многих других грехова броја им нема који могу да буду повод да се човек каје.Тужно је што понекад Господ кажњава преко нама блиских и драгих особа,али сртадања овог века нису ништа наспрам награде у Небеском Царству уколико се човек покаје.

Tako je Sami,ali to je njima tesko da shvate jer nikad nista nisu citali ipokusali da razumeju. (Kao da je tu neka pamet potrebna.:roll:, nego volja).

Ali ja to donekle i mogu da shavtim, mozda im nije vreme, ali ne mogu da shvatim da tako bezobrazno dolaze na temu i pljuju.

Pa kad ti nije jasno,pitaj, ne pravi se da znas!

Pa i ti si krenuo sa pogresnom pretpostavkom. Ne mora da znaci da je dete umrlo zbog greha nego zbog nepaznje svojih roditelja koji su eto mozda za cudom ili ne, bili dovoljno posveceni sopstvenom bludu da su zaboravili onaj osnovni materinski i zastitnicki instikt.

Ako se Bogu ne molis i nisi krsten u njegovo ime kao sto je on to kazao, zasto bih ti on pomogao?

Sopstvena smrt je daleko od najteze kazne koju covek moze da dobije.

Џаба њему објашњења. Он милостивог Бога криви за расуло у свету, а не оне који то расуло чине.

Tako je Sami,ali to je njima tesko da shvate jer nikad nista nisu citali ipokusali da razumeju. (Kao da je tu neka pamet potrebna.:roll:, nego volja).

Ali ja to donekle i mogu da shavtim, mozda im nije vreme, ali ne mogu da shvatim da tako bezobrazno dolaze na temu i pljuju.

Или Бог не чини насиаље над људском вољом него их пушта да изберу.

A Karađorđeva šnicla u podavalskom hotelu "1000 ruža" nazvana je devojački san. :D

Тебе већ бије десница сатанина, тако да ти још и моја није потребна, како си посејао тако и жањеш. Ја те жалим јер си слеп за своју вечну и неизрециву муку.

Уосталом, ти из незнања и невештост у борби са помислима падаш у дефетизам (очајање) својеврсно свима онима који робују греху и страстима.

Jedino ste vi ovde očajni. U svakom pogledu.

Kakve veze imaju Trifun i Ba'al? Jel vam to Kakije rekao ili onaj maniti padre Joil? :D

Sta ce bog sa destruktivnima koji ne zele da se pokaju? Pa zar da ih pusti besne medju one koji su zrtvovanjem zasluzili.

Tako, nazalost, mora biti. Koricu i najmlijje ali ako odaberu taj put gorko cu plakati za njima.

Тако је братко. Себе треба најстроже држати у укору, да би и другима могли опитно користити и исправљати их када застране, јер је палој људској природи заблуда ближа од истине.

Сва срећа, те се небеска Србија заједно са Приснодјевом и светима моли за нас војинствујуће, да се силом Божијом та слабост прекрије и ојача светлошћу богопознања.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back