goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Ипак, ниси:-(Ја знам Српски, а ти само демагогију из дс.
Врати се мало натраг, па онда опет дођи
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ипак, ниси:-(Ја знам Српски, а ти само демагогију из дс.
uf alal si opasan...:shock: bas me strah...
dobronamjeran savjet...
pazi da se ne potepes (ili posrnes) pri vracanju...i razbijes nos..
p.s. ostale mitomanske nebuloze nisu vrijedne odgovora
muka, muchenje, ko o chemu krvat sanja o nekom muchenju![]()
zivce treba da smirish jedino ti, da lepo popijesh lekic i obratish se chika doktoru pa ce on da ti objasni zashto si toliko besna i frustrirana, odakle ti toliko kompleksa i shta je priroda tvoje bolesti
i shto se toliko nervirash kad ta tvoja banana-drzavica stvarno izgleda kao banana![]()
![]()
![]()
Ипак, ниси:-(
Врати се мало натраг, па онда опет дођи![]()
[/B]
ma jok, ti izgleda ne vidis dobro...
lijepa moja izgleda kao kiflica....:-D:-D:-D
Митомани сте ви покатоличени највећи на свету. Код вас је највећи хит Јасеновац, Градишка Стара. А страх имате од Срба итекако. Срби вам из мисли не излазе. Немате ниједног политичара који није ратни злочинац. Мислиш запад ће вас чувати увек. Зајебо си се жестоко. Увидећеш то.
lijepa tvoja izgleda kao kiflica:shock: jesi svesna koliko to perverzno zvuchima jok, ti izgleda ne vidis dobro...
lijepa moja izgleda kao kiflica....:-D:-D:-D

Не може бити твоја. Кад је италијани имали и хоће натраг. А и нама Србима дугујете велико парче. Покатоличени издајници.
lijepa tvoja izgleda kao kiflica:shock: jesi svesna koliko to perverzno zvuchi![]()
a logichno je ne samo po obliku nego i po tome shto je predsednik te banana-drzave pravi majmun![]()
oh, pa nisam znala...bas si me prosvijetlio..
a ciji je ono cijeli politicki i vojni vrh u Haag-u (ako se ne varam "samo" tri predsjednika u 15 god.) iliti oko 80 % Haaskih optuzenika su ciji?
a da, zaboravih, sve je to belosvetska zavjera sa Vatikanom na celu
Био!А ти иди мало сврати до ирске и пробај да направиш бомбе код твојих вољених Ира, они највише воле кад цивиле погоде. Као и "демократе" кад Србин погине.

Био!
Научили ме...
Знаш шта могу ти направим...
Чудо...
![]()
Живели!![]()
tachno da su i turci su bili par vekova u na tom prostoru ali ipak ne bih mogli da kazemo da i njima pripada deo te kiflica-republike. poshteno govoreci njihov ne bi trebao da bude ni istanbul, kamoli zagrebcovjece, sto ne kazes odmah da ti samo Boga molis kad ce doci dan da Turci dodu po svoje..

Мо'ж да ми пљуну под прозор8-)А тек Врс теби.
tachno da su i turci su bili par vekova u na tom prostoru ali ipak ne bih mogli da kazemo da i njima pripada deo te kiflica-republike. poshteno govoreci njihov ne bi trebao da bude ni istanbul, kamoli zagreb![]()
zato zagreb madjarima a ne turcima![]()
Мо'ж да ми пљуну под прозор8-)
.bas ti hvala...
znam ja da ce se braca Srbi solidarizirati i braniti nam lijepu nasu...
a mislim da bi Madzari ipak prije htjeli Vojvodinu, vekovno srpsko ognjiste, negoli Zagreb...
znas, purgeri su malo cudni, nece ih nitko ni na poklon
pa makar taj poklon dolazio i od Srba...
:http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=24115&Itemid=82U Moskvi se užurbano razrađuju planovi da se tik uz granice Hrvatske, na teritoriju Srbije i Republike Srpske, duž rijeke Drine, izgrade ruske raketne baze, saznaje "Slobodna Dalmacija" iz diplomatskih izvora. Iz tih baza...
Moći će se interkontinentalnim raketama s nuklearnim bojnim glavama "pravodobno i maksimalno efikasno" suprotstaviti novom američkom raketnom štitu koji NATO pakt namjerava rasporediti u Češkoj i Poljskoj nedaleko od ruskog teritorija, piše Jutarnji.hr.
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=178-)dali se piše odvojenoDALI SRBIJA , PRECUTNO PODRZAVA PAD KRAJINE ?
Митомани сте ви покатоличени највећи на свету. Код вас је највећи хит Јасеновац, Градишка Стара. А страх имате од Срба итекако. Срби вам из мисли не излазе. Немате ниједног политичара који није ратни злочинац. Мислиш запад ће вас чувати увек. Зајебо си се жестоко. Увидећеш то.