gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
..da i to mnogo srece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahaЗар не постоји читав подфорум посвећен романтици..
И није без разлога одвојена од љубави и секса... и здравог разума...![]()
Ne cini li vam se da ljudi imaju sve manje vremena i smisla za romantiku?
Pa mislim da su svi muškarci romantični ako vole neku ženu.
ja nikada nisam shvatila sta pojamromantikepodrazumeva,i zatoimam problem da odgovorim na temu.
da li je romantika tiha muzika, cvece, latice ruza na krevetu, satenske (ili svilene) zenstvene spavacice, ruka u ruci, mesecina, saputanja na jastuku, bombonjere sa masnicom, sapmanjac...ako je sve ovo romantika, onda tesko da sam romanticna.
sta je romantika? objasnite mi

Pitanje je sta neko podrazumeva pod romantikom?
Ukoliko je glavni izvor informacija, o tome kako bi romantika trebalo da izgleda, televizija i razne serije i bljutavi filmovi onda smo u problemu.
Ali stvarno znam ljude (citaj. devojke) koji se toliko uzive u taj dozivljaj sa ekrana da bukvalno ocekuju tako nesto i u svom zivotu.
Meni je romantika da moj dragi zapamti vec jednom da ne volim Snickers vec Twix a ne svaki put kad krene po nesto slatko da vec unapred znam da ce kupiti ono sto on voli a meni ce servirati - *** zaboravio sam.![]()

Izvini ali moram da primetim da delujes nadrkano. Ne valja ti to. Menjaj nesto ili momka il cokoladice.![]()

I kako se sada manifestuje tako apdejtovana?Znachi...zakljuchili smo sledeche: Da ne izumire romantika, vech samo zastareli nachini izrazzavanja romantichnih osechanja....takorechi, romantika se apdejtovala.
lolJeste..presla je na core 2 duo sa 2gb memorije

I kako se sada manifestuje tako apdejtovana?
PA SMS porukicama...ili chatom...ili te stavi na friendslist...i tako...![]()
i onda ti se jadaju kako su neshvaceno od bliznjih (decka/devojke) a ti ih sajeberski tesis i na kraju se od sajber romantike ispili neobavezni kres zvan popularno "pijenje kafe".....:grin:Jeste...to ako pre toga dobijesh i romantichnu slichicu na mail...
bez dokaza nema teshenja.....
Jeste...to ako pre toga dobijesh i romantichnu slichicu na mail...
a i ''dokaz sličica'' kažu često je lažan odnosno slikan pre 10 god :grin:bez dokaza nema teshenja.....
![]()