Зоки
Legenda
- Poruka
- 52.321
dok jei divlje i mene, bice i romantike : )Ne slazem se. Romantika je vise nacin zivota, nego gledanje zalaska sunca u dvoje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dok jei divlje i mene, bice i romantike : )Ne slazem se. Romantika je vise nacin zivota, nego gledanje zalaska sunca u dvoje.
Ne slazem se. Romantika je vise nacin zivota, nego gledanje zalaska sunca u dvoje.
Romantika je zelja za zivotom, ljubav prema dobrim ljudima, uzivanje u prirodi, pravljenje sitnih i malo vecih gluposti, nepristanak na sranja koja nam namecu sa svih strana, opijanje umetnoscu i lepotom, stvaranje! Romantika je zacin bez koga je jelo tj. zivot bljutav. Romantika je kad mi moj najbolji kum na svetu pokloni pticu, romantika je kad se igras s decom, kad istrazujes i ucis i sve tako do smrti....
Reci im Brus Li.Romantika je zelja za zivotom, ljubav prema dobrim ljudima, uzivanje u prirodi, pravljenje sitnih i malo vecih gluposti, nepristanak na sranja koja nam namecu sa svih strana, opijanje umetnoscu i lepotom, stvaranje! Romantika je zacin bez koga je jelo tj. zivot bljutav. Romantika je kad mi moj najbolji kum na svetu pokloni pticu, romantika je kad se igras s decom, kad istrazujes i ucis i sve tako do smrti....
![]()
Reci im Brus Li.Romantika je zelja za zivotom, ljubav prema dobrim ljudima, uzivanje u prirodi, pravljenje sitnih i malo vecih gluposti, nepristanak na sranja koja nam namecu sa svih strana, opijanje umetnoscu i lepotom, stvaranje! Romantika je zacin bez koga je jelo tj. zivot bljutav. Romantika je kad mi moj najbolji kum na svetu pokloni pticu, romantika je kad se igras s decom, kad istrazujes i ucis i sve tako do smrti....
![]()
ops:Pa gledajuci iz tog ugla, naravno da je retka kad podrazumeva nekakve idealne uslove da bi bila ispunjena. A zivot je pun takvih trenutaka, samo sto ih je neko svestan, a neko ne. Neko ih prezivljava svakodnevno. Kad bi se zaslo malo u istorijat odakle ta rec i sta je oznacavala, videli bi koliko je trivijalno ovo njeno osiromasenje.

Tako se i ja osecam kad zgutam nesto.ops:

Pa to je tuzno.![]()
173 + cm : )Pa nije tuzno nego mi malo delujes high
Dobro je to, nemoj samo da preterujes.

Ne cini li vam se da ljudi imaju sve manje vremena i smisla za romantiku?

Ps. i ja sam neko ko ne veruje u idealne uslove niti u bilo koji vid savrshenstva, tako da se samim tim brishe ta opcija..u mom sluchaju...![]()

...Oljamol - zasto govorish u proshlom vremenu?
...Ljubio se sest sati, celu noc ste....?A gde je on sada?![]()
u Bosni.....Reci im Brus Li.Romantika je zelja za zivotom, ljubav prema dobrim ljudima, uzivanje u prirodi, pravljenje sitnih i malo vecih gluposti, nepristanak na sranja koja nam namecu sa svih strana, opijanje umetnoscu i lepotom, stvaranje! Romantika je zacin bez koga je jelo tj. zivot bljutav. Romantika je kad mi moj najbolji kum na svetu pokloni pticu, romantika je kad se igras s decom, kad istrazujes i ucis i sve tako do smrti....
![]()