DAJ MALO U GUZU !?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TOM@X:
:roll: Ako si ti "MIMA" izašao iz dupeta svog tate, to ne znači da su i Gryphon, Psicho i Nudista...
ali neću ništa da tvrdim... svašta je moguće

Pile malo , pa ti sav goris !!! cccccc....
Poceo si i da buncas!!! Pricas nepovezano, mora da je posledica jakog analnog sexa, nego da nisu promasili guzu pa ti stavili u glavu....
Mora da je od toga.... Ccccccc
Jadno dete,,,, :cry:

Opet ce svadja da upropasti temu. U svakom sluchaju iznela si gomilu predrasuda o analnom sexu, a i tvoji sagovornici nisu bili nishta bolji po tom pitanju. Veruj mi jednostavno na rech da analni sex nije izmishljen da bi mushkarci time kinjili zene niti da bi ispunjavali svoje "bisexualne " sklonosti. Stvar moze biti veoma lepa i na obostrano zadovoljstvo, chak mislim da devojke pod izvesnim okolnostima mogu i vishe da uzivaju. Malo banalizovano ali odraz realnosti. Ne daj bre da te plashe baba-rogom.

Znači da imaš unutrašnju temperaturu i da izbija na površinu
Herpes ti je virusno oboljenje
Organizam se jako lako oslobodi toga
Pij tablete propolisa i vitamin c
Nestaće u roku od 2 dana

Pozz

Žuta vena - Bulja - Šupak
/sleng/

MIMA blue:
U poslednje vreme , je sve popularniji (trazeniji) analni sex od strane muskaraca,
devojke uglavnom ne uzivaju toliko jer je bolno, pitanje je dali treba muskarcima udovoljiti i dali vas to i koliko uzbudjuje ???

Ma boli samo prvi put, eventualno drugi. Posle vise ne boli... (ovo kazem na osnovu licnog iskustva)
Ko kaze da se u tome ne uziva? Ja uzivam, i volim, i pali me to, i zelim to, i uzbudjuje me, i trazim to i .......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back