Дачић избегао смрт!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Баш ме интересује како си реаговала ти ,када се Багзи учио да вози!

Isto sam reagovala i kada je ubijen Ćuruvija i kada je ubijen Stambolić ... :sad2: i kada je nekoliko puta pokušano ubistvo Vuka Draškovića, kojom prilikom su izginuli silni mladi ljudi i kada je 10-oro dece uzrasta do 15 godina ostalo bez roditelja, i kada je Milošević poslat u Hag, pa smo izgubili priliku, da ovde razrešimo neke stvari .. i kada se Šešelj pod pritiskom predao Haškom sudu, i kada je ubijen Zoran Đinđić jer je i on imao decu ..., a i pre neki dan kad je Vučić od iscrpljenosti dospeo na kliniku. Naravno, isto bih reagovala i da se nešto slično dogodi Dačiću ... ali i ti moraš da postaneš svesna da je ovo Srbija .... :sad2: u kojoj se takve stvari redovno događaju ... :sad2:

Isto sam reagovala i kada je ubijen Ćuruvija i kada je ubijen Stambolić ... :sad2: i kada je nekoliko puta pokušano ubistvo Vuka Draškovića, kojom prilikom su izginuli silni mladi ljudi i kada je 10-oro dece uzrasta do 15 godina ostalo bez roditelja, i kada je Milošević poslat u Hag, pa smo izgubili priliku, da ovde razrešimo neke stvari .. i kada se Šešelj pod pritiskom predao Haškom sudu, i kada je ubijen Zoran Đinđić jer je i on imao decu ..., a i pre neki dan kad je Vučić od iscrpljenosti dospeo na kliniku. Naravno, isto bih reagovala i da se nešto slično dogodi Dačiću ... ali i ti moraš da postaneš svesna da je ovo Srbija .... :sad2: u kojoj se takve stvari redovno događaju ... :sad2:
Oh, oh, oh... Neracunajuci novinara, svi ostali pobrojani se nisu ni malo potresli sto je zbog njihovih poteza i guziса stradalo boktepita koliko desetina i stotina hiljada ljudi.

Oh, oh, oh... Ne racunajuci novinara, svi ostali pobrojani se nisu ni malo potresli sto je zbog njihovih poteza i guziса stradalo boktepita koliko desetina i stotina hiljada ljudi.

Slažem se da nisu. Ja sam odgovorila Komunistkinji koja je pitala mene, da li sam ovako ladna bila .... i kad je, kako ona kaže Bagzi učio da vozi. U prvom momentu nisam mogla da se setim koji beše Bagzi, jer je i kod Vuka bilo nekih kamiona ..., a onda se setih da ona aludira na ubistvo Đinđića. Narod je ovde strogo podeljen, po diktatu. Ako ne podržavaš Dačića .... mora da si za Đinđića i tako to .... :)

Премијер очигледно некоме дебело смета ,осим тога наслови у новинама где се ИНДИРЕКТНО најављује Дачићева погибија због "ФАЛКОНА"
Постаје мало смешна за нас смртнике ,Дежа ви („већ виђено“)!

Kome bi mogao smetati?Tomi,Vucku,Boti ili zapadu?

Kome bi mogao smetati?Tomi,Vucku,Boti ili zapadu?

Баш сте ми наивни као Француске собарице!

Зна се како ликвидира СЛУЖБА !Авионска нерећа ,познат сценарио,било их је у свету колико желиш!
Одрадила служба :rtfm:

Премијер Дачић свима смета ,као прво он је социјалиста на месту премијера ,и већ је тим УГРОЖЕН!

Друго, Премијер Дачић нема очигледно заштиту БИА или њени кадорви нису смењени ,НЕ УЛАЗИМ У ТО,али то је више него очигледно!

И још нешто ово је веома препознатљив РУКОПИС СЛУЖБЕ !

Авион у квару,наручени текстови у КУРИРУ,нико се из владе не оглашава!

Баш интересантно !

Прво ко је проверио Фалкон пре полетања и установио да је све у реду?
Друго ,зар БИА није надлежна да осим председника и мнистра одбране воде и рачуна о заштити премијера !

Или им Дачић много смета и ово није ПРВИ ПУТ !Прво је пре пар година НАМЕШТЕНА афера КОФЕР јер је Дачић био на слави ,ОДРАДИЛА СЛУЖБА!

Сада када је постао премијер изгледа да им много смета ,па је сада био покушај и ЛИКВИДАЦИЈЕ!

Pazi Naslov! naduvana prica ..Koji je to ozbiljan kvar sto se popravi za pola sata i avion poleti? Puklo neko crevo ,namotali izolir traku i pichi!:D
Ma , nameracili da kupe novi avion , a znaju da to narod to ne bi dobro primio .
Pa kao , debeli za dlaku izbjegao smrt .Proci ce kupovina novog aviona , a
Dacic jos ispao i junak !
Sutra ce izmisliti za Tomu , pa ce kupiti i novi helikopter !

Ma , nameracili da kupe novi avion , a znaju da to narod to ne bi dobro primio .
Pa kao , debeli za dlaku izbjegao smrt .Proci ce kupovina novog aviona , a
Dacic jos ispao i junak !
Sutra ce izmisliti za Tomu , pa ce kupiti i novi helikopter !

Баш ме интересује да ли би исто тако рекао да се којим случајем Тадићу покварио авион у лету и умало запалио .Или било коме другом?

Да ли би сви у ВЛАДИ СРБИЈЕ држали језик за зубима и говорили "Мене није страх да се возим"

Вучићу позлило од напора и одмах долази председник а Премијер Дачић се бори у авиону да се НЕ ЗАПАЛИ и НИКО НЕ РЕАГУЈЕ!

Е, вала ово ми је баш интересантно !

Баш сте ми наивни као Француске собарице!

Зна се како ликвидира СЛУЖБА !Авионска нерећа ,познат сценарио,било их је у свету колико желиш!
Одрадила служба :rtfm:

Премијер Дачић свима смета ,као прво он је социјалиста на месту премијера ,и већ је тим УГРОЖЕН!

Друго, Премијер Дачић нема очигледно заштиту БИА или њени кадорви нису смењени ,НЕ УЛАЗИМ У ТО,али то је више него очигледно!

И још нешто ово је веома препознатљив РУКОПИС СЛУЖБЕ !

Авион у квару,наручени текстови у КУРИРУ,нико се из владе не оглашава!

Баш интересантно !

Znaci i novi predsednik Francuske je ugrozen?
Mada Daca je socijalista ko sto sam ja Kinez!Tako da nema brige.

Znaci i novi predsednik Francuske je ugrozen?
Mada Daca je socijalista ko sto sam ja Kinez!Tako da nema brige.

Па види ја сам написала је овај сценарио већ виђен!

Дачић тренутно води операцију хапшења и истраге око ПЉАЧКЕ ВЕКА и квари му се авион у лету ?

Као друго Дачић како социјалиста је изненађење за многе јер је постао премијер ,осим за народ!

Као премијер ОН НЕКОМЕ ДЕБЕЛО СМЕТА и то већ од давно !

Влада Србије се не оглашава ,медији кроје смртовницу своју текстовима у новинама а народ се замајава тиме да Дачић жели приватни авион!

Већ виђено!

Па види ја сам написала је овај сценарио већ виђен!

Дачић тренутно води операцију хапшења и истраге око ПЉАЧКЕ ВЕКА и квари му се авион у лету ?

Као друго Дачић како социјалиста је изненађење за многе јер је постао премијер ,осим за народ!

Као премијер ОН НЕКОМЕ ДЕБЕЛО СМЕТА и то већ од давно !

Влада Србије се не оглашава ,медији кроје смртовницу своју текстовима у новинама а народ се замајава тиме да Дачић жели приватни авион!

Већ виђено!

Ti stvarno verujes u ovo?

ume li neko da mi objasni--da avion pun goriva ne sme da se spusti na pistu..??
znam za vojne avione koji u podvezu imaju bombe da ne smeju na sletanje al za ovo nisam cuo...

Питање је ко је проверио авион пре узлетања!

Да се размемо ако желе да ликвидирају Дачића они то не могу да ураде на земљи ,дословно,јер Дачић има полицију под конторолом али ..

Ко је проверио авион?

Да се размемо ако желе да ликвидирају Дачића они то не могу да ураде на земљи ,дословно,јер Дачић има полицију под конторолом али ..

Ко је проверио авион?

Ovde ti niko ne moze odgovoriti na to pitanje.

I molim te da ovde ne pises insinuacije tipa ' govorka se' i navodis imena osumnjicenih.

Poslednja izmena:

Ко је проверио авион?
Je l Bota ili Toma?

Ако ретроспективно погледамо када се догађају ликвидације ,видећемо да је то у МОМЕНТУ када се служба мења или постављају други људи !

Обзиром је да је једино служба у Србији одувек била под надзором партије ,како које,онда нема ту много да се нагађа!

Ко је проверио авион?

ma sta ti znas o kontroli aviona pre poletanja..??
ajde boga ti...
zna se ko potpisuje o stanju ispravnosti svakog aviona pre poletanja...ali sta li ti znas o tome..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back