Дачић избегао смрт!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево мене живо интересује како је то "случајно" направљен пропуст?

Онај ко мисли да БИА више није онај ДБ или УДБА ,грдно се вара !

Нећу уопште да испадне параноик али служба има своје људе свуда у свим сегментима друшва,војске итд..То су познати такозвани "спавачи"
Исто тако се зна да после сваке смене власти долази до сукуба унутар службе .

Drama u avionu , premijer u smrtnoj opasnosti , a onda za pola sata otklone kvar i i naprave provjeru aviona .
Istim avionom odu za Englesku kao da nista nije bilo . Daj nemojte me zajebavati ! ! !

Да, и Дачић се чуди да је пут наставио истим авионом!:think:

И он се чуди ,како то да се долева гориво ,да се авион не запали :rtfm:а затим му кажу "Е,сада је сређено идите ви слободно истим авионом"

"Bilo je problema jer smo morali da se vratimo i opet sletimo u Beograd. Ne znam šta je bilo, ali kasnije smo nastavili put istim avionom. "

Баш интересантно,морам да признам!

Da je pono onaj bicikl, ne bi imao problema sa povratkom,
al' na čemu bi onda poentirao kao premijer...?

Можда што је осим ,што се обрачунава са ПЉАЧКОМ ВЕКА,највио и расветљавање убиства Чурувије и образложења да СПС са тим нема везе.

Да ће доказати да СПС и покојни председник нема веза са ликвидацијом Чурувије !

Баш ми нешто пуно случајности

Можда што је осим ,што се обрачунава са ПЉАЧКОМ ВЕКА,највио и расветљавање убиства Чурувије и образложења да СПС са тим нема везе.

Да ће доказати да СПС и покојни председник нема веза са ликвидацијом Чурувије !

Баш ми нешто пуно случајности

šta da ti kažem Komi, neka ga Bog čuva. Zbog njegove dece, uvek kažem ...,
a mi ćemo lako da ga skinemo s vlasti, jer prosto mislim, da je njegovo vreme ipak prošlo.

А зашто би у једној сиромашној држави влада имала свој авион? Зашто би грађани Србије плаћали куповину и одржавање авиона? До Лондона и већине европских престоница постоје свакодневни директни летови...

А зашто би у једној сиромашној држави влада имала свој авион? Зашто би грађани Србије плаћали куповину и одржавање авиона? До Лондона и већине европских престоница постоје свакодневни директни летови...

Slažem se, ali se slažem i sa jednim od diskutanata, koji je rekao,
da će posle ovoga da padne kupovina neke male flote za vladu ...

Zato što ne smeš taj ološ da pustiš u avion sa normalnim ljudima jer nikada ne smeš da isključiš mogućnost atentata. Rizikuješ živote bar sto nedužnih putnika.

Zato što ne smeš taj ološ da pustiš u avion sa normalnim ljudima jer nikada ne smeš da isključiš mogućnost atentata. Rizikuješ živote bar sto nedužnih putnika.

Какац црни атентат? Ко је луд да дигне авион у ваздух због трећеразредних вашингтонских и бриселских крпених марионета?

šta da ti kažem Komi, neka ga Bog čuva. Zbog njegove dece, uvek kažem ...,
a mi ćemo lako da ga skinemo s vlasti, jer prosto mislim, da je njegovo vreme ipak prošlo.

Јел ,мислим да грешиш ,његово време тек долази и то не може нико да оспори!

Значи некима из овог друштва не одгвора да се сазна истина о убиству Чурувије ,и многих других, и да се тиме скине бреме са покојног председника и РАЗБИЈУ ЛАЖИ ДОСА!

То није очигледно за неке није политички коректно јер су целу историју деведесетих изградили на лажима.

Оно што је најважније у те ЛАЖИ више нико не верује и ја сматрам да ће Дачић то и доказати!

Ако га пре тога не покушају ликвидирати али надам се да ће Дачић после ове афере ФЛАКОН бити много опрезнији.

Време је да народ сазна ПРАВУ ИСТИНУ и на то Србија има ПРАВО!

Slažem se, ali se slažem i sa jednim od diskutanata, koji je rekao,
da će posle ovoga da padne kupovina neke male flote za vladu ...

И како ти мене назва у неколико предходних страна ,нешто као страначко вршљање или нормалног припадника народа.

Ту си ми поставила једно питање а ја сада теби постављам то исто!

И како ти мене назва у неколико предходних страна ,нешто као страначко вршљање или нормалног припадника народа.

Ту си ми поставила једно питање а ја сада теби постављам то исто!

Ako si me pitala za pripadnost stranačku, nema mene u strankama.

Na nekoj drugoj temi, kritikovala sam rad MUP-a Srbije u prethodnom periodu,
i dala primer porasta saobraćajnih nesreća u Srbiji ....

Upravo javljaju, Dačić je izbegao smrt, ali jedan 12-godišnji dečak noćas, na žalost nije.
Poginuo je u sudaru dva vozila na autoputu Beograd-Niš.

Kada čovek radi neki posao, treba da ga radi ali ... draga Komi, ovo nije rad,
nego tako brutalno za*ebavanje naroda, da to vreme koje po tebi tek dolazi ...,
samo mogu da kažem: Bilo, ne povratilo se.

Ako si me pitala za pripadnost stranačku, nema mene u strankama.

Na nekoj drugoj temi, kritikovala sam rad MUP-a Srbije u prethodnom periodu,
i dala primer porasta saobraćajnih nesreća u Srbiji ....

Upravo javljaju, Dačić je izbegao smrt, ali jedan 12-godišnji dečak noćas, na žalost nije.
Poginuo je u sudaru dva vozila na autoputu Beograd-Niš.

Kada čovek radi neki posao, treba da ga radi ali ... draga Komi, ovo nije rad,
nego tako brutalno za*ebavanje naroda, da to vreme koje po tebi tek dolazi ...,
samo mogu da kažem: Bilo, ne povratilo se.

Па зашто онда питање исто си поставила мени ?

Зашто индиректно оправдаваш" случајни" квар Фалкона и тиме подржаваш идеју да не треба да се набави нови авион .Односно да је у питању само авион а прелазиш преко свега што сам ти до сада поставила као чињенице.

Критикујеш МУП Србије и премијера због несреће а при томе то ти је једини аргумент за смену Дачића.

Док се на теми о хапшењима и истрази за ПРЕВАРУ ВЕКА не оглашаваш ,као ни за премијеров план да расветли убиство Чурувије.

пс

Нема ни мене у странкама

И немој много да бринете о куповини новог авиона јер се то неће десити ,пошто се нико из владе не оглашава .

Или сматрају да то сасвим нормално ,да се они не плаше да полете!

Па ,сада и за то постоји објашњење !Можда се њима при лету не би покварио авион!

Ne, Tadić mu pravi zvrčku. :udriglavu: Ebote, tri dana me nema i i odete u ofsajd još više. A mislio sam da je to nemoguće. :lol:

Inače, kad se pominjalo da treba da se obnavlja vozni park državnih aviona, kreštali ste uglas kao da vam zdrav zub vade...

Па неко прави да ли је Тадић или неко други ,то се не зна ЈОШ!

И када би успели да не дај боже ликвидирају премијера међусобно би се оптуживали .Али Дачић није Ђинђић зна он врло добро ко му ради о глави
у погрешну су се особу они залетили.

Ne treba od svega praviti zaveru.

Ali bi Dacic mogao,kao premijer, da vise cuva svoju glavu, tj. da bude bolje obezbedjen.

Дачић је добар играч и мора да се пази а ОНИ ,ко год били,нека моле бога да Дачић слети како треба .

Била би врло озбиљна ствар да и ПРОБАЈУ да се поиграју са вољом народа!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back