igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.070
Za C govorim A nije mecka u mom svetu. Trajao je nepune 2g .. od 2014 do sredine 2015Nije bas kratko, 6-7 godina to nije malo za autoindustriju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za C govorim A nije mecka u mom svetu. Trajao je nepune 2g .. od 2014 do sredine 2015Nije bas kratko, 6-7 godina to nije malo za autoindustriju.
Renault rules!Auuu ovo pola mercedesa ima reno motor![]()
Ne za EU ne ..To mozda u Africi ..posle leta 2016 u C se vise ne ugrađuje..a evo I dokaza ..
I dan danas ih vidjam. Neki imaju po 600-700 hiljada km i idu i dalje1.4 i 1.6 MPI taksisti se navozili kod nas a vala voze ga jos uvek i to najcesce na plindzu.
Sad kad vec fantaziram, idealno bi bilo da su u novom Sanderu ostavili 1.6 motor od 16 ventila, kao u Dusteru 1. To bi bila kombinacija za kupiti.Kad su Renault motori dobri za Mercedes valjda su dobri i u Daciji![]()
Je svakako, taj 1.6 16 v potroši u Fluenca i do 10 litaraSad kad vec fantaziram, idealno bi bilo da su u novom Sanderu ostavili 1.6 motor od 16 ventila, kao u Dusteru 1. To bi bila kombinacija za kupiti.
Ma je.bo potrosnju ako mogu da predjem 300.000 sa njim bez da ga otvaram. Samo redovni servisi i to je to. Nema previse senzora, kompjutera, osetljivih delova, turba, ovog onogJe svakako, taj 1.6 16 v potroši u Fluenca i do 10 litaraDoduše ne kvari se..
Код нас га возе пољочувари по неравним теренима и кажу да је ненадјебив, баш одличан теренац.Meni se sviđa daster i to mnogo baš jep idealan za sve i svašta.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/ak...oj-nema-vise-nista-ispod-14-400-eura-15392425Taj Sandero klotara je čini mi se bio 9.999e pre korone,
oodlepili su sa cenama ...
10.000 sa ful opremom realno, da ima kamere, grejace retrovizora i sedista, multimediju, sve na dugme...Koji lopovi to ne sme da košta više od 7-8 hiljada evra
Amerika je pukla ne znam kakav su oni reper za bilo sta vise.Sve ti je to isto hdi i dci. Ma gde jači nisu mogli ni da priđu američkom tržištu.