- Poruka
- 72.838
Mene to užasno dekoncentriše te vibracije ti potpuno rasteraju misli. Sediš u autu i sav se treseš ne verujem da je to zdravo za organizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mario, planiraš li tužiti Citroen i tražiti odštetu od njih zbog psihičkih i fizičkih patnji koje ti uzrokuje njihov trocilindarskim motor?Mene to užasno dekoncentriše te vibracije ti potpuno rasteraju misli. Sediš u autu i sav se treseš ne verujem da je to zdravo za organizam.
Ti se u biti žrtvuješ za čovječanstvoRazmišljam se da bacim atomsku bombu na njihovu fabriku kako bi zaustavio proizvodnju ovih trocilindričnih budalaština? Pazi može i kamen da ti krene koliko to vibrira?!??
I ima neke detalje oko maglenke, nešto plastike i kroma, onako ne izgleda loše taj detalj. Ali s druge strane kako je ovaj recimo obični Sandero već solidno povišen u odnosu na recimo pug 206, Saxo, Punto i sl, i da je stepway s istom opremom oko 1500 evropskih novaca skuplji od više i ne baš tako jeftinog " običnog " Sandera, mislim da se ne isplatiO bogatijoj opremi, jačem motoru, malo je povišen i ima gore one partregere
Sve u svemu preskupo novi stepway dođe nešto preko 19 hiljada €, ono relativno najeftiniji novi auto za tu kvalitetu pa ono ko voli nek izvoli, šta znam neki kažu da taj njihov novi motor nije baš dobar
Ma baš tako, eto gledao sam i tog Hy i20. Ma svugdje tvrda plastika osim čini mi se malo ispred vozača. C3, Corsa, stonic, sve što sam gleda tvrda plastika.Plastika kao sad na svim novim automobilima .
Da, a 20000 evropskih novaca ako misliš voziti bilo štaSvi današnji automobili su reciklažni nema tu glamura do 50.000 evra.
Glamur ne-glamur , auti ne vrede te pare ili je inflacija .Svi današnji automobili su reciklažni nema tu glamura do 50.000 evra.
Danasnjih jeftinih automobila ..Ne možeš kupiti kosilicu parkside i očekivati da će raditi kao neka premijum ..Da je to tako parksife bi trazio daleko vise za svoj prozvod ..Uvek cu pre kupiti bolji polovan auto nego te gluposti koje posle par godina postaju bezvredne ..Videli smo na čemu se bazira tvoje iskustvo .. jeftinijo je jer postoji razlog za to ili sto bi rekli koliko para toliko muzikeTo ti je jeftini eko lak na vodenoj bazi koji krene da se tanji odmah po izlasku iz fabrike pa dokle dogura. Komšijina dačija u prvoj boji metalik, komplet matirala posle 7-8 godina. To je valjda rok trajanja današnjih automobila.
Upravo zato je taj brak između Mercedesa i Renaulta trajao kratko mada taj 1,6 i nije tako losZašto ako je u parkside briggs and stratton motor. To ti je isto kao kada u mercedes staviš reno motor i on se raspadne![]()
Nije bas kratko, 6-7 godina to nije malo za autoindustriju.Upravo zato je taj brak između Mercedesa i Renaulta trajao kratko mada taj 1,6 i nije tako los