DA ŽIVI LJUBAV...

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mili:
Морам да дигнем мени драгу тему!

Јел` има неко нешто ново да пише?

Ima!
TOMA I DONA
tomaidonaki5.jpg

Mili:
Јој, Смехић, како је Дона пораслааааааа! Баш је лепа слика.
Da... Raste ko' luda! :D Gazda joj je otsutan poslom, pa ga nema po dva-tri dana. Kad je vidi ponovo, tvrdi da je vidno porasla.
Prava je mala dama... dobro smo joj ime odabrali ;) . Samo što smo previše bolećivi pa je i razmažena... ali lako i brzo uči, tako da nemamo problema. Ma ... to kuče je sjajno, zaista (nije što je moje... ;) :lol: ).

Хм ... раније, док још нисам била модератор, молила сам Смехић да је постави за лепљиву. Сад се опет размишљам да то урадим, јесте да ће бити мало више лепљивих, али стварно штета да "тоне", зар не? :( Иначе је ово увек била моја најомиљенија тема, једино што сам ја увек у неком спиду (некад чак и лења) да бих закачила слике мојих клинаца са мацама. А и сликаћу их са једним псом из нашег дворишта, нећете веровати али зове се "Мили". Име је добио тако што је малена, њихова ћерка од 3 године, њему почела да тепа: "Мили мој, мили мој" и тако је куцов добио име, а не по мени. :lol:
Значи, Смехић, шта мислиш да је "залепимо" (опет)? ;)

Hm...
Kako želite. I ja volim ovu temu, ima predivnih snimaka klinaca sa životinjama pa bi bilo lepo da svi u njima uživamo - zato je tema i otvorena.
Ako je redovno "ažuriramo", odnosno ubacujemo nove snimke - neće "potonuti".
No, ako smatrate da treba da bude "lepljiva" - nemam ništa protiv.
I, poruka svima čija deca uživaju sa ljubimcima: ne budite sebični, dajte da i mi vidimo neki lep, zabeležen trenutak... ;)

Videcete koliko moji klinci obozavaju naseg novog clana porodice.Cerka ima 4 i po god. i trebalo joj je neko vrijeme da shvati da on nije plisana igracka.Nas novi clan je Hogar-strasni :lol: :lol: :lol:

Prilozi

• 01.jpg
    01.jpg
    29,6 KB · Pregleda: 6
  • 02.jpg
    02.jpg
    30,4 KB · Pregleda: 6
  • 03.jpg
    03.jpg
    31,4 KB · Pregleda: 4
  • 04.jpg
    04.jpg