Da vidimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Dosledno se držati principa 1 događaj - 1 tema. Biće lakše i nama i moderatoru. Znači, ako na primer o Tompsonovom koncertu ima 10 tema, 9 odmah zaključati.
2. Neko je negde već predložio da mogu otvarati teme samo korisnici koji imaju više od 100 postova. Ovo bi pomoglo da se smanji broj jednokratnih nickova.

Ne bih sugerisao oko politike izricanja mera, ipak je to na Jominiju.

Нешо, ја видим да си ти за то да се овде не поштују права свих форумаша како би сви били исти. Друго, мени је јасно зашто се ово тражи, јер је отворено неколико тема на основу Тадићевог извињења Хрватима.

BG1109:
Pravo da ti kažem Sandrina, lakše je s njima izaći na kraj, nego s onim smorom. Nek se upiše u neku sekciju pa neka piše do mile volje. Ko ono može da čita? Meni se čini da njemu fali neki procenat, ozbiljno to mislim.

Ma znas sta...ako je istina ono sto je napisao o svojoj licnoj tragediji...strasno... :cry:

Sto dirati coveka...nek' pise sta hoce, a na nama je da citamo il' ne...iskreno, mene mrzi...procitam pocetak i idem dalje...vise ni to... :?

Ovi drugi su opasni...jel' vidis da masa forumasa vise ni ne dolazi, a osipanje je sve vece...jednostavno nemamo zivaca da citamo njihove gadosti i trpimo njihova izivljavanja ovde. :twisted: ...toliko je drugih foruma, al' to nije fer da dodju divlji i isteraju pitome... :-?

U redu bi bilo da je normalna konverzacija, ali ovako...'ebi ga... :?

p.s. Ako nadjes vremena prosetaj do sa.x-a i obrati paznju na nick @pesak i @infrared.... i sve ce ti biti jasno...samo ni slucajno ne pokusavaj da se registrujes tamo.

popokatepetl:
Па ти немој да читаш. Ја не видим зашто је Крстан већи проблем од оних који величају усташтво на овом форуму

Ma njima kažeš šta imaš i završiš, šta da kažeš Krstanu čoveče? Ono bi bilo smešno da nije tužno. Nešto s tim čovekom nije u redu, ozbiljno to mislim.

jomini:
Samo polako, pitao sam za mišljenje šta uraditi.

Постоје више разлога за бановање, а оба имају исти корен то јест смор осталих посетиоца форума и кршење њихових права.
За крстана, искрено никада нисам читао његове постове, за Устаље је други аршин.
Наиме по два основа би требао да банујеш људе

1. Спамовање- што би важило нза Крстана
2. Нацизам, што би важило за усташе и остале.

Е, сада спамовање није кривично дело и није оставило десетине милиона мртвих иза себе, нацизам јесте.

Опет ту је узрочнопоследична веза.
Ако пустиш усташе, онда ево ти Крстана, значи Крстан није узрок већ последица.
Мора се примењивати бановање у оба случаја, са тим да правно гледано :) Крстана можеш да банујеш на недељу дана па ако опет пусти тираду опет на недељу и тако стално, док усташе ипак мораш трајно да банујеш, јер:

1. нацисти су
2. изазивају такве као што је Крстан.
ЗАКЉУЧАК:

Обе старне су повредиле правила, али прекршај није исти и не носи исту тежину
- У колико ловиш Усташе и Исламофашисте мање ће Крстана да буде и неће моћи да ти приговоре.
Ти заправо чиниш Титову грешку "Сви си криви или нико није крив" знамо резултат. Лови и гони екстремисте, али не заборави следеће

1. Ово је Српски сајт, сви ДОБРОНАМЕРНИ су добродошли
2. Либерализам у понашању доноси несрећу
3. Слобода говора је све изузев личне претње б. увреде Републике Србије и њеног народа.

На овом принципу ради freerepublic.com
Тамо можеш да говориш против : католика, протестаната, јевреја, православаца, Руса, Немаца АЛИ:
Никада против САД и против човека појединачно, све је друго сплобода говора, АЛИ ако увердиш неку групу, очекуј узвратну паљбу.

Alekasandar3:
Постоје више разлога за бановање, а оба имају исти корен то јест смор осталих посетиоца форума и кршење њихових права.
За крстана, искрено никада нисам читао његове постове, за Устаље је други аршин.
Наиме по два основа би требао да банујеш људе

1. Спамовање- што би важило нза Крстана
2. Нацизам, што би важило за усташе и остале.

Е, сада спамовање није кривично дело и није оставило десетине милиона мртвих иза себе, нацизам јесте.

Опет ту је узрочнопоследична веза.
Ако пустиш усташе, онда ево ти Крстана, значи Крстан није узрок већ последица.
Мора се примењивати бановање у оба случаја, са тим да правно гледано :) Крстана можеш да банујеш на недељу дана па ако опет пусти тираду опет на недељу и тако стално, док усташе ипак мораш трајно да банујеш, јер:

1. нацисти су
2. изазивају такве као што је Крстан.
ЗАКЉУЧАК:

Обе старне су повредиле правила, али прекршај није исти и не носи исту тежину
- У колико ловиш Усташе и Исламофашисте мање ће Крстана да буде и неће моћи да ти приговоре.
Ти заправо чиниш Титову грешку "Сви си криви или нико није крив" знамо резултат. Лови и гони екстремисте, али не заборави следеће

1. Ово је Српски сајт, сви ДОБРОНАМЕРНИ су добродошли
2. Либерализам у понашању доноси несрећу
3. Слобода говора је све изузев личне претње б. увреде Републике Србије и њеног народа.

На овом принципу ради freerepublic.com
Тамо можеш да говориш против : католика, протестаната, јевреја, православаца, Руса, Немаца АЛИ:
Никада против САД и против човека појединачно, све је друго сплобода говора, АЛИ ако увердиш неку групу, очекуј узвратну паљбу.

vrlo lepo... al si smetnuo glavnu stvar s uma...:) njima "ustashe" od kojih pola njih pishe iz bg-a, trebaju da bi bilo diskusije jer jedino na tom nivou mentalne svesti se diskusije ovde mogu voditi nazhalost danas.... gde je ozbiljno sucheljavanje mishljenja i kad se iznose argumenti...posle ozbiljnijih postova teme mogu 'ladno da se zatvore a bogme i podforum ako je previshe ozbiljan...pa zato moraju tompsonko i slichni da mu daju drazh :)

SANDRINAbg:
Svaka cast Aleksandre...apsolvirao si sve primedbe u jedan odlican post..naravno da bi tako trebalo da bude..! :smile:

Хвала:)

И још пар речи:

- Легитимна расправа је када са Хрватом расправљам ко је крив за рат, са његовим и мојим АРГУМЕНТИМА и КОНТРААРГУМЕНТИМА.
- Спамовање је када неко каже Срби (или Хрвати) су криви за рат и то сто пута понавља без образложења.
-Легитимна расправа је када било ко прича да ли је или није Српска политика према Косову била исправна или није

- Када Шиптар тврди да Косово треба да се одвоји од Србије је глупост, али није за бановање јер је реч о сучељавању мишљења
- Када грађанин Србије- либерал спамује и каже да Косово треба одвојити, то је кривично дело и разлог за бановање јер:
- Изазива Крстана а Богами и мене и друге да му псујемо мајку издајничку
- У колико се не баније изазваће бановање још већег броја људи

Значи и у истом случају има разлике.

Samo da dodam, a ako vas ne mrzi obratite paznju na poslednjih nekoliko postova u ovih 10-15 minuta, na par tema...koji nick-ovi su se u krdu pojavili i sta pisu...ovo, apropo izazivanja a maskiranja prepoznatljivih forumasa sa maskom ldp-ovaca, a svima nam je jasno ko se krije iza toga, ako nista, izmakne im se po koja karakteristicna rec...karakteristicna za podneblje odakle su.

Шон:
vrlo lepo... al si smetnuo glavnu stvar s uma...:) njima "ustashe" od kojih pola njih pishe iz bg-a, trebaju da bi bilo diskusije jer jedino na tom nivou mentalne svesti se diskusije ovde mogu voditi nazhalost danas.... gde je ozbiljno sucheljavanje mishljenja i kad se iznose argumenti...posle ozbiljnijih postova teme mogu 'ladno da se zatvore a bogme i podforum ako je previshe ozbiljan...pa zato moraju tompsonko i slichni da mu daju drazh :)

Не.
нациста је узмеђу осталог онај који део једне нациј еотима против свих међунаодних прописа.
То важи са Агима Чекуа и Чедомира Јовановића, значи нацисти су и УЧК и ЛДП националност нема значаја.
Ја не треба да расправљам са нацистима ма одакле долазили, поготово не са усташама.
У "Европи" то би било као а на Јеврејски форум долазили нацисти и хвалили се геноцидом
Опет, нација нема улогу већ злочиначка идеологија.

popokatepetl:
Нешо, ја видим да си ти за то да се овде не поштују права свих форумаша како би сви били исти. Друго, мени је јасно зашто се ово тражи, јер је отворено неколико тема на основу Тадићевог извињења Хрватима.
Otvoreno je puno tema za mnogo stvari, odavno je to problem, a ne od juče. Otežava snalaženje, a još kad sajt počne da koči...
Ne vidim zašto bi bio problem da svi kažemo što mislimo na jednoj temi.

Alekasandar3:
Не.
нациста је узмеђу осталог онај који део једне нациј еотима против свих међунаодних прописа.
То важи са Агима Чекуа и Чедомира Јовановића, значи нацисти су и УЧК и ЛДП националност нема значаја.
Ја не треба да расправљам са нацистима ма одакле долазили, поготово не са усташама.
У "Европи" то би било као а на Јеврејски форум долазили нацисти и хвалили се геноцидом
Опет, нација нема улогу већ злочиначка идеологија.

Slazem se... :smile:

brate aco... ti elaborirash o ozbiljnim stvarima... kao analitichar. ali ovde je potreban psiholog a za neke bogme i psihijatar.

na hr forumu ako ti kazhem da hrvati ne pljuju po srbiji toliko koliko pljuju oni dupeuvlakachi srbi od tamo shto su ostali i mnogi sa bivsheg do foruma... i shta se onda desava, duh je pisao... banuju ih :) jer su mnogo odurni chak i za njihove pojmove pljuvachine ... e sad ti zamisli dal' je moguce izrode tog tipa naci ovde, da neki ustasha dodje i pljuje po matici ili neki uck da pljuje po svojima.. no way....

shto se tiche genocida u pravu si, ali dileje nazhalost to ne razumeju i ne zhele da razumeju.,,,, bolje poznaju cetvrtu englesku ligu kako je igrao onaj zadnji pacer pre mesec dana, nego npr. shta je bio i kako je nastao chetnichki pokret...ali vole o tome da "vilozoviraju" :)

Шон:
brate aco... ti elaborirash o ozbiljnim stvarima... kao analitichar. ali ovde je potreban psiholog a za neke bogme i psihijatar.

na hr forumu ako ti kazhem da hrvati ne pljuju po srbiji toliko koliko pljuju oni dupeuvlakachi srbi od tamo shto su ostali i mnogi sa bivsheg do foruma... i shta se onda desava, duh je pisao... banuju ih :) jer su mnogo odurni chak i za njihove pojmove pljuvachine ... e sad ti zamisli dal' je moguce izrode tog tipa naci ovde, da neki ustasha dodje i pljuje po matici ili neki uck da pljuje po svojima.. no way....

shto se tiche genocida u pravu si, ali dileje nazhalost to ne razumeju i ne zhele da razumeju.,,,, bolje poznaju cetvrtu englesku ligu kako je igrao onaj zadnji pacer pre mesec dana, nego npr. shta je bio i kako je nastao chetnichki pokret...ali vole o tome da "vilozoviraju" :)

1. ово је Српски форум искључиво и само по томе што мораш да поштујеш Српски народ и Државу, ништа више сваки човек је добродошао ако се слаже са првом ставком.
2. Не занимају ме хрватски форуми- види под 1.
3. То што неко не разуме геноцид, његова грешка а не моја, али је разлог за бановање.

jomini:
Ljudi, šta raditi sa Krstanom i ostalim ekstremnim tipovima koji su benigniji od dotičnog, ali i dalje ubijaju u mozak spamom, lupetanjima i raznim vidovima ekstremizma. I sve uz ne malu dozu nepristojnosti.

Da vidimo kako da rešimo ovu situaciju na Forumu.

Pa, dragi moderatore, zabranite registraciju sa javnih mail servera na kojima se nalozi otvaraju za 5 minuta (tipa gmail,yahoo,hotmail,msn,opera..) pa ćete videti kako se broj "pacijenata" smanjuje...
A kada to uradite, onda biste mogli da primenjujete jednake aršine za sve,a ne da se pravite slabovidi kada vaši ortaci i kućni ljubimci pljuju i vređaju,a meni npr. da lupate trajne banove kada im odgovorim.

Alekasandar3:
1. ово је Српски форум искључиво и само по томе што мораш да поштујеш Српски народ и Државу, ништа више сваки човек је добродошао ако се слаже са првом ставком.
3. То што неко не разуме геноцид, његова грешка а не моја, али је разлог за бановање.

Ovako bi zaista i trebalo da bude i svi mi koji dodjemo ovde to i ocekujemo...mislim, mi gradjani Srbije, Srbi i ostali, ali na zalost nije tako, a dokaz su ovi sa strane sto divljaju Forumom, a koliko vidim nas i nije nesto preostalo mnogo...a sve nas je manje i manje...tuzno... :confused:

Alekasandar3:

1. Ovo je srpski forum isto kao što si ti Srbin,tj. pokaži mi GDE to piše u pravilniku... Pored toga,ko je merodavan da presuđuje o poštovanju,takvi kao ti možda?
2. Ni mene.
3. KOJI GENOCID? Misliš na ono sveto pravilo da je o zločinima nad Srbima potrebno pisati što više i bez mere, a o zločinima koji su Srbi počinili treba ćutati kao zaliven?

SANDRINAbg:
...Ne pise se nepismenost , nego ne pismenost , bez obzira kako se izgovara...kad se vec ista spominje. :mrgreen:
Sandrina, kumice nesudjena :wink: upravo obrnuto: pismenost je, neces verovati imenica zneskog roda sa zavrsetkom na suglasnik (koja se zavrsava na suglasnik) i menja se cetvrtom tipu deklinacije, kao zalost, radost, ....znaci taj princip se primenjuje i ne napismenost i pise se zajedno, jer je "ne" u ovom slucaju negacija - nepismenost:)

*BILJA*:
Sandrina, kumice nesudjena :wink: upravo obrnuto: nepismenost je, neces verovati imenica zneskog roda sa zavrsetkom na suglasnik (koja se zavrsava na suglasnik) i menja se cetvrtom tipu deklinacije, kao zalost, radost, ....znaci taj princip se primenjuje i ne napismenost i pise se zajedno:)

Vauuu,radikalka,a pismena.. :shock:

Krstan nije problem, čovek otvara temu, ispiše 10-15 postova, istripuje se, reši dnevnih frustracija i ode. Problem su likovi koji se pojavljuju svakodnevno, ostavljaju po 50-tak postova dnevno, pljuju po forumskim neistomišljenicima.
Takođe, otvaranje 10 tema o istom. Ako se radi o Tadiću, trpajte sve pod jednu temu. Ako je o ustašama, jedna tema i tako redom. Postaje sve besmisleno sa tolikim temama.
A ovo trajno banovanje je dovelo do poplave klonova koji se ponašaju 3X gore nego sa pravim nikom pod kojim su i bili banovani.

Ja sam reko vec milion puta,sve teme o hrvatima treba spojiti u jednu i staviti kao lepljivu..pa nek tamo bude krkljanac....a ovog lika shto je malo vishe syeban u vugla treba pitati isto da li je spreman na slichan kompromis...nek dobije svoju temu pa nek tamo lupeta po ceo dan..smara me da chitam njegove gluposti pa nisam video da li je nekoga vredjao extremno,ako nije po meni nije u redu oterati ga samo zato shto je smor.
A bilo bi lepo i da nam postavljach teme kaze na koga konkretno misli od "loshom decom"?:)

*BILJA*:
Sandrina, kumice nesudjena :wink: upravo obrnuto: pismenost je, neces verovati imenica zneskog roda sa zavrsetkom na suglasnik (koja se zavrsava na suglasnik) i menja se cetvrtom tipu deklinacije, kao zalost, radost, ....znaci taj princip se primenjuje i ne napismenost i pise se zajedno, jer je "ne" u ovom slucaju negacija - nepismenost:)

'ebi ga koomo, mogla si me ovaj put podrzati, pa makar i lazno... :lol:

Ukapirala sam ja to o'ma cim je post otisao, al' bejase kasno...nagrnuli mi na grbacu fata i mujo i...znas kako to ondaK kod mene ide....'ebo pravopis... :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back