Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se tog kačenja slika tiče, ja se negde kačim sa sve licem, a negde ne, što zavisi pre svega od same teme (na modi retko stavim facu), ali i od mog trenutnog raspoloženja, i naravno od zavisi i od toga da li sam sebi na nekoj slici lepa ili ne...

E pa u to ime jedna sa prošlogodišnjeg beerfesta sa sve facom:

Pogledajte prilog 200651

Рекох ја, Бабас & Дедас воде ову тему!!!

Одлично, само ти фали бајкер... :)

znaci na ovu stranu ce sad da idu matorke :)
posto sam vec kritikovana da se nisam skoro kacila,evo jedne koja je vec bila,podstakao me dijenek koji je stavio sliku koju smo vec videli.a posto ED rece da ga kuma podseca na pevaljku,evo jedna prava grandovska,koja nikad nije videla svetlost dana.haljina stoji zguzvana na dnu ormana,sto se da primetiti.

posto sam vec kritikovana da se nisam skoro kacila,evo jedne koja je vec bila,podstakao me dijenek koji je stavio sliku koju smo vec videli.a posto ED rece da ga kuma podseca na pevaljku,evo jedna prava grandovska,koja nikad nije videla svetlost dana.haljina stoji zguzvana na dnu ormana,sto se da primetiti.

Sve, sve ali da me svrstaju u matorce, a ja ni 30 nemam... :lol:

Inace, smokvicice, kao i uvek, pogled se zalepi i zadrzi...
Da ne koristis ti neki superlepak na tim slikama?

Смоквице, лепа си и згодна жена, али морам ти рећи, не волем ово твоје аљинче! Мислим, кога заболе шта ЈА волим, али, ето, да не буде само да те хвалим, као што често радим... :heart:

П.С. Мењам пост, да додам, видим да се и теби не допада. :)

Смоквице, лепа си и згодна жена, али морам ти рећи, не волем ово твоје аљинче! Мислим, кога заболе шта ЈА волим, али, ето, да не буде само да те хвалим, као што често радим... :heart:

П.С. Мењам пост, да додам, видим да се и теби не допада. :)

niko ne voli tu krpu,pa nija :D
al dobre sam pare pukla za nju
a zasto.ne znam,ucinilo mi se da ...
ebem li ga,sta mi se ucinilo :p

kupila sam "slicnu" za plesno vece, sutra cu je kacim :D

Smoki,

je l' te prošlo ono nadrk raspoloženje današnje?

ajd, da ne bude da je samo Vanda iskrena, moram ti reći da se ni meni haljina baš nešto ne dojmi...
da budem tačnija, za tvoju građu mi ne ide, a boja malo prejaka....

Inače, ti si još jedan dokaz da je naša generacija dobro "očuvana"... :zag:

Smoki,

je l' te prošlo ono nadrk raspoloženje današnje?

ajd, da ne bude da je samo Vanda iskrena, moram ti reći da se ni meni haljina baš nešto ne dojmi...
da budem tačnija, za tvoju građu mi ne ide, a boja malo prejaka....

Inače, ti si još jedan dokaz da je naša generacija dobro "očuvana"... :zag:
koje nadrk danasnje?
ja sam ti pred klimaksom,pa menjam raspolozenja kako vetar duva
a i pamcenje mi nije bas jaca strana...
sad sam super,moras me podsetiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back