Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Hvala devojke, i momci![]()
S obzirom da sam saznala za vencanje 15ak dana pre istog, zadovoljna sam i ja.![]()
Није то ништа, док не задовољиш целу форумску популацију, не вреди ти!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala devojke, i momci![]()
S obzirom da sam saznala za vencanje 15ak dana pre istog, zadovoljna sam i ja.![]()
Pa da Belo i crno ne bi yrebalo n'a svadbiHoces da kazes da sam debela?!![]()
Salim se, volim istu![]()
@ Linda, hvala punoI decko mi rekao da nisam trebala da idem u crnom..
Otkud znam, mislila sam da je samo belo zabranjeno..
Mada je mladina sestra bila u beloj haljini... hm...
Juuu pa sto pevacica
Nisam ni znala da me fotografisu..
Evo 2 gde sam pozirala, trebalo bi da su prirodnije
PS. Skener odbija da radi, pa su fotografije fotografisanetelefonom.. zato su low quality, ne zamerite..
![]()
![]()
![]()
EVo jos jedne vulgarne slike sa kafice, koja porucuje "bas bih vas lickao", zene, naravno...![]()
@Sehnsucht
Srećno prvo kumstvo , lepa kumo!
P.S. ja ih imam 7....
Zasto su kume uvek dobre ribe?![]()
Is it me,ili ovde stvarno vlada neka masovna psihoza?
Moja nova maska i ja.
Pogledajte prilog 200569Pogledajte prilog 200570
Ja u dzemperu![]()
Немам бетон у двотишту.bogami bi ovde kod tebe valjalo opalit tetris (čupanje trave iz betona)
svaka čast za vandu, ja mislim jedina ovde koja se uvek kači i lice, a obavlja javnu funkciju
eto, nemam trenutno repke, al kad bude![]()
o boze ed, ima nas mnogo koji kacimo i lice.svaka čast za vandu, ja mislim jedina ovde koja se uvek kači i lice, a obavlja javnu funkciju
eto, nemam trenutno repke, al kad bude![]()
Хвала.Ванда је иста особа, и на форуму и у РЛ, и немам проблем да ме неко негде препозна. Зато могу да качим све.
![]()
a onda seali svakako mi kvari ambijent ta trava. kriva je forumašica koja ga održava
a ja sam valjda jedini koji te ne zna
u pravu je eternal, lepo je za promenu videt celu osoba nego turati dupeta i sise
a šta fali dupetu i sisama?
mislio sam na one koje se kače do vrata i sl. ili kriju sliku lica ko zmija noge, al nebitno....nigde ne piše da lice mora da se stavi![]()
pa ima, izvinjavam se, al vanda prednjači...to sam primetio
izvinjavam se što sam druge zaboravio![]()