Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
sad podvikni npr. lipnju(ne smem reci junetu) da otvori temu "da vas vidim danas mestimicno, delimicno do potpuno"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad podvikni npr. lipnju(ne smem reci junetu) da otvori temu "da vas vidim danas mestimicno, delimicno do potpuno"![]()
evo jedna danasnja, bez glave
i jedna sa odmora sa sesirom na glavi![]()
E ovo na drugoj slici su prve espadrile sa pokrivenim zglobovima, a da mi se svidjaju posto ono sto vidim na ulici deluje ko da su im previjene noge zbog povreda.
Isto, al se ni ne trudim.
Evo jedna klosharske kombinacije za plazu (das pohvalim: majica pravljena 10 minuta, a sorc 15):
Pogledajte prilog 200673
Pogledajte prilog 200674
mustikla i drina bez filtera...sarajevska?![]()
eh sto nemam sad cime da prebacim sliku...da vish lulu mira...ravnogorsku![]()
Aj prebaci ovih dana.Imala sam i ja simpaticnu jamajcansku lulicu, al u nju ide jako puno duvana pa sam odustala jer ne volim bas toliko da pusim i onda sam od nje napravila ogrlicu.
![]()
...jel se vidi vatreno oruzje na majici![]()
imas razne rukotvorine primecujem.hobi ili dodatni prihod?
Јека, моја ,,сестра'' по муштикли.
,,МуштиЦли'', што рече једна фиина госпоја.
Бемс, диивно, не жалим што не гледам Массима Савића, слушам цео концерт кроз отворен прозор, а уживам гледајући фотке.
Evo jedne neutralne slike.
Neki na njoj mogu videti majicu, neki sorc, neki model mobilnog, neki noge u sorcu, neki obris kukova, neki merac visine na ramu od vrata, neki musavo ogledalo, a ja je uslikala da vam pokazem boju kose pre nego sto sam je sutradan isprala na bazenu.
Pogledajte prilog 200561
a neki poster za nov horor film![]()
Juuu pa sto pevacica
Nisam ni znala da me fotografisu..
Evo 2 gde sam pozirala, trebalo bi da su prirodnije
PS. Skener odbija da radi, pa su fotografije fotografisanetelefonom.. zato su low quality, ne zamerite..
![]()
![]()
kad sam ja kacila sobu?![]()