gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
...sineee...ženski taban od četr'estri...minimum...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sineee...ženski taban od četr'estri...minimum...![]()
hah, na prvi momenat izgleda kao da neko visi, zbog polozaja patika (cipela?) a onda ukapiras da je samo odjeca
Nekome ne stoji lepo danas sam baš video devojku jednu...
za svaku pojedinost na tijelu postoji neko kome bas to ne stojiNekome ne stoji lepo danas sam baš video devojku jednu...
jako fina kombinacija za setnju
gdje si kupila/koje su marke te patike/cipele?
mjerkam neke za mamu, jedva sam je odgovorila od onih sa polukruznim djonovimaJa sam uglavnom u "šetajućoj" kombinaciji,najviše cenim udobnost odeće i obuće(ECCO)
Samo zamisli moju cerku koja ceo dan ide zamnom i vice "A meniiiiiiii ???? "
Meni se svidjaGdje si je kupila?
Mirka bre, ti k'o da si mom klinji od 4 godine maznula majcu iz ormara![]()
Bershka ima tako dobre dve haljinice. Mrzelo me da probam ( mada ja retko i probam u radnjama, vec kupim pa probam kod kuce lepo na miru, pa menjam ako sam omanula..) ali znam da ce jedna postati moja koliko sutra.Bershkasmesnih 799 din.
Cekam da dobiju i belu, prodade mi se ispred nosa, isti junak druga faca![]()
Zadovoljna domaćica danas.
![]()
Sa mužem živčanim 100 % i nagluvim svekrom pružala foliju za bostan. Mislim, to pruža mašina zakačena za traktor, a ja sam zadužena za motikanje.
Ono iza mene je sve crni luk, koji će, ako dođe do razvoda mog braka, biti jedini i isključivi krivac.
Super, i ja se trudim da izadjem iz crne, al slabo napredujem. Kaze mi frizerka, ako neces da unistis kosu...cuti i trpi . I ja cutim i trpim![]()
Super, i ja se trudim da izadjem iz crne, al slabo napredujem. Kaze mi frizerka, ako neces da unistis kosu...cuti i trpi . I ja cutim i trpim![]()