Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle Eli stvarno....kakva si ti to forumasica...em imas groznicu , em ti lak na rukama i nogama raspar, kladim se da ti je i ves razlicite boje ...tz tz tz....nikad od tebe forumasica biti nece :evil: Bog s tobom dete ! :pop2:

Evo ugledaj se na mene...obucena po sistemu sve mi boje dobro stoje :mrgreen:
Pogledajte prilog 182017

Pogledajte prilog 182018
(raspolozenje nije bilo pink...krivac je na sledecoj slici)
Tako ono sto se vidi ...tako spod, tako lak pa i mob.
Da bi mi se sa mobilnim jos nesto slagalo dobih jutros flaster.
Pogledajte prilog 182022
Ne znam dal imaju pink konce ovi sto šiju po klinikama :think: al znam da ce kad ih skinu taj oziljak duuuuuugo biti pink. Sad ne znam koji smajli da stavim dal :D ili :sad2: videcemo za par dana.

Šta ću Mrgude, ja sam ceo život raspar. Ne zarezujem modu, pravila oblačenja, ponašanja, ma nikakva pravila.
Kod mene je uvek bilo "E sad neću ni kako ja 'oću".

A lakove ne mogu da uparim nikako. Na rukama ne podnosim ništa osim frenča, a na nogama ne podnosim duge nokte, pa ne može frenč. :cool:

Dakle Eli stvarno....kakva si ti to forumasica...em imas groznicu , em ti lak na rukama i nogama raspar, kladim se da ti je i ves razlicite boje ...tz tz tz....nikad od tebe forumasica biti nece :evil: Bog s tobom dete ! :pop2:

Evo ugledaj se na mene...obucena po sistemu sve mi boje dobro stoje :mrgreen:
Pogledajte prilog 182017

Pogledajte prilog 182018
(raspolozenje nije bilo pink...krivac je na sledecoj slici)
Tako ono sto se vidi ...tako spod, tako lak pa i mob.
Da bi mi se sa mobilnim jos nesto slagalo dobih jutros flaster.
Pogledajte prilog 182022
Ne znam dal imaju pink konce ovi sto šiju po klinikama :think: al znam da ce kad ih skinu taj oziljak duuuuuugo biti pink. Sad ne znam koji smajli da stavim dal :D ili :sad2: videcemo za par dana.

:pop:
mislim, stvarno, Mirka, treba te izopštiti iz naše ženske zajednice, slažeš crveni lak sa roze trenerkom :roll:

:hahaha:

e, ima li nekih finih sandalica, nisam dugo bila :lol:
Kupila sam baletanke za neke smesne pare a slatke jako, slikacu sutra :)
Imaju Novocentove sandalice al meni ruzno stoje. Sve imaju ono cudo oko zgloba , na mojih 164 jos mi skrate nogu. Kvalitet jednak ceni...sta znam za jedno leto sasvim ok.
javila se,nema nikog na salteru
izadji

Bila sam na pauzi :zcepanje:

dobila sam ten u licu, onaj dan na setalistu :malav:

207290_1769299399135_1438736078_31667471_2906363_n.jpg

:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back