Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pasivni,interesantan ti je prostor.sta je to crno ,na desnoj strani?
(svakako ti je lepse mesto za kuvanje caja od mog)

To je kamin, ali on dolazi desno od toga;), jos nije sve zavrseno u kuci mog kolege za cije izvodjenje svih radova imam odgovornost:D
Mozda okacim fotke kupatila, spavace sobe, dnevne, terasa i jos po koju na drugom pfr-u, mada, kada bi bilo adekvatne prave teme, moglao bih mnogo interesantnih stvari okaciti.

Ja sam i danas kisela i tmurna kao ovaj kisan dan... Ali nije ona...moja Mica/Stela...ustvari nije moja, nija nicija...moja je svaki dan u onim momentima samo kad dodje po klopu i turu mazenja...:heart:
Umiljatija je nego sto izgleda. Danas joj fotkanje, izgleda nije joj po volji, inace je pozerka. :mrgreen:
I ja...nije od danas...izjalovio se putic, a ja bih rado tamo opet... :aha:

Prilozi

• DSCN5104.jpg
    DSCN5104.jpg
    31,3 KB · Pregleda: 23
  • DSCN3007.JPG
    DSCN3007.JPG
    56,1 KB · Pregleda: 185
attachment.php

...ова фоткица, од свих које сам погледала, а које сте постављале
уназад неколико дана,
колико нисам била овде,....је НАЈЛЕПША!

Свака похвала, за спој лепоте природе и човека!

Ja sam i danas kisela i tmurna kao ovaj kisan dan... Ali nije ona...moja Mica/Stela...ustvari nije moja, nija nicija...moja je svaki dan u onim momentima samo kad dodje po klopu i turu mazenja...:heart:
Umiljatija je nego sto izgleda. Danas joj fotkanje, izgleda nije joj po volji, inace je pozerka. :mrgreen:

Ух..,
Лепа си... :румунко:

...lepe ste i maca i ti, ali priroda fenomenalna...gde je to tako lepo...????

attachment.php

...ова фоткица, од свих које сам погледала, а које сте постављале
уназад неколико дана,
колико нисам била овде,....је НАЈЛЕПША!

Свака похвала, за спој лепоте природе и човека!

Hvala. :) ...moji narcis momenti, narocito uzmu maha u prirodi...taj dan sam prepjesacila 30km, pa sva "cvrkutala"... :rumenka: (a danas kao izaprana krpa, trunke snage :dash:, mislim preci ce entuzijazam sa fotki :lol:)
Hvala. :)
Ух..,
Лепа си... :румунко:

Hvala. :rumunka: :)

Ne zanosim se ja, no Narcis(a)...jace je od mene, cak iako tresnem... :rumenka: Napisah... ;)

Па, да си Нарциса, шетала би само поред воде...
Или би имала уграђене ретровизоре... :)

Овако, ово повремено одушевљавање пред фотоапаратом... И није неки израз нарцизма... :)

Видео сам кад сам објавио пост али ме мрзело да мењам... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back