Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.pa ok ali sigurno nece biti negde napolju....
...meni bi evetualno isla neka lepa velika esarpa tek da se ogrne ako zatreba...a tu maramu sa glave bi skinula odma....
...Jeko imas lepu kosu, zasto bi je pokrivala....???

...zasto uopste mora nesto da se obuce preko....????...meni ta haljina sasvim lepo izgleda tako kako jeste....

To je suknja i majica. Kontala sam da napravim bolero, al od nekog rastegljivog teksasa da bar malko budem sportska. Crni polero se skroz uklapa, al crnila je napretek na svim svetkovinama na kojima sam bila pa sam htela bar malo da se razlikujem od te njihove opste morbidne elegancije u crnom. Bolero od tankog teksasa sa velikom kapuljacom i jednom kopchom, sta mislite? Retko mi se desava da nemam ideju. Mislim da je to stvar vremenske prognoze koja me premislja. :think:

I ona mi je dosadila, a nemam hrabrosti da je prebojim u crno jer se posle tesko skida. :aha:
Isfenirane zurke mi stoje ko nadrkanoj tetki, a vezan rep je previse obican za slavlje, a pundja mi je jos mala zbog duzine...izgleda da mi je mozda cela moja glava dosadila. :lol:

...ne zezaj videla sam ti frizuru....kad je isfenirana prelepa je, i boja takodje,
ne crno nikako....:ok:

buki evo jedna od pre neki dan slicica, slikana za tebe ;)
i da ne bude spam, evo i mene
ovo mi je mnogo lepo. Super su uklopljene boje. Sta ti je ovaj dzemper/sako preko? Dobra je sara, al se ne vidi sta je?
Dobre cizme, esarpa i dzemper. I ti si prezgodna devojka! Svaki put kad se okacis mi to prodje kroz glavu.

ovo je moj prošlonedeljni i vikend ulov, haljina i cipele : )
img5432.jpg

img5435.jpg

e sad, ovo je verovatno za temu o dijeti al hoću da mi ruke uvek ovako izgledaju, a ne samo kad ih ugodim za slikanje : )
Ijaaaao, sto je ovo doooobro!!!! Sarseno, savrseno! Odavno nisam videla lepsu kombinaciju na ove dve teme. A ti mi se generalno uvek svidjas, ali ovo je najnaj!
Diiivna ti je frizura!
I cipele. I haljina pogotovo.
Hocu i ja istu takvu haljinu. Bas takva mi treba. Gde si je kupila? I kad? I za koliko?
Karner je savrsen i bratele i taj lastiz u struku. Ja mooooram to da kupim isto u fas.
Divna je. :heart::heart::heart:

(mada mislim da tebi ipak bolje stoji nego sto bi meni stajala. Imas lepse ruke i pravije noge od mene)

Ma kakvi, nego u zurbi prelecem i intenzivno mozgam kako bih dosla do nekakvog zakljucka pre kraja ove strane jer ce me mozda banovati do sledece.:sad2:
Nikako nije za kratke rukave ovih dana. I...na koji crtani mislis? :confused:

sta te briga, skidaj maramu i isfeniraj kosu.. umislila si da si tetkasta sa isfeniranom kosom. i boja ti je odlicna.

ako ces siti tu jakicu od teksasa opet nikako s kapuljacom. bzv ti je.

Ово сам видела уживо! Ја и још 20 000 људи!!! Екстра је! :)

Nisu to te. Ovo su druge sa vecim natpisom. Na protestu sam nosila one sa manjim, msm ipak je to bio protest prosvetnih radnika izmedju ostalih pa nije bio red da drechim. A ove su mi za roshke i eventualno za protest nekih nacionalistickih grupa. :mrgreen:

p.s. Vish, da gledam TV, mislila bih da je bilo ''nekoliko hiljada''. :roll:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back