Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kak bre ne umete da klizate u klasičnim klizaljkama?
meni su se te raspale pa sada iznajmim one ko rolere, plastične, al me nerviraju

i jelena svaka čast na toj aktivnosti,ja nikako da se nateram ove zime da odem na klizanje negde.. kad mi ništa nije blizu...

U belim zapinjem na zupce, tacno na glavu da padnem. A i bele imaju deblji noz nego moje, skoro duplo.
A kad sam bila mala imala sam te bele, one krace a skroz cvrste. Bas prave za umetnicko klizanje.
Ja sam bila skoro sa deckom, nas dvoje smo godinama dolazili na klizanje, a nikad se nismo upoznali.

Meni bijele vise odgovaraju jer im noz ide i iza pete i ne savija se, pa mi je lako da kocim. Na onim sto izgledaju kao roleri noz koji ide iza pete je zaobljen prema gore i kad pokusavam da kocim petom odleti mi noga. Bar je tako bilo na onima koje sam ja probavala.

bilo je kasno, nadam se da me niko nije video s prozora :D

moj najsmesniji "nedavni":
vozim rolere, slusalice na usima, ispred odjednom istrcava ono malo pacov-kuce reze, laje, kezi zubice ... ja se istraumiram i otrcim u travu na rolerima :rotf:
gazde cuke, a i ja ( kada shvatih sta uradih :D) smo vristali od smeha dobrih 10min :super:

za stepenice sam tata-mata :D

e, svjeze uslikano...s familijom...z:lol:

t03na.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back