Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
14bumgl-1.jpg
Hirurške ruke...z:mrgreen:
Materijal za ove hirurške ruke...z:lol:
ono gore je baja

a ovo je Baja

E da znaš meni je lepši ovaj dole... vidi ga, ko lutka...:mazipsa:
stidim se...
ali uživam u onoj nadlanici kao najseksipilnijem delu pravog mušksrca...
Ubedljivo naj... saću nađem ruke mm-a... z:mrgreen:
Samo za mačku vračarku!(ništa nisam pazarila, cene su po radnjama samo za bogate Ruse!:zroll:)
od tih rusa mi muka... gde god odu kupuju ko ludi, a radnje samo dižu cene... ne možeš ništa kupiti... z:((
...eeee,andreavk, nit sam slavna, nit bogata! Sećkam se (ovog puta sa porodicom) a uši mi mrdaju koliko smo para potrošili za izvikani ski centar...Zaključak:ići tamo gde ne idu bogati i bahati Rusi!
Gde oni ne idu... svugde ih je... z:mrgreen:
Pa majke mi, ko kravce sam u trenerci :roll:
Ne pada mi napamet da i po kuci nosim uske farke, makar izgledala ko tri krave :lol:
Šta ste napale milevu... ooo... z:mrgreen:
dakle danas je obrisano preko 140 poruka sa teme, što spama, što medjusobnog vredjanja i provokacije
ako se ne vratite na temu i prestenete sa prepucavanjima biće zaključana
Pa i ja vidim da se nešto dešavalo... daj mi tarka u sitnim tezicama prepričaj, al samo glavno... z;)z:)

Evo mene ovih dana...Pozdrav iz Ischgl-a! Ovde je sve napucano do bola! Skijanje od 16, pa posle "apreši", pa se onda ide do aprtmana na večeru i spremanje za "ludilo od 12 noću"...Spava se ujutru do 11 a onda se izilazi na staze..I tako deset dana...
P.S. Pogađate da mi stariji ne pratimo ovaj tempo...z:mrgreen: Ne uspevamo!
Moj prvi kontakt sa mestom- u podzemnom prolazu...
DSCN1842-1.jpg

Ženski deo pozira- ostala samo ja na slici...
DSCN1861-1.jpg

Silvreta-sistem gondola i žičara...
DSCN1858-1.jpg

DSCN1845-1.jpg

Samo za mačku vračarku!(ništa nisam pazarila, cene su po radnjama samo za bogate Ruse!:zroll:)
DSCN1859-1.jpg

Marina nista me nisi slusala...rekla sam Swarovski u fabrici istog na prilazu Innsbrucku. Shopping u Ischglu-jok, samo Spar,i ona Billa pored njega, eventualno.z:mrgreen:
Ali ajde reci kakvo je skijanje - ja bih se vratila opet, mada ne volim ponavljanje koliko god bilo negde dobro.
Uzivaj.

@mačka vračarka
Došli smo iz Švajcarske, Innsbruck nam nije bio usput...Skijanje je super,malo je veće društvo pa ima skijaša i "skijaša", no nekako se okupimo oko jedan u nekom restoranu...Danas bili u Pardorami-pogled neverovatan! Okačiću neku sliku samo da me ovi moji ne provale (ja sam na Forumu na crnom....:zstidljivko:) Svi misle čitam poštu...z:mrgreen:

@mačka vračarka
Došli smo iz Švajcarske, Innsbruck nam nije bio usput...Skijanje je super,malo je veće društvo pa ima skijaša i "skijaša", no nekako se okupimo oko jedan u nekom restoranu...Danas bili u Pardorami-pogled neverovatan! Okačiću neku sliku samo da me ovi moji ne provale (ja sam na Forumu na crnom....:zstidljivko:) Svi misle čitam poštu...z:mrgreen:

marina cim se ti bavis, vidim da puno putujes?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back