Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....do sitnicara, i ljudi sa zlim namerama, negativnom energijom mi je
prosto zlo...tako da ne bih da kvarim danasnji dan....

...drage moje, vi znate koje ste, provedite danasnji dan sto lepse
znate i mozete...odoh ja pa se kuckamo veceras...:zpozdrav::zpozdrav::zpozdrav:

Poslednja izmena od moderatora:
opet ja...:D
i moje nove čarape...mada ne znam koliko se uopšte vidi šara: )

dsc01829dh.jpg
dsc018322.jpg
dsc018355.jpg
dsc018366.jpg
a ovo aljinče mnogo volim....:aha:

....ни ја нисам рекла "само",...али је врло важан положај ногу :aha:

.

Rece zena koja nikad nije pokazala kakva je dama.
Jednom nam,istina, poturila tudju sliku, damski.

Da imas neko da ti sedi medji nogama Kisela ne bi nas ovde smarala zajedljivim komentarima i nebulozama.
Ono sto je ipak istina je da si sebi odabrala sjajan nik....odistinski izazivas kiselinu vecini korisnika ovog foruma.

sretna i tebi
a sad cu ja ko kisela,al moram da pitam.sto ti je bilo vazno da se BAS istices?
inace slatka si i vesela

e pa prica je isla ovako..nas 12..momkovo drustvo.. posto smo kuci itavu noc meni je bilo logicno da smo u opustenoj varijanti.
i dodjem ja u farmerkama i kosulji. bez sminke.

kad se oko pola 11, kad smo spremili veceru ljudi krenuse presvlaciti, sminkati, muski obukose kosuljice i cudesa.
toliko je mi izgledalo smjesno i kruto da sam otisla u sobu i obukla ovo u cemu sam inace planirala spavati

valjda ti ne moram ni pricati da su se smorile lude na stiklama i u 3 su posjedale... ja do pola 6 sam plesala ko navijena!

Poslednja izmena:
Како је ово слатко, Мајче и Стевца у сасвим другима фазонима, а свака слатка на свој начин!z:)
И не морам рећи само лепо, али је мени занимљиво увек кад видим да се неко окачио. :) Уосталом, зашто бих говорила ружне речи некоме, и са којим правом бих критиковала нечији избор?

Nemam bona trenutno :( , inace tako iskomentarisem slike...
Bez foliranja, sve su mi slike zanimljive (kao i persone na pomenutim), lijepe, i imaju neku-svoju pricu...
Neke odisu elegancijom, neke sexipilom, vedrinom, "gardom", stilom, toplinom, smijehom, spontanoscu...
Niti jedna nema ama bas nista sto bi se pomenulo u negativnom kontekstu...naprotiv.

..jao, kisela, moraš li baš postove od metra da stavljaš
..djevojke, mnogo ste lijepe ...SVE
...ja uz najbolju volju ne mogu da postavim nijednu sliku, negdje se gube u telefonu, odakle neznam da ih ovdje postavim, a trudila sam se, nije da nisam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back