Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хвала за комплименте.z:)

Ево још једне од данаске. Не замерите ако није довољно дамски (а баш сам се трудила - види се из приложеног z;)), нико ме није учио да будем дама...ја сам самоука.z:(

(Бокте, баја ће ми се стварно преладити...јуче седео на поду, данас клечи на ладан лед....z:cry:....)

opet ja...:D
i moje nove čarape...mada ne znam koliko se uopšte vidi šara: )

dsc01829dh.jpg
dsc018322.jpg
dsc018355.jpg
dsc018366.jpg
a ovo aljinče mnogo volim....:aha:
Mogu se kladiti u milion evra da ga i drugi vole videti na tebi... sise, guta, noge, struk... jako zgodna... jako... a i lepa... z:)z;)
sinoc...u moru crnila ja zelenche :mrgreen:

edit: ja nisam bila u kucnoj varijanti sinoc :lol:
Jel se vi žene fotošopirate ili ste stvarno ovako lepe? z:)

Ево још једне од данаске. Не замерите ако није довољно дамски (а баш сам се трудила - види се из приложеног z;)), нико ме није учио да будем дама...ја сам самоука.z:(

(Бокте, баја ће ми се стварно преладити...јуче седео на поду, данас клечи на ладан лед....z:cry:....)

Dobro je dok nije na topao led... z:mrgreen:

...hellen i ja sam pomislila isto sto i kisela kad sam videla sliku... jeste bili pijani kad ste se slikali :D

pa kad ste u istom rangu otprilike:roll:

:) Joj majce kako sladak topic :zaljubljena:

hvala cipelicka:D
to je topic haljinica ustvari:aha:

Mogu se kladiti u milion evra da ga i drugi vole videti na tebi... sise, guta, noge, struk... jako zgodna... jako... a i lepa... z:)z;)

Jel se vi žene fotošopirate ili ste stvarno ovako lepe? z:)

Dobro je dok nije na topao led... z:mrgreen:

ja nemam fotoshop:sad2:
di bi mi kraj bio :lol:

....eee..Hellen, Hellen, jos ako sedne na ladni beton..onda je gotov definitivno,
i skuvan i pecen...z:lol:

...prelepa vam je slika...i ajde kazi ko te je ucio da budes dama, nemoj ti meni
tu ovo ono samouka i te fore, nego da i neke od nas odu na tu obuku, mis'im
nikad nije kasno...:lol:

nit je haljina nit tunika..

ja sam je kupila prosle god , nosila je tacno na danasnji dan, al je njesra zesce. nakon 2 pranja se sljokice poizvrtale, guma na grudima razvukla.z:((

moja je tirkizna sa srebrenim sljokicama, ekstra izgledaju ali su nekvalitetne u pm.

loknice na slici su ti savrsene z:)

copyof22436103187853037.jpg
[/URL[/IMG]

Poslednja izmena:

nit je haljina nit tunika..

ja sam je kupila prosle god , nosila je tacno na danasnji dan, al je njesra zesce. nakon 2 pranja se sljokice poizvrtale, guma na grudima razvukla.z:((

moja je tirkizna sa srebrenim sljokicama, ekstra izgledaju ali su nekvalitetne u pm.

loknice na slici su ti savrsene z:)

copyof22436103187853037.jpg
[/URL[/IMG]

hvala :) mislim za lokne:aha:
a shto se tiche haljina-tunika..
pa meni je haljina kad sam metar i zelja da porastem...josh moram da je povuchem na gore da bi bila kratka :lol:
a kupila je za dochek pretproshle god...znachi 2008/09 i mislim da je chak ni ne perem na ruke nego u mashini i da kucnem u drvo nish joj ne fali:eek:
inache bash nemam srece sa tim tako stvarchicama, chesto mi se neshto od odece zezne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back