Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Договор је био да је данас контролни из Природе и друштва. Петак, а ја дајем контролни! И то још са пар есејских питања. Да сам ја мајка неком мом ђаку, убила бих учитељицу после овог!
Но, кад сам сконтала да сам баш заебала, напишем им афирмативну поруку на табли.
И што је дивно, тааако су добро урадили контролни, да смо сви презадовољни!

Uploaded with ImageShack.us

Табла је доказ колико се мало улаже у просвету, ја радим у опремљеној школи и учионица ми је одлично сређена. :)

a sto mora braon karmin, probaj neki boje mesa, neke varijacije
cosmeticamerica_2123_9840114

Oko boje mesa se i ja uglavnom vrtim, ali i tu imaš da "vuče na braon" i "da vuče na roze"...tako ja to zovem. Isto je i sa nude paletom.
Hoću reći, nije braon samo zemlja braon boja.
Ni meni ti "na roze" ne stoje, pa uvek uzimam da "vuče na braon", ali ne umem da objasnim princip...valjda kad se nabacaš dovoljnog broja karmina zbog promašene boje, naučiš :lol:

Uploaded with ImageShack.us

I ja u cizmicama, sad mogu da palim na posao :)
Заиста лепа комбинација.
,,,ja imam pitanje a ne znam gde da pitam pa rekoh ovde...jel neko nosi braon karmin?
Kako se odredjuje nijansa braon karmina, spram kose ili spram tena?
Ubih se od lutanja po netu...izvin'te za spam...

Не постоји прецизан одговор на ово питање али шминкери у већини случајева дају предност тену у односу на косу...

Сложио би се ја Квинси.
Боја меса је увек добар избор, за већину свакодневних ситуација...
Ненаметљивост је увек елегантна.

,,,ja imam pitanje a ne znam gde da pitam pa rekoh ovde...jel neko nosi braon karmin?
Kako se odredjuje nijansa braon karmina, spram kose ili spram tena?
Ubih se od lutanja po netu...izvin'te za spam...

Ne znam koja ti je osnovna boja tena, ali mislim da sa nijansom karamela ili kapucina, ne mozes pogrijesiti...Ja licno volim bas blago sedefaste, najzahvalniji su mi...mat nekako suvise djeluju "plasticno"...a previse sjajni kicasto...

I rumenilo bitno upotpuni boju karmina...tako da kosa i ne igra presudnu ulogu...

A za odredjivanje sminke i boja...ja sam davno radila neki test on line-koje si godisnje doba? Pa u skladu sa tim boje odjece, kose, sminke...i test-tople ili hladne nijanse...
Vise se pronadjoh u hladnim tonovima...tako da ne odustajem ni od jedne boje, samo prilagodim nijansu...
Npr. koral naranzastu mogu da iznesem, uz lice, a plamenu, jarku nikako...

A ja mislila da vi, muški, više volite kad ne stavimo karmin. :rumenko:

Uf, al se ubacih ko deda u red za mleko. Ma ko bi nas matore uopšte ljubio.:mrgreen:

Не знам за друге мушке али овај мушкарац воли да види кад се девојка/жена сређује и не мисли да шминка служи за прикивање мана већ за истицање детаља који наглашавају лепоту жене...

Укус кармина ми не смета...
Ни траг на врату... Или кошуљи...
И сам користим лабело преко зиме али безбојни... :)
А користим и креме и остале препарате за неговање коже али то је друга прича... :)

И имао сам прилику да потпуно уђем у тај, за већину мушкараца, тајанствени свет јер је једна моја бивша радила у тој бранши, а и професионално се бавила шминкањем...
:cmok:

svjeze nijanse crvene.

labello-nar.jpg

i to pod uslovom da je labello ili sjajilo, nesto lagano.
sve ostalo,
bilo gusta boja karmina bilo svjetle/tamne nijanse.... djeluje mi nekako tetkasto :mrgreen:

:D tako i ja
sminkam ten obavezno,oci cesto a usne samo sjajno labelo,ono zaista daje neki mladalacki izgled ,svezinu i to,ono kao nisi siguran je l su ti usne prirodno tako napupela ruza ili imas nesto:mrgreen:
a i mogu da se ljubim ceo dan:zper:

cinjenica je da puni, masni karmini nekako zatvaraju..
ja sam pre godinu dana otkrila jedan deborin karmin koji je totalno prozracan, boja je nesto meso-narandasto..i stoji mi predivno..svi drugi karmini su mi sad bljak pored njega.:)

A po cemu si ovde muskaraca bas bih volela da znam ?

Ma ja to kada kazem muskaraca mislim na onu opustenu tom boy varijantu, samo mi nemamo prvi izraz za to...nas deluje malko uvredljivo a nije vec je kao za nekog zvrka recimo...inace, meni je i dalje cudno u sirokim salvaricama od teksasa, valjda sam navikla na tesne i straight modele...

Probala sam karmine juce...kako shvatih boja mesa mi "ubija" prirodnu boju usana i naglasava nazolabijalne bore, one mimicne kraj usana, prljavo roze pristaje vrlo lose jer se smejem visoko pa mi se vide crveni desni ispod tog roze...Ja bih volela neku nijansu koja vuce na braon - crveno ali da nije jaka, da moze za dan i da je masniji...inace ima bas lepih karmina, ja samo nisam gledala skoro...kasnije cu otici da uzmem jedan Deborin samo se nadam da necu ponovo da puknem novac na stvar koja mi ne pristaje...kada bih umela da odredim svoj osnovni ton zivot bi mi bio laksi a novcanik tezi:mrgreen:

e zene uz koju obucu biste nosile jean(s?) boy friend?zimi,naravno posto leti imam neke ideje

Ja bih nosila boyfriends fit jeans sa ovogodisnjim oxfordicama, podvrnula bih nogavice centimetar iznad gleznjeva i onda neke dobre carapice i oxfordice, ili neke dzombaste cizme sa dzombastom stiklom i opet malo podvrnute farmerice, to je moj plan za ovu jesen/zimu...do sada sam ih iskreno nosila na kickers cipelice ali ove godine bih probala uz oxfordice...

Na primer ovako...samo da nisu klompe vec iste takve cizme...

Rachel_Bilson_flashes_7333.jpg
...ja bih sa necim na ovaj kalup...samo bih obavezno podvrnula nogavice da se vidi glezanj...

images

BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFm1QZFhhc05mM2hHSnh1bVlIREZlQmcAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back