Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I_136955941_00_20100331
QEXfoIYP--wzTPuJ4QQUse_qPrrtokSG2FpykTNuJEQD7RgPLtpEAC8TSqhgEeaGwtiVhTfr2zufvuZhSJGnGpqVm1bCbqa5AF3EjXIW7qYnfp1Wqwt2JPCHFotAlqtb1auPX8wVn_aKgXu11pw7uBBiQEOY1F_hzRDf7cz-qDebpruql-axLYqTvX04eTjdND1cSIE

Na slici levo je boyfriend jeans, a desno women jeans. Primećuješ li razliku?

meni to lici na obicne ravne farmerke sa podvrnnutim nogavicama.

evo sta sam nasla kao odgovor na lindino pitanje, doduse, na engleskom je
'
First of all, what are boyfriend jeans? Yes, they're everywhere, but are they actually a pair of jeans you swipe from your boyfriend or husband's drawer? The answer is simply no. Men's jeans are cut differently than women's so wearing your man's jeans may make you look a little strange if they don't fit properly. The jeans are meant to be baggy and rolled at the ankles while fitting you through the hips and thighs. Opt for the straight leg cut - do not use men's boot cut or flared jeans for this look.
How to Wear Them
As mentioned, boyfriend jeans are meant to be rolled at the ankle. The cuff should rest just above the ankle, showing off your feminine foot. If you are on the smaller side, make sure that you even out the look by cuffing the jeans with a smaller roll. The look is meant to sit low on the hips, hence the "boyfriend jeans" angle, so it will work if you are curvy or straight.
What to Wear with Boyfriend Jeans
Boyfriend jeans are meant to be casual yet feminine. The point is not to look masculine. You will want to wear them with slim-fitting tops, girly shoes, and other feminine accessories. Ballet flats, detailed gladiators, and chunky high heels tend to work best with them.
You should avoid masculine pieces such as cotton flannel, button-down shirts, and ties. This could make you look like a guy. If you must incorporate other masculine pieces, make sure you wear high heels, throw on a couple of chunky bracelets, or cinch the waist with a belt.
Now Go Out and Wear Them!
Just remember, when you put together an outfit with boyfriend jeans at the focus, keep it simple. Because the jeans themselves are going to be baggy, you do want to achieve some balance with tighter tops, dainty shoes, and feminine jewelry, but don't go overboard. Just a piece here and there and you'll be looking good!'

Eto, super je što si postavila taj tekst u kome su detaljno objašnjene razlike,
tik ispod fotki koje sam postavio, napominjem, samo zbog tebe. :)
Dakle, dole, gležnjevi i stopalo ostaju otkriveni, a gornji deo farmerki ne prati
striktno i ne ističe ženske obline i struk kao klasičan ženski model farmerki.
Nisu loše.

Kvinsi, boyfriend fit koji ja imam izgleda bas ovako samo je "plavlji"...deluje mnogo nonsalatno ali je nezgodan za kombinovanje ako zena ima guzu i butine jer onda mora da se potrefi pravi broj sto rece Tara u suprotnom moze da stvori efekat spustene, vrecaste guze ( a la slonce)...mislim da iz tog razloga nije ni zaziveo, mahom pristaje izrazito vitkim devojkama (pravougaonik gradje) u koje ne spadam pa mi nije uvek lako da mu nadjem drugare za uparivanje jer nema ni gram elastina u sebi a struk nije ukrojen vec "visi" u vazduhu, inace od poznatih ga nose Kejti Holms, Rejcel Blison, Kira Najtli...dakle sto mrsavije to bolje, zato ga ja podvrcem i nosim dzombast kais uz tesno gore...jedino tako moze da proprati trend a ja nisam od onih imunih na trend sta mogu...:lol:

trendspotting-bf-jeans-celebs.jpg

Poslednja izmena:
Kvinsi, boyfriend fit koji ja imam izgleda bas ovako samo je "plavlji"...deluje mnogo nonsalatno ali je nezgodan za kombinovanje ako zena ima guzu i butine jer onda mora da se potrefi pravi broj sto rece Tara u suprotnom moze da stvori efekat spustene, vrecaste guze ( a la slonce)...mislim da iz tog razloga nije ni zaziveo, mahom pristaje izrazito vitkim devojkama (pravougaonik gradje) u koje ne spadam pa mi nije uvek lako da mu nadjem drugare za uparivanje jer nema ni gram elastina u sebi a struk nije ukrojen vec "visi" u vazduhu, inace od poznatih ga nose Kejti Holms, Rejcel Blison, Kira Najtli...dakle sto mrsavije to bolje, zato ga ja podvrcem i nosim dzombast kais uz tesno gore...jedino tako moze da proprati trend a ja nisam od onih imunih na trend sta mogu...:lol:

trendspotting-bf-jeans-celebs.jpg

e, baš tako je izgledala moja zadnjica u njima : )
mora da bude i dobar model, stvarno dobar model i broj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back