Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
hoce li neko da objasni kakav je to boyfriend jeans

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To su ti obične farmerke (muški model na ženi) sa podvrnutim nogavicama.hoce li neko da objasni kakav je to boyfriend jeans![]()

Verovatno imaš jako lepe gležnjeve. Nisam upratio....ja bih sa necim na ovaj kalup...samo bih obavezno podvrnula nogavice da se vidi glezanj...

Kvinsi, boyfriend fit koji ja imam izgleda bas ovako samo je "plavlji"...deluje mnogo nonsalatno ali je nezgodan za kombinovanje ako zena ima guzu i butine jer onda mora da se potrefi pravi broj sto rece Tara u suprotnom moze da stvori efekat spustene, vrecaste guze ( a la slonce)...mislim da iz tog razloga nije ni zaziveo, mahom pristaje izrazito vitkim devojkama (pravougaonik gradje) u koje ne spadam pa mi nije uvek lako da mu nadjem drugare za uparivanje jer nema ni gram elastina u sebi a struk nije ukrojen vec "visi" u vazduhu, inace od poznatih ga nose Kejti Holms, Rejcel Blison, Kira Najtli...dakle sto mrsavije to bolje, zato ga ja podvrcem i nosim dzombast kais uz tesno gore...jedino tako moze da proprati trend a ja nisam od onih imunih na trend sta mogu...
![]()

pre neki dan
![]()

pre neki dan
![]()

kosulja,majica,jeggings,cizme
i hvala vam svima