Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al se ja i ovaj telefon ne volim pa to je cudo jedno : (

photo0242n.jpg

naci, ne mere sve nikako ili glava ili ostalo...stagod...:sad2:

P.S.da vidim sada juliana da hvali pozadinu slike :zper:
Mada je fotografija namerno, podvlačim namerno, urađena na taj način, konceptualno itekako iskače iz okvira običnosti.
Naime, autorka fotografije želi da napravi iskorak i uputi izazov samoj sebi, ali ipak ponajviše pučanstvu i to sledeći način -
Nasuprot ostalim autorkama koje pokušavaju sebe, odnosno svoju ličnost da objasne pozicioniravši se u određeni ambijent čiji elementi pričaju priče o karakteru osobe, ova autorka hrabro pravi eksperiment u čiju je uspešnost sigurna anticipirajući da će da nametne sopstvenu ličnost ništavilu ambijenta. Stremi da bude sveprisutna.
A?:D

P.S.
Ostaje žal za ranim osamdesetim i emisijom Rokenroler, kada su rađeni oni super spotovi sa belom pozadinom.

Zloćko, jakna je savršena, ali baš savršena :ok:
Joj al si je sad nagrdila.:(
Pa tolke godine gradi imidž, a ti sad počinješ da joj tepaš.:(

Ја болесна, радим..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Nastavnice nisam spreman.:rumenko:

Na ovoj našoj temi minjaci počnu da sevaju kako padne temperatura, umesto obrnuto :lol:

Vilo, super ti je ova kombinacija, i suknjica i džemperak i sve :D
Obukla bih onako u kompletu, bez da išta promenim.

Ja nikako da nađem onu pravu škotsku suknju, sve mi nešto prekratke, a ne osećam se baš prijatno u toliko kratkim, širokim suknjama....

Ja nosim razne nijanse braon, ali numem da odgovorim na tvoje pitanje :neutral:

Aha, a jel umete da mi kazete na osnovu slike?

Imam problem jer mi je kosa braon a ten nekako ruzicast, sve sto vuce na roze i ciglu pristaje mi uzasno...koristim samo labello od jagode i labello od visnje pa sam mislila da kupim neki lep karmin...

MIrka niko ne gresi u sminkanju koliko ja gresim...znas kada nesto ne znas pa od grdne zelje da ne omanes omanes bas svaki put...zato se i ne sminkam, Tarabica mi je preporucila maskaru jos pre godinu dana koju ne menjam, pre toga sam imala jedno 5 maskara (kupljenih na osnovu reklame of kors) od kojih mi nije koristila ni jedna, puder onaj Max factor u prahu i ne mrdam dalje po principu dobar je sluzi, i ova dva labella. Kada pokusam da se nasminkam izgledam ili kao rakun ili kao Mortisa Adams...isprobavala sam karmine na ruci i nekako mi se oni sjajni bronzani najvise dopadaju...slikacu se veceras. slikacu i karmin pa mi samo zviznite vox populi jer ovi oko mene nemaju misljenje...

Btw ja cu da kupim onu tvoju suknju cisto da te obavestim, Medvedic je mnogo zgodno stvorenje nego ne stigoh juce da vam kazem...

ja koristim Endure( onaj ljubicasti stap ruz) rum raisin,
koristila sam i tamnije braon bez trunke crvenog pigmenta i stoji mi fantasticno zato sto imam maslinast ten :D .... ali ga vise ne proizvode :rida:

Ja sam imala neki Max factor, boja mesa ali sa više braon i odlično mi je stajao i to mi dala strina pre 100 godina a takve više ne prave i ja sad ne mogu da nađem sličnu nijansu :(

Ja sam imala neki Max factor, boja mesa ali sa više braon i odlično mi je stajao i to mi dala strina pre 100 godina a takve više ne prave i ja sad ne mogu da nađem sličnu nijansu :(

Estee Lauder , ljubicasti stik karmini, matirani bez crvenog pigmenta - savrsenstvo koga vise nema :sad2:

tamno braon vole i mlade devojke, zato sto dodaje koju godinicu :whistling:
tj., izgled starije i ozbiljnije ..

MIrka niko ne gresi u sminkanju koliko ja gresim...znas kada nesto ne znas pa od grdne zelje da ne omanes omanes bas svaki put...zato se i ne sminkam, Tarabica mi je preporucila maskaru jos pre godinu dana koju ne menjam, pre toga sam imala jedno 5 maskara (kupljenih na osnovu reklame of kors) od kojih mi nije koristila ni jedna, puder onaj Max factor u prahu i ne mrdam dalje po principu dobar je sluzi, i ova dva labella. Kada pokusam da se nasminkam izgledam ili kao rakun ili kao Mortisa Adams...isprobavala sam karmine na ruci i nekako mi se oni sjajni bronzani najvise dopadaju...slikacu se veceras. slikacu i karmin pa mi samo zviznite vox populi jer ovi oko mene nemaju misljenje...

Btw ja cu da kupim onu tvoju suknju cisto da te obavestim, Medvedic je mnogo zgodno stvorenje nego ne stigoh juce da vam kazem...

e, a sto ne uradis slijedece
rapitaj se i odi kod neke dobre sminkerke
da te nasminka + porazgovarajte o tome sta ti "stoji"
tj. koje su "sigurne opcije" za tebe...
po meni, to je dobro ulozen novac, ako vec smatras
da imas...problemcic ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back