Da vas vidim danas 9

У ово доба је скоро немогуће наћи малу хоботницу, завршена је сезона парења, сада се налазе само велики примерци. Ово је монструм од прекјуче.
IMG_8977.jpeg

Nešto mi se ide sad na more. Vidi kako prazne plaže i niko te ne njaka što loviš sa harpunom na njoj. Ne moraš ujutru u 5 sa svetlom na glavi da ih tražiš.
Ove slike ne smem pokazati mužu, odmah bi krenuo na put.
Zavidim ti 😳

Pogledajte prilog 1432847
Sin moje sestre od ujaka, rođen posle xy pokušaja vantelesne oplodnje. Dogovorili su se da odustanu, ali posle još jednog neuspeha, rekla je mužu da će umreti pokušavajući, ali da ne može da odustane. I iz sledećeg pokušaja rodio se on. Po godinama joj je mogao biti unuk, ali neko je uredio da ga rodi. Sreća neopisiva.
Како су нам деца последњих година углавном плава :) Баш ми је то запало за око у односу на нас у вртићу.

Ми смо скоро сви били смеђи.
Ја сам реално светла, зелене очи, светао тен, светле десни и неки скривени делови :lol: али смеђа коса. Мама ми је била плава, зелене очи. А сада су нам свима деца опет плава.

Ми смо скоро сви били смеђи.
Ја сам реално светла, зелене очи, светао тен, светле десни и неки скривени делови :lol: али смеђа коса. Мама ми је била плава, зелене очи. А сада су нам свима деца опет плава.
Ja sam se crna rodila i crna ostala, starija ćerka se rodila crna i u prvih mesec dana popravila, sad je svetlo smeđa a deca su joj bas plava. Mladja se rodila crna i tako i ostala a deca su joj "sarena", Cupavica bila plava, sad je smeđa, Coka bila skoro bela, ni trepavice ni obrvice joj se nisu videle, sad je smeđa, a deckonja je crn, crn ista majka prekopiran 😀

Ja sam se crna rodila i crna ostala, starija ćerka se rodila crna i u prvih mesec dana popravila, sad je svetlo smeđa a deca su joj bas plava. Mladja se rodila crna i tako i ostala a deca su joj "sarena", Cupavica bila plava, sad je smeđa, Coka bila skoro bela, ni trepavice ni obaviće joj se nisu videle, sad je smeđa, a deckonja je crn, crn ista majka prekopiran 😀
Хаха... И ја сам се родила црна и чупава, као шубару да сам имала. Баш ћу наћи слику :lol:
Ни мој син није имао обрве, а ни сестрић сада. :lol:
Бебе се баш мењају :)

Back