- Poruka
- 11.368
A što i bebe...znaš da je zabranjeno ispod 700 gr vaditi hobotnice...ako si u grčkoj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što i bebe...znaš da je zabranjeno ispod 700 gr vaditi hobotnice...ako si u grčkoj...
ΧΤΑΠΟ∆Ι <500gr |
E pa onda svaka čast, nije mi delovalo tako.Какве црне бебе? Судопера је метар са метар…Све три су око 3 кила укупно…
ΧΤΑΠΟ∆Ι <500gr
Uzmi hepathrombin gelPogledajte prilog 1422458
Ovo nisam ja, ovo je moja modrica.
Juče mi noga propala kroz prikolicu, i kako sam propala, tako sam ruku udarila o stranicu. Danas su boje još živopisnije.
I noga mi je ista ovakva, ali ne mogu noge da kačim po internetima, ipak sam ja postenazena.com
Lijepo izgledaš.Nije od danas, od skoro
Hvala ZendeliLijepo izgledaš.
jao japanaaaaccccNije od danas, od skoro
Svuda pođi na krstu dođijao japanaaaacccc
he he he : DSvuda pođi na krstu dođi
Како су нам деца последњих година углавном плаваPogledajte prilog 1432847
Sin moje sestre od ujaka, rođen posle xy pokušaja vantelesne oplodnje. Dogovorili su se da odustanu, ali posle još jednog neuspeha, rekla je mužu da će umreti pokušavajući, ali da ne može da odustane. I iz sledećeg pokušaja rodio se on. Po godinama joj je mogao biti unuk, ali neko je uredio da ga rodi. Sreća neopisiva.
Како су нам деца последњих година углавном плаваБаш ми је то запало за око у односу на нас у вртићу.
Kod nas mahom srednje smedje. Plavo i zift crno rijetko.Mi smo većinski bili plavi ili najviše medni. Tek pokoje dete je bilo smedje ili crno.
Ja sam se crna rodila i crna ostala, starija ćerka se rodila crna i u prvih mesec dana popravila, sad je svetlo smeđa a deca su joj bas plava. Mladja se rodila crna i tako i ostala a deca su joj "sarena", Cupavica bila plava, sad je smeđa, Coka bila skoro bela, ni trepavice ni obrvice joj se nisu videle, sad je smeđa, a deckonja je crn, crn ista majka prekopiranМи смо скоро сви били смеђи.
Ја сам реално светла, зелене очи, светао тен, светле десни и неки скривени деловиали смеђа коса. Мама ми је била плава, зелене очи. А сада су нам свима деца опет плава.
Хаха... И ја сам се родила црна и чупава, као шубару да сам имала. Баш ћу наћи сликуJa sam se crna rodila i crna ostala, starija ćerka se rodila crna i u prvih mesec dana popravila, sad je svetlo smeđa a deca su joj bas plava. Mladja se rodila crna i tako i ostala a deca su joj "sarena", Cupavica bila plava, sad je smeđa, Coka bila skoro bela, ni trepavice ni obaviće joj se nisu videle, sad je smeđa, a deckonja je crn, crn ista majka prekopiran![]()