Da vas vidim danas 9

Deco cipele su teget zuto crvene, na fotki deluje crno, teget sam
Ja sam zbog kombinacije teget i crno odbacila, zmaj je bio u fazonu nije to strasno nego nije za dugo stajanje taj tanak djon, koleginica je bila u fazonu ne nikako klovnovske su
:lol:
Sve asok murti do asoka u pm na nos ce da mi izadje sve ovo

sta gledamo?
hlace su dobre
majica...nije. ?
ako oblacimo cicu za posao onda joj moramo naci bolje majice
jer cica je zasluzila <3
Majica je neka stara guzvana cuti peri deri, treba bolji model za ovu kombinaciju, nego nemam, cuti i gutaj, kritike danas ne primam samo pohvale i cokolade :smeker:

Gledamo papagajske cipele sto sam dobila na poklon od komsija koji to prave

Deco cipele su teget zuto crvene, na fotki deluje crno, teget sam
Ja sam zbog kombinacije teget i crno odbacila, zmaj je bio u fazonu nije to strasno nego nije za dugo stajanje taj tanak djon, koleginica je bila u fazonu ne nikako klovnovske su
:lol:
Sve asok murti do asoka u pm na nos ce da mi izadje sve ovo

Majica je neka stara guzvana cuti peri deri, treba bolji model za ovu kombinaciju, nego nemam, cuti i gutaj, kritike danas ne primam samo pohvale i cokolade :smeker:

Gledamo papagajske cipele sto sam dobila na poklon od komsija koji to prave
ako imas zivaca i vremena jos zaviri u orsay, tezenis, h&m (basic gledaj) i lindex
bar jednu od tih radnji i ako nadjes neku dobru uzmi bar tri u raznim bojama
i mirna si
gledaj da nema puno elasitna

ako imas zivaca i vremena jos zaviri u orsay, tezenis, h&m (basic gledaj) i lindex
bar jednu od tih radnji i ako nadjes neku dobru uzmi bar tri u raznim bojama
i mirna si
gledaj da nema puno elasitna
U hm sam i nasla na kraju odelo i pantalone, dva sata tamo kampovala
Nema vise sopinga dok se ne vratim, uzimam odmor od sopinga, zajebite me ocete da skrenem nacisto

Btw usmekala sam u teranovi drecavih boja pantalone :zelenko: i ovde u jednoj radnji mint kozne kezual cipele.... to cu da uzmem kad se vratim, za svoju dusu da se relaksiram :malav: tisina nemoj neko da je pomenuo da to nije za terene

meni to ne igra uopce ako je djon kozni
mada gel je super, bonus recimo
al mi uzasno smetaju nesavitljvi djonovi
to ne mogu nositi
Isto
Ovi tanki djonici umeju da budu gori od stikle recimo, ode kicma posle par sati stajanja, upadne ti peta nisko i vuce cela ledja

U hm sam i nasla na kraju odelo i pantalone, dva sata tamo kampovala
Nema vise sopinga dok se ne vratim, uzimam odmor od sopinga, zajebite me ocete da skrenem nacisto

Btw usmekala sam u teranovi drecavih boja pantalone :zelenko: i ovde u jednoj radnji mint kozne kezual cipele.... to cu da uzmem kad se vratim, za svoju dusu da se relaksiram :malav: tisina nemoj neko da je pomenuo da to nije za terene

Isto
Ovi tanki djonici umeju da budu gori od stikle recimo, ode kicma posle par sati stajanja, upadne ti peta nisko i vuce cela ledja
dobra vijest je da te drecave pantalone idu dobro uz te sakoe koje ces kupiti ?

Back