Da vas vidim danas 9

Мени је црвена најгора боја. Не волим ништа, од кармина до кола.

Ja volim bas sve te države boje i rado bi ih i dan danas nosila ?
Дречаво волим лети, рупичасту дречаву мајицу на црни брус. Уз фармерке.

Ja volim bas sve te države boje i rado bi ih i dan danas nosila ?
Дречаво волим лети, рупичасту дречаву мајицу на црни брус. Уз фармерке.

Када видим усне залепљене за нос, силиконе у грудима од којих боли кичма а мајица Мики Маус, па стварно :lol:
Ej to sto su sponzoruse izmanipulisale okolinu infantilnnim fazonima odevanja, da bi sebe predstavile kao umilne devojcice, a ustvari su kucke, to je drugo

Ima i nas stvarnih infantilaca :smeker: koji smo nezne dusice bez silikona i obozavamo majice sa crtanim likovima :prstic:

Napusti internet :tease:

Ej to sto su sponzoruse izmanipulisale okolinu infantilnnim fazonima odevanja, da bi sebe predstavile kao umilne devojcice, a ustvari su kucke, to je drugo

Ima i nas stvarnih infantilaca :smeker: koji smo nezne dusice bez silikona i obozavamo majice sa crtanim likovima :prstic:

Napusti internet :tease:
u biti
ti tolalno mozes frozen majicu nosit na odijelo
takav ti posao
tako si u mogucnosti
ionako svi misle sa smo udareni u glavu
npr ja na posao idem u martama i koznjaku
ili sva sharena
ili u hlacama na tregere
ili u ovim ciganjskim suknjahlacama
s lenonkama
i svima je normalno da artist tako izgleda po sastancima 😆

Volim sve boje koje je moguće primetiti iz aviona :lol: ali ne nosim od kad sam ko trokrilni ali jesam pre toga i uživala sam. Nikad ama baš Nikad me nije zanimalo svidja li se to još kome, oduvek mi je bilo dovoljno da se svidja meni.
prvo, nisi ko trokrilni
mozda ko komodica
al zivahna komodica
ili fotelja
sto znaci moze dezen, mogu zive boje breeee <3

u biti
takav ti posao
tako si u mogucnosti
ili sva sharena
ili u hlacama na tregere
s lenonkama
i svima je normalno da artist tako izgleda po sastancima ?
Обожавам те џипси сукње и хаљине. Иду и на сандале уз хипи накит и на чизме и кожну јакну. И мени су први избор.

Од дезена само Фриду волим да видим. И Далијеве избечене фаце :lol:

u biti
takav ti posao
tako si u mogucnosti
ili sva sharena
ili u hlacama na tregere
s lenonkama
i svima je normalno da artist tako izgleda po sastancima 😆
Pa da, mogu sta ocu, sto ludje to samo dodas na vec izrazene predrasude o nama ludacima, tako da ja to obilato koristim da iskazem sva svoja ludila

Problem je kad su ovako ozbiljne stvari u pitanju, ozbiljni klijenti, a ja predstavljam firmu, ne sebe, onda moras da se pravis normalan, i eto problema kao ovaj sad :lol:

Pa da, mogu sta ocu, sto ludje to samo dodas na vec izrazene predrasude o nama ludacima, tako da ja to obilato koristim da iskazem sva svoja ludila

Problem je kad su ovako ozbiljne stvari u pitanju, ozbiljni klijenti, a ja predstavljam firmu, ne sebe, onda moras da se pravis normalan, i eto problema kao ovaj sad :lol:
nije ludilo sve sto vristi
niti je to jedini dokaz 😆

Обожавам те џипси сукње и хаљине. Иду и на сандале уз хипи накит и на чизме и кожну јакну. И мени су први избор.

Од дезена само Фриду волим да видим. И Далијеве избечене фаце :lol:
ne nosim ja slavne mrtvake po sebi
ni logotipe
mogu imena bendova
i aj mozda i dva tri pokojna muzicara
al oni printovi tipa max ernst na dupetu, frida kalo na glovi, klimt po soljama...ne.

ne nosim ja slavne mrtvake po sebi
ni logotipe
mogu imena bendova
i aj mozda i dva tri pokojna muzicara
al oni printovi tipa max ernst na dupetu, frida kalo na glovi, klimt po soljama...ne.
Ja jedino volim te ciganske suknje, ne volim nikakve brendove ispisane po odeći niti mi je to ikad bilo bitno da bude neka marka, firma na glasu, jedino mi je bilo bitno da mi se dopada kako mi nesto stoji, pa makar to neko sasio, čak se to znalo da pokaže najbolje...

Back