- Poruka
- 17.475
Sve nosim osim roza i pinkJa volim bas sve te države boje i rado bi ih i dan danas nosila![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve nosim osim roza i pinkJa volim bas sve te države boje i rado bi ih i dan danas nosila![]()
Дречаво волим лети, рупичасту дречаву мајицу на црни брус. Уз фармерке.Ja volim bas sve te države boje i rado bi ih i dan danas nosila ?
Дречаво волим лети, рупичасту дречаву мајицу на црни брус. Уз фармерке.Ja volim bas sve te države boje i rado bi ih i dan danas nosila ?
Мени су дезени са срцима најгори. И они цртаних ликова када носи одрасла особа.

Napusti prostorijuМени су дезени са срцима најгори. И они цртаних ликова када носи одрасла особа.
Када видим усне залепљене за нос, силиконе у грудима од којих боли кичма а мајица Мики Маус, па стварноA mačke i leptiri![]()

Ej to sto su sponzoruse izmanipulisale okolinu infantilnnim fazonima odevanja, da bi sebe predstavile kao umilne devojcice, a ustvari su kucke, to je drugoКада видим усне залепљене за нос, силиконе у грудима од којих боли кичма а мајица Мики Маус, па стварно![]()
koji smo nezne dusice bez silikona i obozavamo majice sa crtanim likovima

i bendova koje nikad nisi slusaoМени су дезени са срцима најгори. И они цртаних ликова када носи одрасла особа.
u bitiEj to sto su sponzoruse izmanipulisale okolinu infantilnnim fazonima odevanja, da bi sebe predstavile kao umilne devojcice, a ustvari su kucke, to je drugo
Ima i nas stvarnih infantilacakoji smo nezne dusice bez silikona i obozavamo majice sa crtanim likovima
Napusti internet![]()
ali ne nosim od kad sam ko trokrilni ali jesam pre toga i uživala sam. Nikad ama baš Nikad me nije zanimalo svidja li se to još kome, oduvek mi je bilo dovoljno da se svidja meni.prvo, nisi ko trokrilniVolim sve boje koje je moguće primetiti iz avionaali ne nosim od kad sam ko trokrilni ali jesam pre toga i uživala sam. Nikad ama baš Nikad me nije zanimalo svidja li se to još kome, oduvek mi je bilo dovoljno da se svidja meni.
pa ako zena voli jelen pivo sta tebe brigaImam jednu u komsiluku nosi majicu jelen piva![]()
Ma nije okusila alkohol u zivotu. Ali njoj dobro stoji, jaka je. Da obaramo ruke, odvalila bi mi rame iz momentapa ako zena voli jelen pivo sta tebe briga
i moj zmu nosi zigija pa![]()
ma sve ti znas o tudjim zivotima ?Ma nije okusila alkohol u zivotu. Ali njoj dobro stoji, jaka je. Da obaramo ruke, odvalila bi mi rame iz momenta ?
Zvali smo je milion puta na pivo i tako to al nece. Ni fudbal ni kosarku...ma jokma sve ti znas o tudjim zivotima![]()
mozda vas ne gotivi, jbgaZvali smo je milion puta na pivo i tako to al nece. Ni fudbal ni kosarku...ma jok
...heheprvo, nisi ko trokrilni
mozda ko komodica
al zivahna komodica
ili fotelja
sto znaci moze dezen, mogu zive boje breeee <3

Обожавам те џипси сукње и хаљине. Иду и на сандале уз хипи накит и на чизме и кожну јакну. И мени су први избор.u biti
ti tolalno mozes frozen majicu nosit na odijelo
takav ti posao
tako si u mogucnosti
ionako svi misle sa smo udareni u glavu
npr ja na posao idem u martama i koznjaku
ili sva sharena
ili u hlacama na tregere
ili u ovim ciganjskim suknjahlacama
s lenonkama
i svima je normalno da artist tako izgleda po sastancima ?

Pa da, mogu sta ocu, sto ludje to samo dodas na vec izrazene predrasude o nama ludacima, tako da ja to obilato koristim da iskazem sva svoja ludilau biti
ti tolalno mozes frozen majicu nosit na odijelo
takav ti posao
tako si u mogucnosti
ionako svi misle sa smo udareni u glavu
npr ja na posao idem u martama i koznjaku
ili sva sharena
ili u hlacama na tregere
ili u ovim ciganjskim suknjahlacama
s lenonkama
i svima je normalno da artist tako izgleda po sastancima![]()

nije ludilo sve sto vristiPa da, mogu sta ocu, sto ludje to samo dodas na vec izrazene predrasude o nama ludacima, tako da ja to obilato koristim da iskazem sva svoja ludila
Problem je kad su ovako ozbiljne stvari u pitanju, ozbiljni klijenti, a ja predstavljam firmu, ne sebe, onda moras da se pravis normalan, i eto problema kao ovaj sad![]()
ne nosim ja slavne mrtvake po sebiОбожавам те џипси сукње и хаљине. Иду и на сандале уз хипи накит и на чизме и кожну јакну. И мени су први избор.
Од дезена само Фриду волим да видим. И Далијеве избечене фаце![]()
Ja jedino volim te ciganske suknje, ne volim nikakve brendove ispisane po odeći niti mi je to ikad bilo bitno da bude neka marka, firma na glasu, jedino mi je bilo bitno da mi se dopada kako mi nesto stoji, pa makar to neko sasio, čak se to znalo da pokaže najbolje...ne nosim ja slavne mrtvake po sebi
ni logotipe
mogu imena bendova
i aj mozda i dva tri pokojna muzicara
al oni printovi tipa max ernst na dupetu, frida kalo na glovi, klimt po soljama...ne.