86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Па и ово можеш, шта фали.
Разбијеш мало а није неозбиљно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па и ово можеш, шта фали.
Zmaj kaze odelo ces, vezes konja gde ti gazda kaze i mirna ti glavaПа и ово можеш, шта фали.
Разбијеш мало а није неозбиљно.
ОК одело, али могла си и те ципеле.Zmaj kaze odelo ces, vezes konja gde ti gazda kaze i mirna ti glava
Mene da neko pita ja bih u perjanici sa tijarom, odma da me uzme za cetvrtu zenu![]()
Razmisljali smo pa smo odustaliОК одело, али могла си и те ципеле.
Daj da i Zmaja skockamo, nije fer da mu forumski žiri ne aminuje!Razmisljali smo pa smo odustali![]()
Meni se ovo mnogo sviđa, baš si mogla uz odelo, taman da razbije dosadu.
sta gledamo?
Majica je neka stara guzvana cuti peri deri, treba bolji model za ovu kombinaciju, nego nemam, cuti i gutaj, kritike danas ne primam samo pohvale i cokoladesta gledamo?
hlace su dobre
majica...nije. ?
ako oblacimo cicu za posao onda joj moramo naci bolje majice
jer cica je zasluzila <3
Pre neki dan u hajatu pojavi se covek u koralnim bermudama i koralnoj majiciDaj da i Zmaja skockamo, nije fer da mu forumski žiri ne aminuje!
ako imas zivaca i vremena jos zaviri u orsay, tezenis, h&m (basic gledaj) i lindexDeco cipele su teget zuto crvene, na fotki deluje crno, teget sam
Ja sam zbog kombinacije teget i crno odbacila, zmaj je bio u fazonu nije to strasno nego nije za dugo stajanje taj tanak djon, koleginica je bila u fazonu ne nikako klovnovske su
Sve asok murti do asoka u pm na nos ce da mi izadje sve ovo
Majica je neka stara guzvana cuti peri deri, treba bolji model za ovu kombinaciju, nego nemam, cuti i gutaj, kritike danas ne primam samo pohvale i cokolade
Gledamo papagajske cipele sto sam dobila na poklon od komsija koji to prave
Da imam blagi nagib i da je pun djon, savitljiv, obavezno neka pena ili gel da su unutranisu klovnovske
dobre su
samo jeste njesra ako su teget na crne hlace
i nema veze tanak djon
vama je posao takav da ti je vjerojano bitno da je djon savitljiv
Da imam blagi nagib i da je pun djon, savitljiv, obavezno neka pena ili gel da su unutra
A ovo je tanak onaj kozni mali djonic za modiranje, nije za stajanje
U hm sam i nasla na kraju odelo i pantalone, dva sata tamo kampovalaako imas zivaca i vremena jos zaviri u orsay, tezenis, h&m (basic gledaj) i lindex
bar jednu od tih radnji i ako nadjes neku dobru uzmi bar tri u raznim bojama
i mirna si
gledaj da nema puno elasitna
Istomeni to ne igra uopce ako je djon kozni
mada gel je super, bonus recimo
al mi uzasno smetaju nesavitljvi djonovi
to ne mogu nositi
Istomeni to ne igra uopce ako je djon kozni
mada gel je super, bonus recimo
al mi uzasno smetaju nesavitljvi djonovi
to ne mogu nositi
dobra vijest je da te drecave pantalone idu dobro uz te sakoe koje ces kupiti ?U hm sam i nasla na kraju odelo i pantalone, dva sata tamo kampovala
Nema vise sopinga dok se ne vratim, uzimam odmor od sopinga, zajebite me ocete da skrenem nacisto
Btw usmekala sam u teranovi drecavih boja pantalonei ovde u jednoj radnji mint kozne kezual cipele.... to cu da uzmem kad se vratim, za svoju dusu da se relaksiram
tisina nemoj neko da je pomenuo da to nije za terene
Isto
Ovi tanki djonici umeju da budu gori od stikle recimo, ode kicma posle par sati stajanja, upadne ti peta nisko i vuce cela ledja
Ne moze da omanedobra vijest je da te drecave pantalone idu dobro uz te sakoe koje ces kupiti![]()
da, ove godine se nosi toNe moze da omane
Btw zara puna drecavih odela, ja da se pitam uzela bih drec narandzasto i drec zeleno i jorgovan i sve to lepo kombinovala![]()
To ti je efekat kao dete u poslasticarnicida, ove godine se nosi to
al to tebi ne rjesava problem
vec ga dodatno komplicira![]()
IstoA mnogo je ove sezone i roza i pink boje što meni onemogućava kupovinu jer to ne bih obukla ni pod hipnozom.
Ja volim bas sve te države boje i rado bi ih i dan danas nosilaA mnogo je ove sezone i roza i pink boje što meni onemogućava kupovinu jer to ne bih obukla ni pod hipnozom.
e al ako nadjes jednu prugastu majicuIsto
A najvise su nas ubili sa kockastim majicama a la 80s kratke a siroke bez struka, ne bih to kupila zadnje da je
Bilo u hm ja se uhvatim al djoka kockast model, nema sanse ja to, razocarenje veliko bilo, bas bi lepo razbilo odeloe al ako nadjes jednu prugastu majicu
crno bijelo ili bez
to kupi
i to recimo camac izrez 3/4 rukavi
i imas jednu dobru kombinaciju sa odijelom![]()
ma iskocice negdje drugoBilo u hm ja se uhvatim al djoka kockast model, nema sanse ja to, razocarenje veliko bilo, bas bi lepo razbilo odelo