gost 431298
Elita
- Poruka
 - 16.701

Djembela hehehhe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oj vesela veseliceDjembela hehehhePogledajte prilog 1226709
Sad nešto kontam,...mogla bi prosvetliti kosu u svetlo braon. Ako ti ten vuče na maslinasti,...bilo bi extra!

I jeste svetlija. Mnogo vise nego na slici. Ne smem vise od togaSad nešto kontam,...mogla bi prosvetliti kosu u svetlo braon. Ako ti ten vuče na maslinasti,...bilo bi extra!
Mda i i ovako si!![]()
Smeš,...slobodno! Lepše ti stoji svetlija kosa.I jeste svetlija. Mnogo vise nego na slici. Ne smem vise od toga
ja bih sve diraoNista ja kod Cru ne bih dirala, bas nista, sve je savrseno
Glamurozno, kao da si neka poznata glumica koja se sredila za crveni tepih.Ja sam bila na firminoj zurci u petak
Pogledajte prilog 1227588
Sve si jako lijepo iskombinirala.  Posebna pohvala za haljinu, najlonke i čizmice. Kakav jeto ornament na čizmicama? Ne vidi se baš dobro.Super ti je bas

Без пратње?Ja sam bila na firminoj zurci u petak
Pogledajte prilog 1227588
sve to super, ali boja kose koliko je perfektno pogodjena mi je vrh nad vrhovima

Extra!
ovo nije muzej, nego lokalna atrakcija koja tu stoji da se u nju gura ruka..zove se usta istine. ako lazes, odgrize ti rukuEksponati u muzeju ne smeju da se dodiruju, zato postoji ograda iza koje ne sme da se uđe.
))
Obično posećuješ muzeje pa odatle ova zabunaovo nije muzej, nego lokalna atrakcija koja tu stoji da se u nju gura ruka..zove se usta istine. ako lazes, odgrize ti ruku))
ograda stoji tu da niko ne ulazi u prostor dok se slikas, jer samo po jedan covek sme da pridje ustima![]()

pa i sad sam, nema zabune..samo ovo nijeObično posećuješ muzeje pa odatle ova zabuna![]()
)))))))