Da vas vidim danas 9

Hvala tebi i hvala ostalima na komplimentima!
:cvet:
I meni je ovo ispala neka ''omiljena lična fotka'' do sad.
Iza kadra stojim lično i manje je elegantno kako sam do fotografije došla. :zcepanje:
U svakom slučaju... nadam se da nije preterana.
Sadrži svašta nešto, ali je i dalje sve to u granicama dobrog ukusa, bar se nadam da je tako.
Prava umjetnicka fotka.Kao sa naslovice.🙂
Mozes komotno u foto modele.😉

Prava umjetnicka fotka.Kao sa naslovice.🙂
Mozes komotno u foto modele.😉
Ja bih radije u fotografe.
ova dva su moji sinovi, u sredini je drveni zmaj))))))))
Oprosti, @koto! Svaka čast, povlačim reakcije sa nelagodnošću.
Nisam za postavljanje fotografija koje nisu lične. Nadam se da si tražio pristanak sinova da ih vidi ovolika svetina ovde.

Ja bih radije u fotografe.

Oprosti, @koto! Svaka čast, povlačim reakcije sa nelagodnošću.
Nisam za postavljanje fotografija koje nisu lične. Nadam se da si tražio pristanak sinova da ih vidi ovolika svetina ovde.
qq, indigo, ja sam zensko:)))))
i ne nisam trazila dozvolu, stavila sam ih i na fejs, nek trpe ponosnu majku:))

Ok... zapamtiću.
Pa i jes' mi Koto ženski nik ali sa se nešto zbunila.
Živi i zdravi bili. :cvet:
1662921523814.png

zdravo indigo, da se upoznamo..ja sma koto:))))))

Pogledajte prilog 1220465
zdravo indigo, da se upoznamo..ja sma koto:))))))
Stylish!
Kakav stajling, torba i sako mi je da vas zagrlim i poljubim, i ja bih baš tako!!! Dama sa stilom!
Malo mi smetaju sportske patike na sve to, ali treba hodati i krasti kadrove i zato me vaš osmeh razoružava, ja sam osvojena večeras!
Vi ste dama, majka, žena, kraljica! Uzor...
Ja ako se ugledam na vas, @koto, imaću sinove kao i vi, ali biću a very old lady.
:eek:
Vi ste u to rano ušli, a ja poprilično kasnim.

Stylish!
Kakav stajling, torba i sako mi je da vas zagrlim i poljubim, i ja bih baš tako!!! Dama sa stilom!
Malo mi smetaju sportske patike na sve to, ali treba hodati i krasti kadrove i zato me vaš osmeh razoružava, ja sam osvojena večeras!
Ja ako se ugledam na vas, @koto, imaću sinove kao i vi, ali biću a very old lady.
(puf, jedva se izvuce..)

Stylish!
Indigo, priznaj da si za zmaja mislila da je koto, priznaj i bice ti oprosteno:heart2:

Back