Samsonight
Elita
- Poruka
 - 16.228

Ti onda ovaj u sredini???52 punim u subotu![]()
Delovao mi je čak i starije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti onda ovaj u sredini???52 punim u subotu![]()
Prava umjetnicka fotka.Kao sa naslovice.Hvala tebi i hvala ostalima na komplimentima!
I meni je ovo ispala neka ''omiljena lična fotka'' do sad.
Iza kadra stojim lično i manje je elegantno kako sam do fotografije došla.
U svakom slučaju... nadam se da nije preterana.
Sadrži svašta nešto, ali je i dalje sve to u granicama dobrog ukusa, bar se nadam da je tako.
stvarno ne razumem sad sta si reklaTi onda ovaj u sredini???
Delovao mi je čak i starije!
)))Ja bih radije u fotografe.Prava umjetnicka fotka.Kao sa naslovice.
Mozes komotno u foto modele.![]()
Oprosti, @koto! Svaka čast, povlačim reakcije sa nelagodnošću.ova dva su moji sinovi, u sredini je drveni zmaj))))))))
qq, indigo, ja sam zenskoJa bih radije u fotografe.
Oprosti, @koto! Svaka čast, povlačim reakcije sa nelagodnošću.
Nisam za postavljanje fotografija koje nisu lične. Nadam se da si tražio pristanak sinova da ih vidi ovolika svetina ovde.
))))
)Ok... zapamtiću.ne nisam trazila dozvolu, stavila sam ih i na fejs, nek trpe ponosnu majku)

Ok... zapamtiću.
Pa i jes' mi Koto ženski nik ali sa se nešto zbunila.
Živi i zdravi bili.![]()
)))))Stylish!

))ajde, oces odma@koto vodi me na kesten pire nije mi ni do cega![]()
))Divna si
Ja ti za Moskvu dajem maksimalnu ocjenu.pa hvala hvala. ne moze se preci 15 km po moskvi u damskim cipelama, nikako))
(puf, jedva se izvuce..)Stylish!
Kakav stajling, torba i sako mi je da vas zagrlim i poljubim, i ja bih baš tako!!! Dama sa stilom!
Malo mi smetaju sportske patike na sve to, ali treba hodati i krasti kadrove i zato me vaš osmeh razoružava, ja sam osvojena večeras!
Vi ste dama, majka, žena, kraljica! Uzor...
Ja ako se ugledam na vas, @koto, imaću sinove kao i vi, ali biću a very old lady.
Vi ste u to rano ušli, a ja poprilično kasnim.
Симпатични младићи
stvarno ne razumem sad sta si rekla)))
ova dva su moji sinovi, u sredini je drveni zmaj))))))))

Indigo, priznaj da si za zmaja mislila da je koto, priznaj i bice ti oprostenoStylish!
Kakav stajling, torba i sako mi je da vas zagrlim i poljubim, i ja bih baš tako!!! Dama sa stilom!
Malo mi smetaju sportske patike na sve to, ali treba hodati i krasti kadrove i zato me vaš osmeh razoružava, ja sam osvojena večeras!
Vi ste dama, majka, žena, kraljica! Uzor...
Ja ako se ugledam na vas, @koto, imaću sinove kao i vi, ali biću a very old lady.
Vi ste u to rano ušli, a ja poprilično kasnim.

Prijateljstvo dugo 50 godina.
Pogledajte prilog 1221071
Извин'те а где је ово? Нешто нисам код нас виђао овакве фонтане

Moskva, park VDNHИзвин'те а где је ово? Нешто нисам код нас виђао овакве фонтане![]()
Predivna slika, dostojna naslovnice kakvog uglednog modnog časopisa.Ma, ko koga šiša.... Pogledajte prilog 1219478a šiša.
Idemo dalje!
Imaš prelijepe noge a i šikle mi se jako sviđaju.Pogledajte prilog 1221313 kao nova,ali ce ponovo da krene da se cupa

Jedno veče uživanje posle posla.
Topla čokolada pored Ade u Ada molu, posle šopinga, gde smo pazarili Tommy trenerku i duks na akcijama. Sad svi imamo ko smogovci da obučemo ležerne šarene trenerke za blejanje u kafiću. Uživam.