- Poruka
- 92.704
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da,malo kasnim.Rucak u 6?
Lepa kosa i oke![]()
Svaka čast detetu, treba da ga motivišete i da mu omogućite da fotografiju ne zanemaruje nipošto jer je prirodno talenatovano da zapazi dobar kadar i da ga zabeleži.
ima 7 godinaSvaka čast detetu, treba da ga motivišete i da mu omogućite da fotografiju ne zanemaruje nipošto jer je prirodno talenatovano da zapazi dobar kadar i da ga zabeleži.
![]()
de malo oladi s tim fetishimaKupiti joj cokoladu za ovu sliku kike![]()
bas ti je lepa kosaaaaaNešto sedim večeras tu u polumraku i... Činilo mi se da se osmehujem kad sam se slikala.
Samo mi se učinilo, očito.
Nadam se da vas neću poplašiti!
Pogledajte prilog 1013324
Thanks!bas ti je lepa kosaaaaa
a i lepa si i ti, celokupno.
nimalo strasna
Stay cool sis
imas na ovoj temi,nekoliko postova unazad.Thanks!(Gamsa!)
Mislim da tebe još nisam videla na slici.
Mora da sam propustila ili ipak nisi delila svoje slike.![]()
Nešto sedim večeras tu u polumraku i... Činilo mi se da se osmehujem kad sam se slikala.
Hvala, dragi Snow!Do sada si uspela samo da me prijatno iznenadis![]()
Hvala, dragi Snow!
Ne objavljujem baš sa namerom da prijatno iznenađujem bilo koga, kao i svi ostali samo prikazujem trenutno stanje, ali svakako iskren i bezazlen kompliment najviše prija!
Nešto sedim večeras tu u polumraku i... Činilo mi se da se osmehujem kad sam se slikala.
Par meseci od sad ostavljam sa strane po dvadesetak eura na računu da jednom naručim ceo komplet muzičkih nosača i multimedije.Najvece iznenadjenje je bilo vezano za Mejdene
Ali jesi veoma lepa sa cesto zanimljivim slikama![]()
Cega je ono boca u pozadinuNešto sedim večeras tu u polumraku i... Činilo mi se da se osmehujem kad sam se slikala.
prelepa kosaNešto sedim večeras tu u polumraku i... Činilo mi se da se osmehujem kad sam se slikala.
prelepe prste imas