- Poruka
- 29.459
inace za taj dzejev kafic je jedna zanimljiva i duhovita pricica juce mi maki u kosmaju pricao...kaze popicakarao sa nekim ldp gancijima na politici davno kad je ceda drmao ds-om i dogovore fajt i da se nadju kod dzeja u lokalu... i kaze on zaboravio skroz na to, dolazi posle dva dana na makijato kod dzeja jer mu ispred nosa kafic a dzejev drugar kaze komso jel znas ti nekog marlona... l kaze ja se smlavio oci mi ispale, kaze jok, a ovaj nastavi..ma bre bili neki dziberi u trenerkama i sa stanglama kaze dosli da mu polme kosti jer su se popickarali na krstarici sa njim i ugovorili fajt hahaha..
e sad poenta anegdote je sto ovaj manijak sto me vodio na klopu , kaze popio kafu i oma kuci i za komp i tamo nadje njihove postove i kaze de ste ****** niste dosli a ja vas cekao.. a oni sve najgore psovke na njega i ...banovase ih
e sad poenta anegdote je sto ovaj manijak sto me vodio na klopu , kaze popio kafu i oma kuci i za komp i tamo nadje njihove postove i kaze de ste ****** niste dosli a ja vas cekao.. a oni sve najgore psovke na njega i ...banovase ih