86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Хит ми је била моја сестра. Имала је можда 4 године, ја 8-9. Седи она у дединој столици за љуљање, гледа ТВ и сва одушевљена- ево га Џеј, мали црнац!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ziveo je taman toliko koliko zive njegovi sunarodnici, a zna se da im je vek kratak. Imao je naslednu srcanu slabost plus poroci i nacin zivota.Ja sam u soku kako je doziveo ovolike godine, s obzirom na mracnu stranu
Imao je ludacku srecu da dozivi ove godine
Pricam o teskim porocima, oni sa kojima je drugovao u tom svetu davno su otisli.... zato sam u cudu da je i ovoliko doguraoZiveo je taman toliko koliko zive njegovi sunarodnici, a zna se da im je vek kratak. Imao je naslednu srcanu slabost plus poroci i nacin zivota.
Pre dve nedelje kod Vesne Dedic nije mogao da prica koliko je bio pun vode.
Meni je licno zao sto je otisao, bio je covek velikog srca.
jestePricam o teskim porocima, oni sa kojima je drugovao u tom svetu davno su otisli.... zato sam u cudu da je i ovoliko dogurao
Што ја волим ону песму Раичевић и Георгијев.jeste
ja se setim uvek rodje raicevica
msm meni je on, iako ga nisam slusala nikada, posebno drag
i glas i ima par slatkih pesmica
i tako je otisao bas bas rano jer je ziveo tako
ja volim dve rodjine, ne znam za tu sa vladom, a vladu sam volela nesto kao brenu, samo malo kasnijeШто ја волим ону песму Раичевић и Георгијев.
И Џеј је имао добре баладе.
И онај... Да, Славко Бањац има леп глас. То ми је за кафану ОК.
Ja od tih montaza bezim ko djavo od krstaА сада одох у режију, на испирање мозга. Неки техно се снима. Боже, помози ми.
pali bree seljanke jedne
da, ta i ona - jedno si ti, drugo sam ja-Ja od rodje jedino "ne bih ja" pesmu, krv ledi koliko je mocna
ja samo bata kandupali bre
ko moj zmu si
kao sve se strese kad spomene vladu i dzeja
samo dzez i rnr
vazi
izvini, pardon, oprostija samo bata kandu
i taraf de haidouks i fanfare ciocarlia : Dizvini, pardon, oprosti
dobro to je sve nesto drugoi taraf de haidouks i fanfare ciocarlia : D
Nikada nisam bila tip za kafanu, žao mi je, čini mi se da se ti ljudi umeju opustiti i uživati.![]()
pali bre
ko moj zmu si
kao sve se strese kad spomene vladu i dzeja
samo dzez i rnr
vazi
sto vernom pratiocu ne sredi te oci