Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace za taj dzejev kafic je jedna zanimljiva i duhovita pricica juce mi maki u kosmaju pricao...kaze popicakarao sa nekim ldp gancijima na politici davno kad je ceda drmao ds-om i dogovore fajt i da se nadju kod dzeja u lokalu... i kaze on zaboravio skroz na to, dolazi posle dva dana na makijato kod dzeja jer mu ispred nosa kafic a dzejev drugar kaze komso jel znas ti nekog marlona... l kaze ja se smlavio oci mi ispale, kaze jok, a ovaj nastavi..ma bre bili neki dziberi u trenerkama i sa stanglama kaze dosli da mu polme kosti jer su se popickarali na krstarici sa njim i ugovorili fajt hahaha..

e sad poenta anegdote je sto ovaj manijak sto me vodio na klopu , kaze popio kafu i oma kuci i za komp i tamo nadje njihove postove i kaze de ste ****** niste dosli a ja vas cekao.. a oni sve najgore psovke na njega i ...banovase ih :zcepanje:

inace za taj dzejev kafic je jedna zanimljiva i duhovita pricica juce mi maki u kosmaju pricao...kaze popicakarao sa senikm ldp gancijima na politici davno kad je ceda drmao ds-om i dogovore fajt i da se nadju kod dzeja u lokalu... i kaze on zaboravio dolazi posle dva dana na makijato kod dzeja jer mu ispred nosa kafic a dzejev drugar kaze komso jel znas ti nekog marlona... lkaze ja se smalvio oci mi ispale, kaze jok, a ovaj nastavi..ma ke bili neki dziberi u treenrkama i sa stanglama kaze dodli da mu polme kosti jer euse popickarali na krstarici sa njim i ugovorili fajt hahaha..

e sad poenta amgdote je sto ovaj manijak sto me vodio na klopu kaze popio kafu i oma kuci i za komp i tamo nadje njihove postove i kaze de ste ****** niste dosli a ja vas cekao.. a oni sve najgore psovke na njega i ...banovase ih :zcepanje:
jel to kafić na uglu jevrejske i cara dušana?

Улазак у странку која је тренутно на власти, то је стара ствар. Интерес. Било и биће.
Nase odluke nas cine ljudima ili ljigavim masama
Ne moze svako da bude revolucionar
Ali nema razloga ni da se nalazi opravdanje za one koji idu linijom manjeg otpora I postali su poltroni..
A kad izgubis ono sto te cini covekom, sta ti da izvinete na izrazu, posle usranom vredi da pevas crno pa se ne vidi
Sahranio si se, mozes da pevas samo vesicu

1607589730238.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back