Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio neki fajt? Nemojte ljudi, ko Boga vas molim :)

Danas sam smorena nešto, ne znam š'a mi je. Fotka je od pre neki dan.
IMG_20190320_084502.jpg

Isto mesto, ista ja, sve nešto isto. Idemo na bazen, da živnemo malo. Opet dobih poziv za jedrenje, ne znam oću li otići ovaj put. Ništa ne znam, sem da su žene lepe i kad nisu. Eto baš.

Bio neki fajt? Nemojte ljudi, ko Boga vas molim :)

Danas sam smorena nešto, ne znam š'a mi je. Fotka je od pre neki dan.
Isto mesto, ista ja, sve nešto isto. Idemo na bazen, da živnemo malo. Opet dobih poziv za jedrenje, ne znam oću li otići ovaj put. Ništa ne znam, sem da su žene lepe i kad nisu. Eto baš.
dobre butine

Dive se nista ne menja..kod nje godine kao da su stale..

ovo je slika koju mi je fejs izbacio na danasnji dan pre 4g kad sam napunila 50 g
sinoc gledam i smejem se, nista se nije promenilo
ona je i dalje na ovoj temperaturi u jakni i rukavicama, a ja sam u majici bez rukava i baletankama :lol:

- - - - - - - - - -

Super ste, zene, majke, forumasice. :)
Dive, ja ne znam koja si ti. Levo ili desno? :)

mene bambi ni sa 15god nisi mogla da vidis ovako usususkanu kao moju drugaricu :lol:

Dive, ovako si izgledala sa 50! Wow! Stvarno super. :)
Malo me podsecas na Haifu Wehbe. Pre nego sto je preterala sa operacijama i socivima u boji.

izgledam i dalje tako :lol:
kad krenes putem da dajes zenskim atributima da dodju do izrazaja, a ne prepustis testosteronu da nadvalda onda lice stalno tako izgleda
hocu da kazem, pustis dupe na miru i lice ti kaze hvala :lol:
neko me pre desetak godina pitao za negu - kunem se u lorealov program za revitalizaciju..kod mene stvarno radi jer sa 54 imam zategnutu, cistu i lepu kozu na licu

izgledam i dalje tako :lol:
kad krenes putem da dajes zenskim atributima da dodju do izrazaja, a ne prepustis testosteronu da nadvalda onda lice stalno tako izgleda
hocu da kazem, pustis dupe na miru i lice ti kaze hvala :lol:
neko me pre desetak godina pitao za negu - kunem se u lorealov program za revitalizaciju..kod mene stvarno radi jer sa 54 imam zategnutu, cistu i lepu kozu na licu

zaebala si me za zvucnike.bio sam kod tebe u kraju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back