Da vas vidim danas 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umotan si samo u dzamiji
Mislim na turiste, svuda ostalo setas normalno
Msm ja ni po beogradu ne idem raspistoljena
Kratki rukavi i sorc su ok, mozes i majicu bez rukava itd
Cak i ako ides vulgarno obucen uglavnom ce te samo zagledati cudno

Kazem da su vrlo otvoreni i zeljni su da cuju odakle si, da cuju o svenu i svacemu
Cisto je jako da, mada svuda imas indijce koji ciste i to po njih 15 ide u gripici iskupljaju smece,cupkaju travice i caskaju

Ove dve gradjevine su bas nove, opera, dzamija i sud imaju po 10-15 god
Imam slike starijih delova grada (40god), pijace itd gde je sve starije ali takodje cisto

Unutrasnjost je sarena, od baraka do vila,isve tako jedno pored drugog, zene se u untradnjosti oblace sareno dok u gradu furaju samo crnu jer im je to moda sada itd...
Ali cak je u sultanova palata vrlo svedena, ona je jedino malo sarena ali sve je to umereno
S obzirom da grade zemlju pos 50god i ako znas da do tada nista nisu imali bukvalno- dobri su

Bas je lep Oman. To korito reke i pecina su prekrasni. :) Verovatno je ta tirkizna boja zbog svetlog kamena ispod vode. Malo me je podsetilo na Ostrvo kornjaca pored Zakintosa.
Lepe gradjevine. Je l mi se cini ili je tamo sve ogromno?
Kao kad su se moji prijatelji iselili za USA, pa ostali baf zbog sirokih ulica i trotoara. Mi u Evropi smo nekako stisnuti. Svaki cm se isloristio za nesto.
A i kad pogledas koliko je Evropa mala u odnosu na neke arapske drzave, ne kontinente.
Gde meni odose misli... :D
Uglavnom, uzivaj! :)

pa delimicna informacija je jednaka laznoj informaciji, al ok, na to smo navikli kako u srbiji tako i na forumu, nista novo
sve u svemu ja u tu raspravu o arapskim zemljama ne ulazim, ovo nije tema za to

o omanu sam naucila bas mnogo na ovom putovanju, uzivala izistinski u prirodi i dozivljajima koje do sada nisam imala prilike da iskusim i upoznala neki novi svet - meni sasvim dovoljno

pa delimicna informacija je jednaka laznoj informaciji, al ok, na to smo navikli kako u srbiji tako i na forumu, nista novo
sve u svemu ja u tu raspravu o arapskim zemljama ne ulazim, ovo nije tema za to

o omanu sam naucila bas mnogo na ovom putovanju, uzivala izistinski u prirodi i dozivljajima koje do sada nisam imala prilike da iskusim i upoznala neki novi svet - meni sasvim dovoljno
Naravno,to i jeste razlog sto se putuje.
I ako si,sto se mene tice kad sredis slike sve ih ovde postavi :)

Poslednja izmena od moderatora:
Ne bi vam nista falilo da se malo obradujete sto se neko negde lepo proveo, odmorio, naucio nesto.

Sve veliki forumski borci za prava zena...

A pa tako je to.ako neko okaci da je bio u cg,odmah se nadje neko da pljune,ako je isao u arapske zemlje,evo ti strucnjaka.ako je neko bio na svadbi,sto si to obukla,ko tetka si,seljanka,mozes ti i bolje.ako je neko bio u muzeju,to si bio samo da imas sta da okacis ovde i na fb.ako si bio negde sa decom,rob si porodice,ako si bio sa drustvom,nisi nikakva majka,ako si u kolima,ima se moze se,ako si pored kuce,jel to tvoja?

A pa tako je to.ako neko okaci da je bio u cg,odmah se nadje neko da pljune,ako je isao u arapske zemlje,evo ti strucnjaka.ako je neko bio na svadbi,sto si to obukla,ko tetka si,seljanka,mozes ti i bolje.ako je neko bio u muzeju,to si bio samo da imas sta da okacis ovde i na fb.ako si bio negde sa decom,rob si porodice,ako si bio sa drustvom,nisi nikakva majka,ako si u kolima,ima se moze se,ako si pored kuce,jel to tvoja?

:lol:

Praznjenje. Nagomilane frustracije se najlakse ispolje na internetu. Hejtuje se sve zivo i vode igre dominacija za krhki ego.
A ima tu i dosta kiselog grozdja.

Mislila je na ogradu. Nespretno se izrazila.
kakvu emociju?
Ja tu živim - - iza mojih prstića

- - - - - - - - - -

mamin sako star preko 40 godina.i mamina "devojcica" ,stara preko 53 godine :mrgreen:pa ko ce duze da potraje

53400569_2435826219821282_7968643933133602816_n.jpg
Lepe li Gospoje :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back