- Poruka
- 2.306
Ajme Djole..ja da sam taki muški primerak..pa turila bih sve da se vidi..a treba vako da piljim po sata da vim' o čem se radi
Ma neka ne treba mi sad tu neko dizanje samopouzdanja dajte reputacije cipelicki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajme Djole..ja da sam taki muški primerak..pa turila bih sve da se vidi..a treba vako da piljim po sata da vim' o čem se radi

Spameri
Drug komesar komiteta Tab najgori
 ...
 ...
Sta se mislis ocekujes reakciju a..nemoj brus sa umetcima

bez glave se ne priznaje
Nemam propratni komentar izvinjavam se

...evo obecane slike skracene kose, zanemarite modnu katostrofu...

...sada cekam da izraste ali bogme nacekacu se...
...sada cekam da izraste ali bogme nacekacu se...
Kosica ti nije loša, figurica ti je prilično zavodljiva, i sve bi bilo u redu, onom najboljem da nije tvog katastrofalnog stila oblačenja... Ahh!...evo obecane slike skracene kose, zanemarite modnu katostrofu...

ma ne, moja zla sestra bliznakinja
samo imam kosu ludace..
 Значииии, нисмо се виделе 100 година!
 Значииии, нисмо се виделе 100 година! 
...Majce ne bih ti preporucila iskreno, meni se moja dopada ali svi ostali su saglasni u glasnom "neeeeeeee, zastooo"...osim mame doduse ali dobro, to je ono "ma lepo ti je sine"...sada cekam da izraste ali bogme nacekacu se...

Kosica ti nije loša, figurica ti je prilično zavodljiva, i sve bi bilo u redu, onom najboljem da nije tvog katastrofalnog stila oblačenja... Ahh!

danas...umoran i pospan

dzordzi,svidjaju mi se tvoje farke,bar deo sto se vidi
vazdusasta,nosis li ti neku ciglu u torbi?

Naravno, novcanik.
Majce i moja je jako, jako meka...zgodna je duzina jer mozes da je pipnes penom i ona se uvija sama od sebe dok krajeve ravno izvuces cetkom u par sekundi...medjutim, svejedno ne preporucujem...
 ,da mi odajes utisak, da ce te prva kosava oduvati.
,da mi odajes utisak, da ce te prva kosava oduvati.Obožam te - prepoznala si osnovni, krajnje inspirativan tekst! Čekaj, je l' bi ti meni, makar bio i Džek, oprostila?...sto bi rek'o Dzek Lemon na zeleznicoj stanici u kultnom filmu...

danas...umoran i pospan

ljubi te Tol... slikaću ovo...
  ljubi te Tol... slikaću ovo...

)
)Ma sigurno si u dusi dobra samo da ne lazes...znala sam ....ima li na meni ista da ti se svidja
...bar imam kose za oboje
Pa uvek je on lep samo na slici ponekad ne dolazi do izrazaja ono sto se pojedinima dopada..s toga nerazumevanje i kudohooooooo djole pocheo da se razbacuje
e da ne bude da te uvek kudim
lepo si se namestio
edit: ocu reci lepo ti ispao biceps
al i dalje si bez glave
dzordzi,svidjaju mi se tvoje farke,bar deo sto se vidi
vazdusasta,nosis li ti neku ciglu u torbi?

Ma sigurno si u dusi dobra samo da ne lazes
Pa uvek je on lep samo na slici ponekad ne dolazi do izrazaja ono sto se pojedinima dopada..s toga nerazumevanje i kud