- Poruka
- 2.306
Ajme Djole..ja da sam taki muški primerak..pa turila bih sve da se vidi..a treba vako da piljim po sata da vim' o čem se radi![]()
Ma neka ne treba mi sad tu neko dizanje samopouzdanja dajte reputacije cipelicki

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajme Djole..ja da sam taki muški primerak..pa turila bih sve da se vidi..a treba vako da piljim po sata da vim' o čem se radi![]()

Spameri
Drug komesar komiteta Tab najgori![]()
...
Sta se mislis ocekujes reakciju a..nemoj brus sa umetcima

bez glave se ne priznaje
Nemam propratni komentar izvinjavam se
![]()

...evo obecane slike skracene kose, zanemarite modnu katostrofu...
![]()
![]()

...sada cekam da izraste ali bogme nacekacu se...
Kosica ti nije loša, figurica ti je prilično zavodljiva, i sve bi bilo u redu, onom najboljem da nije tvog katastrofalnog stila oblačenja... Ahh!...evo obecane slike skracene kose, zanemarite modnu katostrofu...
![]()
![]()
ma ne, moja zla sestra bliznakinja
samo imam kosu ludace..![]()
Значииии, нисмо се виделе 100 година! 
...Majce ne bih ti preporucila iskreno, meni se moja dopada ali svi ostali su saglasni u glasnom "neeeeeeee, zastooo"...osim mame doduse ali dobro, to je ono "ma lepo ti je sine"...sada cekam da izraste ali bogme nacekacu se...
![]()

Kosica ti nije loša, figurica ti je prilično zavodljiva, i sve bi bilo u redu, onom najboljem da nije tvog katastrofalnog stila oblačenja... Ahh!

danas...umoran i pospan
![]()

dzordzi,svidjaju mi se tvoje farke,bar deo sto se vidi
vazdusasta,nosis li ti neku ciglu u torbi?

Naravno, novcanik.
Majce i moja je jako, jako meka...zgodna je duzina jer mozes da je pipnes penom i ona se uvija sama od sebe dok krajeve ravno izvuces cetkom u par sekundi...medjutim, svejedno ne preporucujem...![]()
,da mi odajes utisak, da ce te prva kosava oduvati.Obožam te - prepoznala si osnovni, krajnje inspirativan tekst! Čekaj, je l' bi ti meni, makar bio i Džek, oprostila?...sto bi rek'o Dzek Lemon na zeleznicoj stanici u kultnom filmu...![]()

danas...umoran i pospan
![]()
ljubi te Tol... slikaću ovo...
)Ma sigurno si u dusi dobra samo da ne lazes...znala sam ....ima li na meni ista da ti se svidja
...bar imam kose za oboje![]()
Pa uvek je on lep samo na slici ponekad ne dolazi do izrazaja ono sto se pojedinima dopada..s toga nerazumevanje i kudohooooooo djole pocheo da se razbacuje
e da ne bude da te uvek kudim
lepo si se namestio
edit: ocu reci lepo ti ispao biceps
al i dalje si bez glave![]()
dzordzi,svidjaju mi se tvoje farke,bar deo sto se vidi
vazdusasta,nosis li ti neku ciglu u torbi?

Ma sigurno si u dusi dobra samo da ne lazes
Pa uvek je on lep samo na slici ponekad ne dolazi do izrazaja ono sto se pojedinima dopada..s toga nerazumevanje i kud
![]()