- Poruka
- 2.306
aha..dobro hvala za to sto sam se lepo namestio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre 20 godinica - muževan i srećan (što ću jednom, ali samo jednom u svom prebogatom predatorskom životu naleteti na MV - Malaveliku Vešticu!!!![]()
)
Aha. Ja sam i sad baja, Majo. : )ovaj omladinac si ti ?
Upiškićeš se, devojčice, ako me ikada budeš videla u realu - i to baš pored tevea.
edit: falte me usta![]()
![]()
danas...umoran i pospan
![]()
dogovoreno![]()
ma ne bre,kazem ti zbog vetra,tako si tanka i prozracna,da ne kazem vazdusasta,da mi odajes utisak, da ce te prva kosava oduvati.
kako uspevas da ostanes tako vitka?
Srećice moja, moj šećeru - kad bih ja imao tako dežmekaste butinice, pokazivao bih samo svoju fačicu. I obratno.e,s tobom se ne sastajem ni u ludilu.
vazdusasta,dopada mi se kosa![]()
Jao brate sklanjaj to isti Goran Stojićević KaramelaxD
Srećice moja, moj šećeru - kad bih ja imao tako dežmekaste butinice, pokazivao bih samo svoju fačicu. I obratno.![]()
ne budi ljubomoran...pojačaj dioptriju![]()
Tada sam imao 108 kila, celih. Nema laži, nema prevare. Nema tebe i mene, draga moja Tol.laž teška celih 100kg))
Obožavam te! Otkad ti to pričam, ali ti nikako da... Pročitaj tekst o Kojotu, koji su napisale Borčica i Ludača na Pričam, dakle postojim, pre jedno sedam-osam meseci.ne mogu svi biti sexy ko ti![]()
Tada sam imao 108 kila, celih. Nema laži, nema prevare. Nema tebe i mene, draga moja Tol.![]()
Mnogo je na tvojih metar i žilet, ali na mojih skoro dva...u bre, mnogo je 108 kila
Mnogo je na tvojih metar i žilet, ali na mojih skoro dva...
Izgledam savršemo za svoje godinice (41), zato se i ne pokazujem. Nemam, zaista nemam interesa za vas, majušne krstarovke ispred tevea.![]()
Толче, мене види на мом профилу на ФБ...![]()