- Poruka
- 42.897
da li učestvujete u aktuelnim protestima u Beogradu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne...da li učestvujete u aktuelnim protestima u Beogradu?
Цениш да нам је судбина да будемо колонија?ne...
ne pada mi napamet da učestvujem u dovođenju novih kolonijalnih upravnika na vlast...stare kolonijalne upravnike naravno treba oterati na smetlište istorije ali neka se time bave oni sa više elana i poverenja u nove kolonijalne upravnike.....
ako oko sebe vidim samo neverne žene, što moram da se ženim odnosno odlučujem da podržim neku opciju da dođe na vlast...izbore neću bojkotovati (jedva čekam da vidim leđa ovima na vlasti) ali na proteste mi se ne ide...Цениш да нам је судбина да будемо колонија?
Дакле, ако ми је жена неверна, ценим да ће и друга бити иста.
Oprostite poštovana @Dalmatinkaa da li ste vi zaista iz Hrvatske??Ova je tema za Politiku.
Zašto pitaš?Oprostite poštovana @Dalmatinkaa da li ste vi zaista iz Hrvatske??
Šta te se samo tiče.Gledaj svoja poslaZašto pitaš?
Verovatno je ženi puna glava političkih tema.
Ovde dođe da se opusti ne da bistri politiku![]()
Prvo ti ne gledaš svoja posla.Šta te se samo tiče.Gledaj svoja posla
Prestani da me proganjaš i određuješ o kome ću se ja raspitivatiPrvo ti ne gledaš svoja posla.
Pođi od sebe![]()
Poštovana,da li ste ženska osoba između 20 i 45 godina??Eeejjjj nema svađe ljudi...
Da iz HR..
Obožavam te i tvoj rezon <3Prestani da me proganjaš i određuješ o kome ću se ja raspitivati
Baba dite.Poštovana,da li ste ženska osoba između 20 i 45 godina??
Oprostite na smetnji,štovana gospodžoBaba dite.
Upravo zato ova vlast toliko i opstaje i tako ce jos mnogo dugo a sa promenom sledecica ce biti lako zamenljiva a ovi su pustili korenje vec 30 godina instaliraju sistem...ako oko sebe vidim samo neverne žene, što moram da se ženim odnosno odlučujem da podržim neku opciju da dođe na vlast...izbore neću bojkotovati (jedva čekam da vidim leđa ovima na vlasti) ali na proteste mi se ne ide...
vlast se menja na izborima...već smo jednom dovodili vlast ulicom pa nije ispalo kako smo očekivali...protivnik sam revolucija...one nikad ništa dobro nisu donele..ovim protestima opozicija ima legitimitet da traži nove izbore sa fer izbornim uslovima...Upravo zato ova vlast toliko i opstaje i tako ce jos mnogo dugo a sa promenom sledecica ce biti lako zamenljiva a ovi su pustili korenje vec 30 godina instaliraju sistem...
Tako je i zato je premeštena.Ova je tema za Politiku.