Da vas pitam.....

da li učestvujete u aktuelnim protestima u Beogradu?

• Ukupno glasova
    12
ne...
ne pada mi napamet da učestvujem u dovođenju novih kolonijalnih upravnika na vlast...stare kolonijalne upravnike naravno treba oterati na smetlište istorije ali neka se time bave oni sa više elana i poverenja u nove kolonijalne upravnike.....
Цениш да нам је судбина да будемо колонија?

Дакле, ако ми је жена неверна, ценим да ће и друга бити иста.

Цениш да нам је судбина да будемо колонија?

Дакле, ако ми је жена неверна, ценим да ће и друга бити иста.
ako oko sebe vidim samo neverne žene, što moram da se ženim odnosno odlučujem da podržim neku opciju da dođe na vlast...izbore neću bojkotovati (jedva čekam da vidim leđa ovima na vlasti) ali na proteste mi se ne ide...

200.gif

ako oko sebe vidim samo neverne žene, što moram da se ženim odnosno odlučujem da podržim neku opciju da dođe na vlast...izbore neću bojkotovati (jedva čekam da vidim leđa ovima na vlasti) ali na proteste mi se ne ide...
Upravo zato ova vlast toliko i opstaje i tako ce jos mnogo dugo a sa promenom sledecica ce biti lako zamenljiva a ovi su pustili korenje vec 30 godina instaliraju sistem...

Upravo zato ova vlast toliko i opstaje i tako ce jos mnogo dugo a sa promenom sledecica ce biti lako zamenljiva a ovi su pustili korenje vec 30 godina instaliraju sistem...
vlast se menja na izborima...već smo jednom dovodili vlast ulicom pa nije ispalo kako smo očekivali...protivnik sam revolucija...one nikad ništa dobro nisu donele..ovim protestima opozicija ima legitimitet da traži nove izbore sa fer izbornim uslovima...

Back