Da li vas je sramota?

Sto botujete za SNS? :think:
Kada ova vlast ljosne, kako cete pogledati vase komsije u oci posle toga? :dontunderstand:

Hoce li biti ono 'E, pa to su razlicita misljenja, idemo dalje Komso!'

Ono, bas me zanima kako se psihicki procesuira ta SNS besramnost?
А да ли је вас срамота да идете у Хрватску или Албанију на море?
Па није, е онда не треба да буде ни нас.
Оно ја нисам за Муслијуа, али ето чисто да одговорим.

@Stojkov Menidjer , где да се пријавим да ботујем за СНС и шта добијам?!
Могу да се и учланим ако треба, али хоћу неке бенефиције. Ако је само сендвич терајте се у К.
Шаљи ми ДМ са опцијама ако хоћеш.

Da li te je sramota Stojko?
Што да га буде срамота?
Није као да је отишао да се сунча на плажи поред комплекса Јадовно-Паг=
Свака му част, подржава своју власт и свог председника, руке му се позлатиле, господину @Stojkov Menidjer .

А да ли је вас срамота да идете у Хрватску или Албанију на море?
Па није, е онда не треба да буде ни нас.
Оно ја нисам за Муслијуа, али ето чисто да одговорим.
Prodavci sladoleda u girosa u Hrvatskoj, i lubenica u Albaniji, nisu teroristicko-diktatorska vlast koja ubija i lomi glave gradjanima Srbije, kao sto to radi doticna organizovana kriminalno-teroristicka grupa u Srbiji.

Hope that helps.

Prodavci sladoleda u girosa u Hrvatskoj, i lubenica u Albaniji, nisu teroristicko-diktatorska vlast koja ubija i lomi glave gradjanima Srbije, kao sto to radi doticna organizovana kriminalno-teroristicka grupa u Srbiji.

Hope that helps.
А ако ти кажем познајем човека чији су баба и деда отети из својих кућа на Косову и да им се не зна ни гроб ни до данашњег дана?
Органи вероватно повађени.
Исто јадни Крајишници протерани као и ми са Косова.
Ништа то тебе не занима.

Ни Слободан Стојановић ни ко зна колико људи.
Само те мантре ФСБ мафијашка стока, Удбашка мафијашка стока, ко навијен баљезгаш те ствари без икаквог смисла.

А ако ти кажем познајем човека чији су баба и деда отети из својих кућа на Косову и да им се не зна ни гроб ни до данашњег дана?
Органи вероватно повађени.
Исто јадни Крајишници протерани као и ми са Косова.
Ништа то тебе не занима.

Ни Слободан Стојановић ни ко зна колико људи.
Само те мантре ФСБ мафијашка стока, Удбашка мафијашка стока, ко навијен баљезгаш те ствари без икаквог смисла.
Da, ne zanima me tvoje udbasko spinovanje narativa. Hajde pomeni i slucaj Martinovic.

Ti ljudi koji prodaju lubenice u Hrvatskoj i Albaniji na turistickim mestima su obicni ljudi.

Tvoje FSB i udbaske ubice su konkretni organizatori zlocina, ubice, koljaci, vadioci organa, nad gradjanima Srbije i Srbima danas.

Samo nastavi da mantras udbaske besmislice, nikog normalnog to ne zanima.

Ono sto je bitno- vi Udbasi 2 metra od mene.

Da, ne zanima me tvoje udbasko spinovanje narativa. Hajde pomeni i slucaj Martinovic.

Ti ljudi koji prodaju lubenice u Hrvatskoj i Albaniji na turistickim mestima su obicni ljudi.

Tvoje FSB i udbaske ubice su konkretni organizatori zlocina, ubice, koljaci, vadioci organa, nad gradjanima Srbije i Srbima danas.

Samo nastavi da mantras udbaske besmislice, nikog normalnog to ne zanima.

Ono sto je bitno- vi Udbasi 2 metra od mene.
Нема никакве логике. Мој став је био и остао да Стојко и остали ботови имају далеко мање разлога за срам од вас братство и јединство типова који сте неосетљиви на српске жртве и летујете по Хрватској и Албанији.
Нисам за Вучића и нећу бити никад за њега, али и најгора битанга из СНС је морална величина за све вас Титове братство-јединстваше.

Нема никакве логике. Мој став је био и остао да Стојко и остали ботови имају далеко мање разлога за срам од вас братство и јединство типова који сте неосетљиви на српске жртве и летујете по Хрватској и Албанији.
Нисам за Вучића и нећу бити никад за њега, али и најгора битанга из СНС је морална величина за све вас Титове братство-јединстваше.
Cool story bro.

Ција снајка ција, спалили су пола света.:hahaha:
А спрдате се са тим, а овамо не вадите удбаше из уста.
Pa ne sprdamo se, znam da koristite sve udbaske i FSB narative koje mozete da pokupite.

Da, udbaske bitange vladaju diktatorsko-mafijaskim prcijama kao sto su Rusija i Srbija.

Potpuno su okupirali gradjane svojih drzava; to su fasisticke ubice, i najgori ljudski olos koji postoji.

To je razlog zasto cemo uvek biti protiv tih besmislicara.

I ne, nije normalno da ti vise bode oci neko ko kupi lubenicu u Albaniji ili letuje u Hrvatskoj, nego sto ti bodu oci ti ljubitelji FSB fasista.

Al zato je logično da uvozimo razne artikle iz tih zemalja dok kod nas propada poljoprivreda :( Ako smo patriote, ajde da budemo do kraja i za sve takvi.

Al zato je logično da uvozimo razne artikle iz tih zemalja dok kod nas propada poljoprivreda :( Ako smo patriote, ajde da budemo do kraja i za sve takvi.
Опет неупоредиво. Можда ће наш пољопривредник продати робу по већој цени у Данској на пример.
Овде је реч пре свега о саосећању и људскости.
Исто тако не бих могао да летујем у Турској, а да је јерменски концентрациони логор близу, а Турци никад нису кажњени и чак сматрају да су исправно урадили око Јермена.

Друго је Плава гробница, јер према тим жртвама се опходило са поштовањем.
Значи није чак ни патриотизам.

Опет неупоредиво. Можда ће наш пољопривредник продати робу по већој цени у Данској на пример.
Овде је реч пре свега о саосећању и људскости.
Исто тако не бих могао да летујем у Турској, а да је јерменски концентрациони логор близу, а Турци никад нису кажњени и чак сматрају да су исправно урадили око Јермена.

Друго је Плава гробница, јер према тим жртвама се опходило са поштовањем.
Значи није чак ни патриотизам.
Površni patriotizam po mom mišljenju donosi više štete nego koristi. Umesto da se bavimo prosperitetom svoje zemlje, mi se bavimo prošlošću.

С обзиром да је она моја тема о летовању у Хрватској обрисана, а ова је остала ја напуштам форум.
Јер то сматрам крајње пристрасним и неприкладним.
Ако се тема врати можда се и ја вратим.

@tab503 @Ivan
Tema je zaključana jer je propagirala govor mržnje. Ako i ovde to uočiš, slobodno prijavi.

Tema je zaključana jer je propagirala govor mržnje. Ako i ovde to uočiš, slobodno prijavi.
Ма није могуће. Срамотно је подржавати српску партију каква год она била, али није срамотно летовати на месту где су наши преци сурово поубијани и где жртве у највећој мери никада нису дочекале истинску правду.
И говор мржње је рећи да пристојни људи не би требали да иду и остављају паре тамо где су наши преци сурово поубијани и где се и данас славе ти злочини сваке године.

На страну што не подржавам СНС јер и они су катастрофа.

Братство и јединство накарадно.

Идем ја са овог болесног форума. Није ми овде место.

Back