Da li vas je sramota?

Sto botujete za SNS? :think:
Kada ova vlast ljosne, kako cete pogledati vase komsije u oci posle toga? :dontunderstand:

Hoce li biti ono 'E, pa to su razlicita misljenja, idemo dalje Komso!'

Ono, bas me zanima kako se psihicki procesuira ta SNS besramnost?
To je više do ljudi nego do ovih partija i vremena.
Neki ljudi nemaju "obraza" i zabole ih za sve.
Sve je danas na prodaju pa i potomstvo prezaduženo..Daj meni i samo meni.
Ljudi su najgora pogan koja hoda ovom planetom..Najgore što je On stvorio.

Kada ova vlast ljosne, kako cete pogledati vase komsije u oci posle toga? :dontunderstand:

Tradicija je da najbolje botove a i šire angažuju novi pobednici! :ok:
Најбољи одговор ти је дао Допплер. Сведочимо стварању новог и веома уносног занимања.:per:
Питање је само у којој мери АИ може да замени способне ботове као и способне програмере.:hahaha:
Оно јес да је по мом мишљењу мање срамотно бити фукса Циганчица која се продаје за 50 евра или таслачити такве тутке Циганчице, али опет ко смо ми да пљујемо по туђем лебу.

Postavio si vrlo dobro pitanje za: SNS botove kao sto su Tihi, Cazual observer, Slavenka itd
Sram vas bilo botovii posle svega sto ste nastetilii srpskom narodu za racun siptarskog diktatora izdajnika.
Gde ce vam dusa jajare, ako nista drugo izdajnici stici ce vas kletva Cara Lazara.
:)

Кад си већ споменуо "батине у младости",
ја наравно имам своје мишљење о томе,
а оно гласи:

Ко у одрастању није добио батине (најбоље од вршњака)
томе никада не буде заиста јасно да и други мужјаци имају јаја,
и да не можеш да их заебаваш !

Овде видим јако пуно оних
који су као млади носили "наочал'це"
и били слатки плавушани са увојком на челу.

Шта је ту проблем ?

Проблем је што подјебавање таквих никада није било довољно инспиративно силеџијама
да их претуку.

А то кад се неко провуче без вршњачких батина у младости
оставља последице,
тј тај нетучени никада не сазри како треба.

Ко разуме - схватиће. :kpozdrav:
Vidiš da sam pogodio.

Најбољи одговор ти је дао Допплер. Сведочимо стварању новог и веома уносног занимања.:per:
Питање је само у којој мери АИ може да замени способне ботове као и способне програмере.:hahaha:
Оно јес да је по мом мишљењу мање срамотно бити фукса Циганчица која се продаје за 50 евра или таслачити такве тутке Циганчице, али опет ко смо ми да пљујемо по туђем лебу.
tako u americi stvaraju profit,nekoliko serija i filmova o apokalipsama,i otvore fabrike i radna mesta da prodaju opremu za preživljavanje:rotf::rotf:

Koga boli k, gledajte sebe i završavajte dobre poslove preko stranke, osigurajte si budućnos, sitni ljudi će da vode abrove. Malo krupnije zverke stranačke pokupovaše sebi stanove i nakradoše se dok vi jecate i grcate za nekom tezgom ili kopate rake al ste pošteni.

То "јахање" највише заговара Јово Бакић, који је цео живот буџетлија, још од 1989 године, од своје 19-те године.

Они што су наводно јахали попове после Другог светског рата нису били буџетлије у Краљевини Југославији, а једино се прича за "оца демократије" да је то заиста и радио.
Jovo Bakic je komunista.

nemaju takvi ni sram ni oči i u glavama im je praznina

5E4108E7-4961-416A-96A5-3D613D4617BD.jpeg

Било је бре милион тема о томе. Плађени су за то што раде и то је то.

п.с. Ускоро ће их бити срамота а и имаће друге обавезе ако друга страна буде озбиљна а мислим да се не шали.

Back