ružislav
Iskusan
- Poruka
- 6.711
of topik: ne budem kratko vreme ovde a ovo dvoje se preimenovali ali pazite paštetica i paradajz idu leti uhhh mmm
delikatesasto 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda mora da si se ti baš mnogo nazahvaljivala na komplimentu forumašima...Biti proglasen za bota na ovom forumu i u ovim smutnim vremenima je privilegija, cast.
To je više do ljudi nego do ovih partija i vremena.Sto botujete za SNS?
Kada ova vlast ljosne, kako cete pogledati vase komsije u oci posle toga?
Hoce li biti ono 'E, pa to su razlicita misljenja, idemo dalje Komso!'
Ono, bas me zanima kako se psihicki procesuira ta SNS besramnost?
Ne zahvaljujem, samo se ponosim sto (nikad) nisam deo copora.Onda mora da si se ti baš mnogo nazahvaljivala na komplimentu forumašima...![]()
Sto botujete za SNS?
Најбољи одговор ти је дао Допплер. Сведочимо стварању новог и веома уносног занимања.Tradicija je da najbolje botove a i šire angažuju novi pobednici!![]()
Ne znaju, BRezobrazni.Ne znaju ti ljudi šta znači ta reč.
Sto botujete za SNS?
Vidiš da sam pogodio.Кад си већ споменуо "батине у младости",
ја наравно имам своје мишљење о томе,
а оно гласи:
Ко у одрастању није добио батине (најбоље од вршњака)
томе никада не буде заиста јасно да и други мужјаци имају јаја,
и да не можеш да их заебаваш !
Овде видим јако пуно оних
који су као млади носили "наочал'це"
и били слатки плавушани са увојком на челу.
Шта је ту проблем ?
Проблем је што подјебавање таквих никада није било довољно инспиративно силеџијама
да их претуку.
А то кад се неко провуче без вршњачких батина у младости
оставља последице,
тј тај нетучени никада не сазри како треба.
Ко разуме - схватиће.![]()
tako u americi stvaraju profit,nekoliko serija i filmova o apokalipsama,i otvore fabrike i radna mesta da prodaju opremu za preživljavanjeНајбољи одговор ти је дао Допплер. Сведочимо стварању новог и веома уносног занимања.
Питање је само у којој мери АИ може да замени способне ботове као и способне програмере.
Оно јес да је по мом мишљењу мање срамотно бити фукса Циганчица која се продаје за 50 евра или таслачити такве тутке Циганчице, али опет ко смо ми да пљујемо по туђем лебу.
Jovo Bakic je komunista.То "јахање" највише заговара Јово Бакић, који је цео живот буџетлија, још од 1989 године, од своје 19-те године.
Они што су наводно јахали попове после Другог светског рата нису били буџетлије у Краљевини Југославији, а једино се прича за "оца демократије" да је то заиста и радио.
Pricas o sebi??
Kako anonimnost dozvoli svakome da iznese iz sebe sve i svaštaKad seljanka postane gospodicna
Znam znam
Pročitaj nekad svoja pisanija.Kako anonimnost dozvoli svakome da iznese iz sebe sve i svašta
Ne razumeš, to važi samo i isključivo za podobno mišljenje propisano na plenumu.Ova tema bi trebalo da bude zatvorena jer postoji pravilnik u kojem piše da treba postovati suprotno politicko mišljenje ,prema tome
Sto botujete za SNS?
Pogledaj sajt zaobidjime.comPročitaj nekad svoja pisanija.
Vidiš da sam pogodio.
Jovo Bakic je komunista.
К на бициклу је он, ја да ти кажем.
- не бираш полицајца који је милостив према криминалцу, већ оног строгог што хапси а по потреби и бије