- Poruka
- 36.307
Otkako se komšinica otrovala pečurkama branim u šumi i umrla, jedem samo šampinjoneKaze Google da je to Velika Gnojištarka, šparoga medju gljivama. Bere se samo dok je mlada, bela kao na slici i dok ne potamni. Jestiva je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otkako se komšinica otrovala pečurkama branim u šumi i umrla, jedem samo šampinjoneKaze Google da je to Velika Gnojištarka, šparoga medju gljivama. Bere se samo dok je mlada, bela kao na slici i dok ne potamni. Jestiva je.
Bilo bi dobro imati haljinu u ovim bojama

Fotkamo to što uspeva,...inače su mi uvenule sve Orhideje koje sam dobila, neće me ni muškatle nešto, izgleda da uspeva samo ono koje sama odgajim.Како вам тако успева цвеће![]()
Мени само зелениши, оно што треба да цвета јок...Fotkamo to što uspeva,...inače su mi uvenule sve Orhideje koje sam dobila, neće me ni muškatle nešto, izgleda da uspeva samo ono koje sama odgajim.![]()
Дудиње

Obrnuto..svi otišli kucama a ostali Beogradjani u Beogradu a malo nas je pa se i ne vidimoОвако ни за време бомбардовања није било
Сви Београђани отишли кући...остала Нина и још понеко...

То сам и рекла, Београђани отишли кућиObrnuto..svi otišli kucama a ostali Beogradjani u Beogradu a malo nas je pa se i ne vidimo
I ovo je Nemanjina prema Slaviji danas pre podne ..za popodne ne znam jer sam rintala kod kuce i nisam švrckala po gradu![]()