- Poruka
- 63.764
Да вас чујем, како се зове ово што ми цвета у дворишту

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljiljan.Да вас чујем, како се зове ово што ми цвета у двориштуPogledajte prilog 1555130
Јаоооо...имам љиљан у двориштуLjiljan.
Ja kontam zezaš se. Prelijepo mirisi taj ljiljan.Јаоооо...имам љиљан у дворишту![]()
Лоше конташJa kontam zezaš se. Prelijepo mirisi taj ljiljan.
Bosanka,štas drugo ocekivalaЛоше конташ![]()
Па кад не знам... видим нешто фино цвета, у што је лепо и продужим@mina68 ti si genije..imaš predivno cvece u bašti a ne znaš ni kako se zovekao i ona prelepa nana
Не, него још нисте упознале ову моју неженствену странуBosanka,štas drugo ocekivala![]()
To sam se i ja uvek pitala.Како вам тако успева цвеће![]()
Ма да, зелениши неки...To sam se i ja uvek pitala.
Kod mene opstaje samo cvet prkos i kaktus.
A u saksiji na terasi - samonikla biljka.Ма да, зелениши неки...
Ја то приписујем месецу рођења, септембра се беру плодови, ништа не цвета...и тако се тешимA u saksiji na terasi - samonikla biljka.
Vidim ja, ima ona i cvet.
Još sam i ponosna što je bar nešto u saksiji niklo, kad nije htela na nikne menta.
Posle guglam šta je to, kad ono tatula.
Kakva li sam ja to žena kad uz mene hoće da "cveta" samo otrov?![]()
Mesec rođenja - decembar.Ја то приписујем месецу рођења, септембра се беру плодови, ништа не цвета...и тако се тешим![]()
Па ето, видиш да је тачно...шта нама да цветаMesec rođenja - decembar.![]()
Samo se tjesi..moj septembar je drugačiji.Ја то приписујем месецу рођења, септембра се беру плодови, ништа не цвета...и тако се тешим![]()
Па немој ми рушиш Снешка, бреSamo se tjesi..moj septembar je drugačiji.
Kupicu ti cvijeće u Ikei za rodjendan,ne vene nikad.Па немој ми рушиш Снешка, бре![]()
Једино таквоKupicu ti cvijeće u Ikei za rodjendan,ne vene nikad.
Ja skoro uvijek imam cvijece u vazi .Једино такво
А волим кад цвета, и никад не уберем за вазу, жао ми. Свекар се увек љутио што јоргован не уберем, а ја просто нисам могла.
Имам неки трип у глави да убијам живо биће, или му скраћујем живот. Просто не могу. Знам, нисам у винклу, али јаче је од мене. Кад сам била мала замишљала сам да тај цвет плаче кад га сечем...Ja skoro uvijek imam cvijece u vazi .
Čula sam za vegerarijance,za ovo ne.Имам неки трип у глави да убијам живо биће, или му скраћујем живот. Просто не могу. Знам, нисам у винклу, али јаче је од мене. Кад сам била мала замишљала сам да тај цвет плаче кад га сечем...
Просто ме и срамота да причам о томе, свима је смешно, али шта ћу. Жао ми...ти немој никоме да кажеш.Čula sam za vegerarijance,za ovo ne.
i ne zaliva se..prakticnoKupicu ti cvijeće u Ikei za rodjendan,ne vene nikad.