- Poruka
- 63.764
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka pečurka u šumiSta je ovo?
ovo je romska mahala u doopetu zemuna gde sam neki dan prvi put bilaМорам да ти сликам наше сокаке, који миришу на старо, са калдрмом, старинским цвећем и ћепенцима...мало их је остало, али зато више и вреде.

prelepi su a i ova pitoma nana pored njih ako je to nana ?
Немам појма шта је, саме ничу неке...имамо и дебелу коку, огромна је јер је била топла зима. И першун, засадила сам кад је госпођица била мала, сад личи на целер колики јеprelepi su a i ova pitoma nana pored njih ako je to nana ?

Nana je.Немам појма шта је, саме ничу неке...имамо и дебелу коку, огромна је јер је била топла зима. И першун, засадила сам кад је госпођица била мала, сад личи на целер колики је![]()
Uberi list i protrljaj prstima i onda pomiriši. Verovatno je wauuu miris naneНемам појма шта је, саме ничу неке...

Još doruckujesПосле доручка силазим да проверим...ако јесте, ала ћемо да се сладимо летос![]()
? Čekamo izveštaj, pa da praviš sok od nane .Заборавила сам да јавим...Još doruckujes? Čekamo izveštaj, pa da praviš sok od nane .

Dobar.Чекај, какав сок од нане?

Ma moze.@Nina да похвалиш ову Зен, не да модераторка да спамујем тему, преусмерила ме на Кулинарство
И неће да ми каже како се прави сок од нане. Бануј је![]()
Kaze Google da je to Velika Gnojištarka, šparoga medju gljivama. Bere se samo dok je mlada, bela kao na slici i dok ne potamni. Jestiva je.

pa da se odmara dok mi pravimo sok od nane ....nece moci@Nina да похвалиш ову Зен, не да модераторка да спамујем тему, преусмерила ме на Кулинарство
И неће да ми каже како се прави сок од нане. Бануј је![]()